iLoveCalifornia Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Dragi mei colegi de alianta va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste iteme , mai ales la cei care a fost contul meu. :-"As vrea sa ma apuc si eu oleaca de mu sa dau cateva rr-uri dar n-am set iteme nimic.
Trish Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 zise bamse ... si mai lua o gura de miere ...... :D
[EliTe] Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Dragi mei colegi de alianta va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste iteme , mai ales la cei care a fost contul meu. :-"As vrea sa ma apuc si eu oleaca de mu sa dau cateva rr-uri dar n-am set iteme nimic.cateva rr, asa zici de parca e 100 x
uLise Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Pai ce vrei dude , daca altceva nu prea am ce juca , adica mai mult afk ^_^Nu suport sa am warn :| plus ca pe userul California am dat pm celui care mi-a dat warn la interval de 1 luna intre cele 2 pmuri si nici nu s-a obosit sa-mi dea warn down.
Guest TsuEU Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 back lume, tsu nu a avut curent pana la ora 16 -____- enelul vietii@ulise, daca vrei si te ti de treaba, azi cand ajung acasa te iau inapoi in g