Cafeniu Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Tipa aia e din alianta ? sau din real? :> Ca poate vedem cum ne intelegem pe mu o prindem in ambuscada in lot :rofl2: . Acolo pe pod :)) Imi retrag cuvintele daca e vb de mira. Imi cer scuze :tiphat: . Aaa cu anda multe certuri am avut. Am ajuns sa ne certam pana si cine aduna jvl-urile de pe jos, un circ intreg. Dar cand cineva din exterior se ia de o persoana din ZoHaN sarim toti. Eu cel putin am sarit si stiu ca si anda, chiar uneori anda a sarit pentru cineva din guild cand nu avea dreptate (sac sac :D ). Azi ne certam, maine ne pupam etc. This is life, nu poti fi suparat pe o persoana la infinit. Stiu ca o data m-am certat cu anda rau, si nu ne vorbeam decat in arogante etc. Si dupa 3 zile ne-am impacat, fara ca nimeni sa faca faze in genul " ies din guild" nu stiu ce. Nu vroiam sa lasam brand-ul "ZoHaN" pentru o simpla divergenta. Atentie ! Imaginatie bogata, nu sa intamplat chiar asa dar am vrut sa fac povestea mai savuroasa :D EDIT: My Page
Cafeniu Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Acuma si eu am tras decizile prea pripit :). Credeam ca este alcineva nou intrat, am zis sa ma fac si eu "cunoscut" cu o gluma :)
RainSoul Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 asa divooo ! Care-i echipa divelor..i-a zi :love1: :>
N!ked Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 lasati galagia ca nu pot face lvl de raul vostru :nanana: :))
Sh@nT@jIsTa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 asa divooo ! Care-i echipa divelor..i-a zi :love1: :>Dya Diva !!!!! Barbie e pistol cu apa pe langa NOI =))Pfff ... Fataaaa ... ce mijto a fost cand ne-ai sunat pe toate Zohanitzele sa-i cantam lu Crisu ! :X ... Mai ales rasu lu` Cata :XBeleaaaa frateeee :X
RainSoul Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Asa`i frateeee :wub: Doar mie putea sa-mi vina o asemenea idee sa-i zicem : :D :D :D that was :cool2: E nebunie asta, cum sa vb atata fara nici un sens? nu mai pot de ras =)) =)) =)) =))
Cafeniu Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Lumea pleaca si vine, iar voi tot spam pe aici. E frig afara sm :dooh:
RainSoul Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 nb zohanei :tiphat:Noapte buna micutzule niked :P :P
Sh@nT@jIsTa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Pfoaiiiii .... nu-mi merge enteru ... sa scriu in joc ... TURBEZ =)))
RainSoul Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 spam aici ca diva sufera ca nu poate canta si stresa lumea pe guild..hai sa rad putin de ea, face o criza oare? =)) =)) =))
Sh@nT@jIsTa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 =)) Te ciufulesccccc femeieeee !!!!! ....... D D nu sufera de crize ....... Doar se bucura ca le are , la naiba ^^ ....... Tu vb ....... >>>> Urlatico
RainSoul Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 i`auzi..urlatica :crybaby: , poate imi iau jucariile si plec acasa, si nici nu iti las masinutza verde sa te joci cu ea? si nici papusa..clar? ha ! ha ! ha !Dya..naaaanniiii...lasa curatenia =)) =))