Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Arwen_elf

GothiKa

Recommended Posts

Posted

Neata :D

@arwen sunt greu de intretinut

@bogy ti le dau eu pe ale mele :)) sunt cuminiti, una doarme toata ziua pe calorifer, una canta pe balustrada balconului. Noaptea e teroare cu ele :))

Posted

yellow there...:). Nu ca mi-ar pasa prea mult ceea ce faceti sau ca as putea sa-mi schimb parerea despre unii dintre voi....dar ma suna mai lumea sa-mi zica ca va bateti joc de numele meu :)). Aveti si voi grija putin, arwen :)...

Guest Tsu^_^pui
Posted

Neata :D

@arwen sunt greu de intretinut

@bogy ti le dau eu pe ale mele :)) sunt cuminiti, una doarme toata ziua pe calorifer, una canta pe balustrada balconului. Noaptea e teroare cu ele :))

catwoman ^_^

thora, vi diseara la cs? :) Daca da, intra mai devreme, pe la un 7, sa-ti spunem partyul & stuff, daca nu, il ai pe HH forum

Eu am luat ss.. iar :|

Posted

@thora: meci, iau in considerare oferta :)) si a mea dormea mai toata ziua, dar nu aveam probleme nici noaptea cu ea :) insa din pacate s-a stins din viata acum 2 sapt la varsta de 14 ani :(

@RainSoul: de ce te-ai retras? we miss you :crybaby:

@dev: uuu, isn't that sweeeet ? :D

Posted

yellow there...:). Nu ca mi-ar pasa prea mult ceea ce faceti sau ca as putea sa-mi schimb parerea despre unii dintre voi....dar ma suna mai lumea sa-mi zica ca va bateti joc de numele meu :)). Aveti si voi grija putin, arwen :)...

Cred ca "lumea" care te suna are probleme serioase cu capul , altfel nu-mi explic tampeniile alea ...

si cum adica nu-ti mai pasa ce facem <_<

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...