Arwenca Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 e dragutel dar tot ca un sobolan arata :))Da n-ar tricota ... :sef:ce oameni mai....nici sa desenezi nu mai poti in ziua de azi <_<
_alexa_ Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Neata :D@arwen sunt greu de intretinut@bogy ti le dau eu pe ale mele :)) sunt cuminiti, una doarme toata ziua pe calorifer, una canta pe balustrada balconului. Noaptea e teroare cu ele :))
RainSoul Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 yellow there...:). Nu ca mi-ar pasa prea mult ceea ce faceti sau ca as putea sa-mi schimb parerea despre unii dintre voi....dar ma suna mai lumea sa-mi zica ca va bateti joc de numele meu :)). Aveti si voi grija putin, arwen :)...
Guest Tsu^_^pui Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Neata :D@arwen sunt greu de intretinut@bogy ti le dau eu pe ale mele :)) sunt cuminiti, una doarme toata ziua pe calorifer, una canta pe balustrada balconului. Noaptea e teroare cu ele :))catwoman ^_^thora, vi diseara la cs? :) Daca da, intra mai devreme, pe la un 7, sa-ti spunem partyul & stuff, daca nu, il ai pe HH forumEu am luat ss.. iar :|
bogy2006 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 @thora: meci, iau in considerare oferta :)) si a mea dormea mai toata ziua, dar nu aveam probleme nici noaptea cu ea :) insa din pacate s-a stins din viata acum 2 sapt la varsta de 14 ani :(@RainSoul: de ce te-ai retras? we miss you :crybaby: @dev: uuu, isn't that sweeeet ? :D
Arwenca Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 yellow there...:). Nu ca mi-ar pasa prea mult ceea ce faceti sau ca as putea sa-mi schimb parerea despre unii dintre voi....dar ma suna mai lumea sa-mi zica ca va bateti joc de numele meu :)). Aveti si voi grija putin, arwen :)...Cred ca "lumea" care te suna are probleme serioase cu capul , altfel nu-mi explic tampeniile alea ... si cum adica nu-ti mai pasa ce facem <_<
dev Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Inca 5 zile ... [fie 4 :D] ... si se redeschide baza spam-ului :D