Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Arwen_elf

GothiKa

Recommended Posts

Posted

in 2 ore de munca la licenta vietii n-am facut aproape nimic. Am o carte veche, dinn 2004 sau 2005 si nu are toate materialele si ma chinui sa gasesc pe internet ce am nevoie -_____-

Posted

in 2 ore de munca la licenta vietii n-am facut aproape nimic. Am o carte veche, dinn 2004 sau 2005 si nu are toate materialele si ma chinui sa gasesc pe internet ce am nevoie -_____-

daka esti nab ...

Posted

te-au ginit G :( Vezi daca ai intrat prea des? :)) 1 pe saptamana si era suficient si asa nu prea scriau lucruri importante ^_^

incearca sa pui in aplicare ce a zis gunit in topicul facut de perla cu "thx boom", mai exact reply-ul 9, ca vad ca tu incingi de fiecare data spiritele pe aici. asa zic eu ca-i cel mai bine, asta ca sa nu inceapa iar scandalul. hai10xpa

Posted

:yum:

incearca sa pui in aplicare ce a zis gunit in topicul facut de perla cu "thx boom", mai exact reply-ul 9, ca vad ca tu incingi de fiecare data spiritele pe aici. asa zic eu ca-i cel mai bine, asta ca sa nu inceapa iar scandalul. hai10xpa

Guest GUNIT-MG
Posted

incercati voi sa nu mai postati aici k ? :)

Posted

da ba tsu nu mai incinge spiritele , raceste spiritele cum stim noi mai bine ^_^

Dupa cum stim in evul mediu capetenia avea mana dreapta a lui , loial pana la moarte aka sluga , sclav .... q: cine-l poate identifica aici :-" ?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...