Arwenca Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 4 luni ? Felicitari nubi, a-ti demonstrat ca va descurcati si fara mine :)) (j/k) PS: Mai au valoare ancientele ? Parca mai aveam pe cont ceva odin sa intru sa le dau prin guild, si asa se odihnesc de 1 an si ceva aiurea. Arwen le vrei ? @all: Neata. nu pot sa te refuz cafe..doar ca nush daca dai de mine in joc ...poate duminica seara ...ia mai scotoceste tu pe acolo poate mai dai de niste jwl sau de niste sign :)) @ app. ce viper staff am eu pe cont ? =)) ( lumea vorbeste )
bogy2006 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 hello :tiphat: @cafe da, a fost greu sa tinem castelul fara tine, dar ne-am descurcat si noi cat de cat, cum am putut :bananadance2: @arwen eu nu stiu sa iti raspund la intrebare, nu detin informatii :P
BaroSica Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 @ app. ce viper staff am eu pe cont ? =)) ( lumea vorbeste ) O fi pus Gunit iteme de 380 la tine pe cont...ca nu mai are loc unde sa le tina =)))
Arwenca Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 de viper staff habar n-am, dar am un viper bow dinala tunat :))
Trish Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 de viper staff habar n-am, dar am un viper bow dinala tunat :)) lk+edr+2%+lvl20+speed ? ? ? =))
Cafeniul Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 nu pot sa te refuz cafe..doar ca nush daca dai de mine in joc ...poate duminica seara ...ia mai scotoceste tu pe acolo poate mai dai de niste jwl sau de niste sign :)) Nu stiu ce am pe cont, am presupus ca mai sunt acolo :). hello :tiphat: @cafe da, a fost greu sa tinem castelul fara tine, dar ne-am descurcat si noi cat de cat, cum am putut :bananadance2: Te-am antrenat bine :P. @ app. ce viper staff am eu pe cont ? =)) ( lumea vorbeste ) E al meuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :)). de viper staff habar n-am, dar am un viper bow dinala tunat :)) Clar e al meu daca e tunat :)).
Julika Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Vipper bow lk edr 2% +13 are :)) Hmmm nice eu am edr 2% +!3 da fara lk :dance: