Prutus Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 asta o fost la mine in scoala http://www.youtube.com/watch?v=gLwDFzDkXPo...player_embedded :lol:Laura Vass era porecla in scoala =))sa mori tu =))ala vine la mine la karaoke si canta numa lady gaga si ma pis pe mine de ras =))
Sly Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Capitane , de ce te-ai intors? Pentru ca sunt unii oameni care ca si copacii au radacini in pamintul din care s-au nascut! frumos :)Absolut. :wub:
Prutus Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 trb sa astept pana pe 1 martie sa apara urmatorul episod din Chuck X( l-au amanat din cauza olimpiadei X(same supernatural :(
Arwen_elf Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 Stii si tu ca ne vantura vantulDupa cum vreaUneori nu simt pamantulSub talpa meaSi atunci mi-aduc aminte [iar!]Ca am invatat sa simt fara cuvinte
Sly Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Stii si tu ca ne vantura vantulDupa cum vreaUneori nu simt pamantulSub talpa meaSi atunci mi-aduc aminte [iar!]Ca am invatat sa simt fara cuvinteVeritasaga, ăştia ştiu că sunt români, sunt naţionalişti.Frumos!
Guest GUNIT-MG Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 =))asta e semnatura unui user eFr :)