Guest Cafeist Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ma chinui sa caut niste rendere cu mu pentru bili (e din hh ally). M-am gandit ca ar fi mai usor pentru el daca am posta o colectie de rendere si cine vrea o semnatura sa spuna vreau imaginea x etc.
Sh@nT@jIsTa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Neatza:P Ce faceti ? :D Bunaa ! Vin ? Praji ? Alea alea ???
Guest adytriplexxx Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ooo pai normal altfel nu se poate :PDak nu ai vrut sa vi cu mine de dimineata...acuma ce sa iti fac::P
Sh@nT@jIsTa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 ooooffff ce am ratat ... data viitoare o sa fiu punctuala si o sa ma trezesc mai devreme ^^ :D Sau .... o sa mai fie o data viitoare ? :>
Guest adytriplexxx Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 O sa fie la anu :PPuneti alarma la telefon de pe acuma sa fi sigura ca te trezesti :))
Sh@nT@jIsTa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 O sa fie la anu :PPuneti alarma la telefon de pe acuma sa fi sigura ca te trezesti :)) :hair: Clar ! Eshti narod ? Cum sa ast pan` la anu` ? .... Hai ma :(( .... Inca nu s-a sf ziua ^^ ! :nanana: :nanana: :nanana: :nanana:
Guest adytriplexxx Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Pai daca esti nerabdatoare este timp si deseara :)) numa bine la intuneric nu vede lumea cat bei ^^
Guest Arwena Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Haules! PS: am dat rr... iar... :|ma ingrijorezi serios :( ....iar? <_<
Obi-Wan Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Nu stiu ce-i cu mine... :( Cred ca am luat ceva... :dontknow:
Guest Cafeist Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Felicitari pt al 6 lea rr jafar ( sau al 5 lea, nu mai stiu). :D . Inca putin si ma ajungi :>
Guest Arwena Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 acum am inteles...vroia felicitari :)) condoleante jafar -_-...deja ai trecut peste limita admisa de rr-uri...
Guest adytriplexxx Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Arwen am tot urmarit lvl tau si nu mai e mult pana la 370:P imi poti spune te rog intre ce ore te gasesc on saptamana asta,?Abea astept sa intru :D