Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CrAzYaL3X

Alianta ZoHaN

Recommended Posts

Posted

Nu ma supar mai :*:*:*:*:*:*:*:*

Pfff .... nu iubesc , cred :))))

Hai schimbam sub .... :"> .... Cred ca nu mai e supi pe mn Alx .... am vb cu el la tel :( .... offf :D

Greu cu unele chestiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!

Guest Cafeist
Posted

Nu prea mai inteleg ce se discuta pe aici :))

Se discuta despre sex. :))

Sh@nT@jIsTa iubirea meaaaaaaaaaaaaaaaa, hai sa recunoastem in fata tuturor ca defapt ma iubesti pe mine si de aia tot refuzi lumea :rofl2:

Arwen. Cand te casatoresti ? :D :))

Guest Cafeist
Posted

Ba am, ca nam dormit deloc. Dar daca ma culc acuma o sa stau toata noaptea maine, si luni probabil o sa trantesc telefonul pe jos cand suna ca eu am dormit 2 ore sau una. Asa ca stau treaz pana diseara, macar la ora 8-10 si dupa zzz pana dim la ora 7 :D.

Posted

pam pam :))

ntz:D

Neatzaaaa Lucy .... Ne e dor de u .... Ne batem ? a`? a`? a`? :D

Ba am, ca nam dormit deloc. Dar daca ma culc acuma o sa stau toata noaptea maine, si luni probabil o sa trantesc telefonul pe jos cand suna ca eu am dormit 2 ore sau una. Asa ca stau treaz pana diseara, macar la ora 8-10 si dupa zzz pana dim la ora 7 :D.

:) Wow ... Si eu aveam "probleme" gen ^^ ....

Cand te fac un duel ? :)) .... La naiba ^^

Guest Cafeist
Posted

Cand vrei tu :). Dar nu stiu stai slab cu dmg-ul. Aveam timp destul sa imi incarc hp-ul...

Posted

Cand vrei tu :). Dar nu stiu stai slab cu dmg-ul. Aveam timp destul sa imi incarc hp-ul...

eeeeiiiiii stateam prost cu dmg-ul .... Stateam prost cu emotiile ! =)) .... + ca nu nimeream numerele de la vraji ^^ ! Cresc eu mare ! :D

Guest Cafeist
Posted

Cate rr ai? Nu le nimereai prima data, dupa am inceput din nou si era mai rau decat prima data :)), si cu toate astea ti le-ai setat :P.

Posted

Cate rr ai? Nu le nimereai prima data, dupa am inceput din nou si era mai rau decat prima data :)), si cu toate astea ti le-ai setat :P.

:)) 8 rr .... pai ma obijnuisem cu ele cum le aveam , dar era nashpa ca aveam ice 4 si pentration 5 si nu puteam da Q :))) , apoi am pus 1 ice si 2 penetration .... :) .... si m-am balbait in taste ^^ !

Guest Cafeist
Posted

Aha, imi prindeai si 500 dmg uneori, dar prea rar. Eu am 7 rr :P

Guest Cafeist
Posted

Fara ms nam stat nici o data cat timp am fost ieri in joc. Cum tu ai buff, eu am ms :P

Guest Cafeist
Posted

Nu incerc sa mint, in tark-ul de fire golem imi iau dmg fara mana shield :)) nu aveam nici un motiv sa stau fara ms. Si cand am ajuns mi-ai dat si tu buff :P. Uite o sa facem unu azi tu fara buff eu fara mana shield.

Posted

Nu incerc sa mint, in tark-ul de fire golem imi iau dmg fara mana shield :)) nu aveam nici un motiv sa stau fara ms. Si cand am ajuns mi-ai dat si tu buff :P. Uite o sa facem unu azi tu fara buff eu fara mana shield.

Pai tot ma bati :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...