Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CrAzYaL3X

Alianta ZoHaN

Recommended Posts

Posted

Tipa aia e din alianta ? sau din real? :> Ca poate vedem cum ne intelegem pe mu :3some: o prindem in ambuscada in lot :rofl2: . Acolo pe pod :))

Imi retrag cuvintele daca e vb de mira. Imi cer scuze :tiphat: .

Aaa cu anda multe certuri am avut. Am ajuns sa ne certam pana si cine aduna jvl-urile de pe jos, un circ intreg. Dar cand cineva din exterior se ia de o persoana din ZoHaN sarim toti. Eu cel putin am sarit si stiu ca si anda, chiar uneori anda a sarit pentru cineva din guild cand nu avea dreptate (sac sac :D ). Azi ne certam, maine ne pupam etc. This is life, nu poti fi suparat pe o persoana la infinit.

Stiu ca o data m-am certat cu anda rau, si nu ne vorbeam decat in arogante etc. Si dupa 3 zile ne-am impacat, fara ca nimeni sa faca faze in genul " ies din guild" nu stiu ce. Nu vroiam sa lasam brand-ul "ZoHaN" pentru o simpla divergenta.

Atentie ! Imaginatie bogata, nu sa intamplat chiar asa dar am vrut sa fac povestea mai savuroasa :D

EDIT: My Page

Posted

asa divooo ! Care-i echipa divelor..i-a zi :love1: :>

Dya Diva !!!!! Barbie e pistol cu apa pe langa NOI =))

Pfff ... Fataaaa ... ce mijto a fost cand ne-ai sunat pe toate Zohanitzele sa-i cantam lu Crisu !

:X ... Mai ales rasu lu` Cata :X

Beleaaaa frateeee :X

Posted

Asa`i frateeee :wub:

Doar mie putea sa-mi vina o asemenea idee sa-i zicem : :happybirthday:

:D :D :D that was :cool2:

E nebunie asta, cum sa vb atata fara nici un sens? nu mai pot de ras =)) =)) =)) =))

Posted

i`auzi..urlatica :crybaby: , poate imi iau jucariile si plec acasa, si nici nu iti las masinutza verde sa te joci cu ea? si nici papusa..clar? ha ! ha ! ha !

Dya..naaaanniiii...lasa curatenia =)) =))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...