dev Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 La noi cand va fi asa? Merita ai nostrii cu varf si-ndesat! :D
bunny Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 reSemnatura, te rog.4 zile pana redeschid topicul HH, nu ma faceti sa-l prelungesc. :)
dev Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Care-i shpirla amu? Omu` s-a lasat de MU ... e vedeta veterana :D
-GUNIT- Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 deci e interzis sa iti pui la semnatura ceea ce a zis cineva? dar nu e interzis ca, acel cineva sa scrie acel lucru?
bunny Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 deci e interzis sa iti pui la semnatura ceea ce a zis cineva? dar nu e interzis ca, acel cineva sa scrie acel lucru? Asta le-am facut si celor din honey, ma rog, unuia care avea semnatura ceva cu tine. Voua de ce sa nu va fac la fel? E treaba fiecaruia ce face, nu are nimeni nevoie de reclama, ca apoi sa iste iar vreo cearta. Plictisitori mai sunteti unii. Faceti odata, de doua ori, dar ce dracu atatia cai verzi pe pereti nu stiu. Atata timp cat semnatura aia denota un lucru deloc bun, eu stiu ca da. Nu e prima oara cand ma leg de semnaturi, asa ca nu vad ce-i nou.
-GUNIT- Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Atata timp cat semnatura aia denota un lucru deloc bunsay wha? :))))
bunny Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 deci e interzis sa iti pui la semnatura ceea ce a zis cineva? Atata timp cat semnatura aia denota un lucru deloc bun, eu stiu ca da. Ti-am raspuns la intrebare, that's wha'. o_O Si cand ma refer la semnatura, nu ma refer la quote, asa cum ai inteles tu.
-GUNIT- Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 ok nu ma mai cert aici nu vreau sa ia gothika avertisment