Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CrAzYaL3X

Alianta ZoHaN

Recommended Posts

Posted

Iti poate face asta :slap: sau :pumn: sau :box: sau :stinky: (da mai trebuie sa vina cineva) sau :violent1: sau :violent: sau :kiss:

Decizia e in mainile tale Lucy. Save the world ! :rofl2:

Posted

Iti poate face asta :slap: sau :pumn: sau :box: sau :stinky: (da mai trebuie sa vina cineva) sau :violent1: sau :violent: sau :kiss:

Decizia e in mainile tale Lucy. Save the world ! :rofl2:

Sau pot eu >>>> :gun:

Cafe .... U TREBUIE SA TIIIIIIIIII CUUUUUU MINEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Cafe .... U TREBUIE SA TIIIIIIIIII CUUUUUU MINEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bine hai ca tin si cu tine.

Ce ii poti face lui, hmm. :rofl2: :rofl2: . Eu si imaginatia mea bogata. Gata strict pe subiect.

:3some: - ambuscada il prindeti la mijloc (mai trebuie o persoana). Denumita metoda sandwich.

:boohoo: - il surzesti

:lamer: - ii bulesti pc-ul

La capitolul bulit pc intra si :comp1: si :comp2:

:hiding: - ii furi pc-ul

:angelbath: - il ineci

:kiss: - il f....pupi

Posted

=)))) ..... Lucy ...... u esti prea timid ca sa alegi cv de acolo :)

Bine hai ca tin si cu tine.

Ce ii poti face lui, hmm. :rofl2: :rofl2: . Eu si imaginatia mea bogata. Gata strict pe subiect.

:3some: - ambuscada il prindeti la mijloc (mai trebuie o persoana). Denumita metoda sandwich.

:boohoo: - il surzesti

:lamer: - ii bulesti pc-ul

La capitolul bulit pc intra si :comp1: si :comp2:

:hiding: - ii furi pc-ul

:angelbath: - il ineci

:kiss: - il f....pupi

M-am gandit bine , o sa-l

... exact ...

O sa-l OTRAVESC !!!

Posted

Vrei sa ii pun si lui optiunea de a te f...ugari ? :rofl2:

Hai gata. Numai deviez de la subiect. Ziceti care ce ii face celuilalt? Vreau o lupta dreapta, fara lovituri sub centura. :tiphat: ;)

EDIT: Uuuu urat cu otrava.

Lucy your turn.

Posted

Make love no war !!..dragoste, iubire, alea, alea...voi o da-ti cu sabile si cu aparatu de epilat :ceuameni:

Exact, sunteti niste animale. Eu am zis sa va f.....ugariti dar voi nu nu ... :rofl2:

Posted

Tipa aia e din alianta ? sau din real? :> Ca poate vedem cum ne intelegem pe mu :3some: o prindem in ambuscada in lot :rofl2: . Acolo pe pod :))

Imi retrag cuvintele daca e vb de mira. Imi cer scuze :tiphat:

Posted

Lucy, sunt lucuri care tre sa le lasam de la noi, nu putem sa ne suportam chiar toti. Si daca tot e cafe pe aici, sa-ti spuna el de cate ori ne-am certat si ne-am spurcat, si cand era de ceva saream unul pentru altul ca arsi. That`s zohan ! Mira e o fata inteligenta cu care te poti intelege, tu la randul tau un baiat de nota 11...stiu ca poti sa o faci sa fie bine..da? like this :beer:

Posted

Tipa aia e din alianta ? sau din real? :> Ca poate vedem cum ne intelegem pe mu :3some: o prindem in ambuscada in lot :rofl2: . Acolo pe pod :))

lol cafeniu

-=))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...