Guest Cafeist Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Vrea sa intru sa o cresc eu ? sm 7 rr :rofl2: Aaaa, azi e cs. Sar putea sa vin ca si asa e un frig afara mori. Sase grade sunt. Va atac eu, ce spuneti ? :D
Guest adytriplexxx Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Pai cu cei de la HH nu am vorbit , nu cred ca ar avea ceva impotriva pentru ca nu m-am certat cu nici un membru din alianta, sper sa ma inteleg bine si cu eiDar tu de ce nu ai mai calcat de 4 luni in joc ? :(
Sh@nT@jIsTa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Vrea sa intru sa o cresc eu ? sm 7 rr :rofl2: Aaaa, azi e cs. Sar putea sa vin ca si asa e un frig afara mori. Sase grade sunt. Va atac eu, ce spuneti ? :DAzi nu este CS ! :>
Guest Cafeist Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Azi e sambata, e cs. Ca nu ne ataca nimeni e partea a 2a. Cum spuneam, astia mai mici care au chef de pk sa se alinieze pe pod. Cateva rr acolo poate intru :P (da o iau pe Arwen bodyguard).
Guest adytriplexxx Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Uitate la The Hangover :right:Sau...Road trip beer pongAmerican virgin 2009
Guest adytriplexxx Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Twilight ..Hmm nu l-am vazut nici eu :)
Sh@nT@jIsTa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Am auzit c-ai tare mijto ! :D :) :) :) :) :) :) :)
Guest Cafeist Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Uitate la The Hangover :right:Interesant, vad ca il lauda lumea :). Sa il pun la dld, ms.Restu le-am vazut. Iarna e anotimpul filmelor ;)
Sh@nT@jIsTa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 :D :D :D :D :D .... Iarna anotimpul CAFELUTZEI ^^
Guest Cafeist Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Mie nu imi place vara. Prea multi turisti vin in C-ta. Parca tot orasul e in haos ! Ce e drept are si parti bune, mai multe fete etc. Dar tot nu imi convine sa fac 30 de minute pe un drum in care in mod normal il fac in 10 minute (cu masina).
Guest adytriplexxx Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Cu placere Cafeist , vizionare placuta ;)
Guest Cafeist Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Cu placere Cafeist , vizionare placuta ;)Ms ms, dar momentan stau pe forum pana se descarca (circa 15-20 de min).
Obi-Wan Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Re all , de saptamana viitoare o sa fiu membru ZoHaNAbea astept sa va cunosc:)Looking forward to it! ;)
Guest Cafeist Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 fitz0 ce naiba faci? erai pe ultimul spot cu micro si a crezut ca vin sa va fac preluare :crazy: . :readthis:
Sh@nT@jIsTa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 fitz0 ce naiba faci? erai pe ultimul spot cu micro si a crezut ca vin sa va fac preluare :crazy: . :readthis:Hmmm .... :))) ..... Ce bine am dormit ..... ! :xErai pe un SM ? Azi-noapte ai salutat si nu puteam scrie ... ma plimbam ca tampita prin tzarc :))) Aveam alergie =)))
Guest Cafeist Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Pai cu cei de la HH nu am vorbit , nu cred ca ar avea ceva impotriva pentru ca nu m-am certat cu nici un membru din alianta, sper sa ma inteleg bine si cu eiDar tu de ce nu ai mai calcat de 4 luni in joc ? :(Cred ca ar trebui sa faci un topic la recrutari (ai model de cerere), desi nu cred ca este vro problema daca te recomanda arwen etc. Numai joc din n motive, nare sens sa le insir acuma. Hmmm .... :))) ..... Ce bine am dormit ..... ! :xErai pe un SM ? Azi-noapte ai salutat si nu puteam scrie ... ma plimbam ca tampita prin tzarc :))) Aveam alergie =)))Huh? Eu ? Azi noapte ? Numele in joc este Cafeniul si este SM imbracat in set evis mereu :). Am fost acum cateva ore in ultimul tark si ti-am dat un pk :)). Micro credea ca am venit cu preluarea ca te-am intrebat daca esti on.
Sh@nT@jIsTa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Aaa ! Ma bati , a`?.... Cafe > :slap: < EuPai da u asa crezi ca sta treaba , >:/ ca-ti dau ^^ ! Iti amestec toate visele daca-ti dau una ^^ Ingercam , incercam ? Te rog ;;)Un duel , cv ? :))
Guest Cafeist Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 De cand nam mai facut un duel. Hai ca intru acuma sa facem :D