Prutus Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 m-ati scos din functia cu care puteam sa fiu invizibil la CS, a ? :-? partidu nu te mai vrea
bogy2006 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 ziceam si eu asa :P am vorbit intre timp cu dia si nu-i problema, poate sa fie assistant. oricum eu momentan intru rar si nici la cs nu foloseam invisibility B)
Prutus Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 partidu nu te mai vrea,esti indepartat de la conducere,lasa locul altora mai tineri :))
Trish Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 yuhuuu ... a revenit :beer: Trish My page :wub: julica ... nu te bucura ca era un Hustle Dance :))
Arwenca Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 ziceam si eu asa :P am vorbit intre timp cu dia si nu-i problema, poate sa fie assistant. oricum eu momentan intru rar si nici la cs nu foloseam invisibility B) pai, tre sa se mai ocupe cineva de guild .. eu nu mai intru , tu nu mai intri .....ea e cu stransul :)) ..si vroia rank ...gm era cam greu sa o fac asa ca am zis ca o fac asistenta mea :)) @ baro ce ss ai avut? :blink:
RainSoul Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Bau:D Daca vrei pe elfa mea nu prea intra nimeni....sau daca vrei neaparat sm cred ca Sica e ok . Ai conturile din cate stiu . :) Mie mi-a pierit cheful de cand am vazut cat de idioti pot fii unii si cum pot sa-si bata joc de munca altuia fara sa le pese. La cine te referi cand zici de batut joc?:)