RainSoul Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Recunoaste...iubesti pe altcineva..recunoasteeee =)) P.S : sti ca glumesc, sper sa nu te superi pe mine :)
Sh@nT@jIsTa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Nu ma supar mai :*:*:*:*:*:*:*:* Pfff .... nu iubesc , cred :))))Hai schimbam sub .... :"> .... Cred ca nu mai e supi pe mn Alx .... am vb cu el la tel :( .... offf :D Greu cu unele chestiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
Obi-Wan Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Cafe, si eu pe aici... incerc sa tin pasu cu femeile :))
Guest Cafeist Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Nu prea mai inteleg ce se discuta pe aici :))Se discuta despre sex. :)) Sh@nT@jIsTa iubirea meaaaaaaaaaaaaaaaa, hai sa recunoastem in fata tuturor ca defapt ma iubesti pe mine si de aia tot refuzi lumea :rofl2: Arwen. Cand te casatoresti ? :D :))
Sh@nT@jIsTa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Neatzaaaa!!!!!!!!!! La naiba ! M-AI PRINS ! ^^ Eeee .... Cresc eu mare :D :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: N-ai somn ?
Guest Cafeist Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Ba am, ca nam dormit deloc. Dar daca ma culc acuma o sa stau toata noaptea maine, si luni probabil o sa trantesc telefonul pe jos cand suna ca eu am dormit 2 ore sau una. Asa ca stau treaz pana diseara, macar la ora 8-10 si dupa zzz pana dim la ora 7 :D.
Sh@nT@jIsTa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 pam pam :))ntz:DNeatzaaaa Lucy .... Ne e dor de u .... Ne batem ? a`? a`? a`? :DBa am, ca nam dormit deloc. Dar daca ma culc acuma o sa stau toata noaptea maine, si luni probabil o sa trantesc telefonul pe jos cand suna ca eu am dormit 2 ore sau una. Asa ca stau treaz pana diseara, macar la ora 8-10 si dupa zzz pana dim la ora 7 :D.:) Wow ... Si eu aveam "probleme" gen ^^ .... Cand te fac un duel ? :)) .... La naiba ^^
Guest Cafeist Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Cand vrei tu :). Dar nu stiu stai slab cu dmg-ul. Aveam timp destul sa imi incarc hp-ul...
Sh@nT@jIsTa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Cand vrei tu :). Dar nu stiu stai slab cu dmg-ul. Aveam timp destul sa imi incarc hp-ul...eeeeiiiiii stateam prost cu dmg-ul .... Stateam prost cu emotiile ! =)) .... + ca nu nimeream numerele de la vraji ^^ ! Cresc eu mare ! :D
Guest Cafeist Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Cate rr ai? Nu le nimereai prima data, dupa am inceput din nou si era mai rau decat prima data :)), si cu toate astea ti le-ai setat :P.
Sh@nT@jIsTa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Cate rr ai? Nu le nimereai prima data, dupa am inceput din nou si era mai rau decat prima data :)), si cu toate astea ti le-ai setat :P.:)) 8 rr .... pai ma obijnuisem cu ele cum le aveam , dar era nashpa ca aveam ice 4 si pentration 5 si nu puteam da Q :))) , apoi am pus 1 ice si 2 penetration .... :) .... si m-am balbait in taste ^^ !
Guest Cafeist Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Aha, imi prindeai si 500 dmg uneori, dar prea rar. Eu am 7 rr :P
Sh@nT@jIsTa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Aha, imi prindeai si 500 dmg uneori, dar prea rar. Eu am 7 rr :P^^ Pai u ai SM ... :P ... fara MS ti-am dat una si buna ... ^^ ... ^^ ...
Guest Cafeist Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Fara ms nam stat nici o data cat timp am fost ieri in joc. Cum tu ai buff, eu am ms :P
Sh@nT@jIsTa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Fara ms nam stat nici o data cat timp am fost ieri in joc. Cum tu ai buff, eu am ms :PIn tzarcu de Fire :D ... Nu incerca sa minti ^^
Guest Cafeist Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Nu incerc sa mint, in tark-ul de fire golem imi iau dmg fara mana shield :)) nu aveam nici un motiv sa stau fara ms. Si cand am ajuns mi-ai dat si tu buff :P. Uite o sa facem unu azi tu fara buff eu fara mana shield.
Sh@nT@jIsTa Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Nu incerc sa mint, in tark-ul de fire golem imi iau dmg fara mana shield :)) nu aveam nici un motiv sa stau fara ms. Si cand am ajuns mi-ai dat si tu buff :P. Uite o sa facem unu azi tu fara buff eu fara mana shield.Pai tot ma bati :D