iLoveCalifornia Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Ioaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ai dat nutretz la vaca :lol: ?
Guest TsuEU Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 re re. Tsu nu intelege plangerea impotriva lui Gunit, aia 2, se vede ca l-au vanat de aceea au luat 60 de zile ss... pai atunci de ce sa-i dai ss si lui Gunit? Doar a fost vanat... Daca-i facea ks unui om nevinovat care-si vedea de treaba lui prin atlans, atunci da. Atatea cazuri de vanatoare in care cel vanat nu a luat ss, ci doar cel care a vanat... 8-|
Guest TsuEU Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 neah, ma asteptam doar la putina logica in solutionarea plangerii
Sly Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ce-ţi pasă? Tu n-ai înţeles că ăştia vor să scoată HH-ul la ras peşte?
Guest TsuEU Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 trb sa astept pana pe 1 martie sa apara urmatorul episod din Chuck X( l-au amanat din cauza olimpiadei X(
bunny Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ce tare :)) agresiva femeie. Dar se vede pe politist ca a stat putin sa-si faca curaj sa dea in ea :))Hi :DSi dc dracu ai pus link-ul ma tampitule!!!!Tu-i gura masii de nenorocita... doamne cat regret ca m-am uitat. Am revenit putin pe forum, m-am oripilat. Si iar plec. La revederePrutuse pe tine te injur de toti mortii. Pentru o faza din asta eu acum cativa ani am facut terapie 4 luni sa pot dormi noaptea. Asa ca absolut tot ce n-am varat adanc in gatul tau.Mersi.I`m outWTF? :blink:
Guest TsuEU Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Nu cunosc. :-?? Ce-i ăla?un serial gigea :PG vad ca n-a facut reevaluare ~_~