Sh@nT@jIsTa Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Taximetristul (Lucy)Un client ( Eu) intr-un taxi il ating pe umar pe Lucy ptr ca doream sa-l intreb cv , soferul (Lucy) tipa speriat , pierde controlul masinii ( frigiderului) , aproape loveshte o camioneta , ia curba si opreshte la cativa centimetrii de vitrina unui magazin Soferul ( Lucy) ii spune clientului (mie) : "Divo , te rog sa nu mai faci asa cv niciodata, sti ca m-ai speriat de moarte !?" .... Eu imi cer scuze si-i spun : " Nu mi-am dat seama ca o simpla atingere o sa te sperie" ....Lucy : "Imi cer scuze, in realitate nu este vina ta , sti , azi e prima mea zi ca taximetrist , ultimii 20 de ani am condus o camioneta de inmormantare . "Ce-l mai suparam pe saracu` copilas :)))
Arwenca Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Neatza @hai ca nu-l suparai ...doar il terorizai :))
lucyan99 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Ce-l mai suparam pe saracu` copilas :)))maaaaaaaaaaaaa:)))nu ca pe tine am sa te bat =))deci nu mai pot de ras :)))))))))o fost super faza :cool2: o da:D neatza baieti :P
Sh@nT@jIsTa Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 Hello cracanici :D .. Nu vrei sa pari mirat , dar ochii te-au tradat :x
lucyan99 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Hello cracanici :D .. Nu vrei sa pari mirat , dar ochii te-au tradat :x sa pun in aplicare scandurica? :> peau :D