lucyan99 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 =)))))))))):)))dute ma:))pe aia 2 ii aveam eo la semnatura :))))=))))aaahaaaaaaaaaaaaaaahaaaaaaaaa:)))stai sa vezi ce fac :)))
Sh@nT@jIsTa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Ce-mi poti face ? :)))TUNDE TE-AS !!!!!!!!! Pletosule ^^
lucyan99 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 tin sa te anunt ca nu am pletesunt tuns scurtasa ca :nanana: :))
Cafeniu Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Iti poate face asta :slap: sau sau sau (da mai trebuie sa vina cineva) sau :violent1: sau :violent: sau :kiss: Decizia e in mainile tale Lucy. Save the world ! :rofl2:
Sh@nT@jIsTa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Iti poate face asta :slap: sau sau sau (da mai trebuie sa vina cineva) sau :violent1: sau :violent: sau :kiss: Decizia e in mainile tale Lucy. Save the world ! :rofl2: Sau pot eu >>>> Cafe .... U TREBUIE SA TIIIIIIIIII CUUUUUU MINEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lucyan99 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 iauzi dia ce sa aleg din lista lui cafeniu??:>:>aaaaa:>
Cafeniu Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Cafe .... U TREBUIE SA TIIIIIIIIII CUUUUUU MINEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bine hai ca tin si cu tine. Ce ii poti face lui, hmm. :rofl2: :rofl2: . Eu si imaginatia mea bogata. Gata strict pe subiect. - ambuscada il prindeti la mijloc (mai trebuie o persoana). Denumita metoda sandwich. :boohoo: - il surzesti :lamer: - ii bulesti pc-ul La capitolul bulit pc intra si :comp1: si :hiding: - ii furi pc-ul :angelbath: - il ineci :kiss: - il f....pupi
lucyan99 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 =)))))))))0:))))))))tare asta mia placut:)))
Sh@nT@jIsTa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 =)))) ..... Lucy ...... u esti prea timid ca sa alegi cv de acolo :) Bine hai ca tin si cu tine. Ce ii poti face lui, hmm. :rofl2: :rofl2: . Eu si imaginatia mea bogata. Gata strict pe subiect. - ambuscada il prindeti la mijloc (mai trebuie o persoana). Denumita metoda sandwich. :boohoo: - il surzesti :lamer: - ii bulesti pc-ul La capitolul bulit pc intra si :comp1: si :hiding: - ii furi pc-ul :angelbath: - il ineci :kiss: - il f....pupi M-am gandit bine , o sa-l ... exact ... O sa-l OTRAVESC !!!
Cafeniu Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Vrei sa ii pun si lui optiunea de a te f...ugari ? :rofl2: Hai gata. Numai deviez de la subiect. Ziceti care ce ii face celuilalt? Vreau o lupta dreapta, fara lovituri sub centura. :tiphat: ;)EDIT: Uuuu urat cu otrava.Lucy your turn.
Sh@nT@jIsTa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Eu ii daram caninii , ii franjurez paru` de pe piciorushe , ii sparg capatzana !!! Si multe alte lucruri ! Si-i interizc sa pape : FASOLE !!!!!!!!!!
RainSoul Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Make love no war !!..dragoste, iubire, alea, alea...voi o da-ti cu sabile si cu aparatu de epilat :ceuameni:
Sh@nT@jIsTa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 =))))))))))) ........ Taci ma :))) ........ Nu am zis nimic de aparat de epilat .... aaa , ba da :)) .... aparatul de epilat = drujba mea roz :X
Cafeniu Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Make love no war !!..dragoste, iubire, alea, alea...voi o da-ti cu sabile si cu aparatu de epilat :ceuameni:Exact, sunteti niste animale. Eu am zis sa va f.....ugariti dar voi nu nu ... :rofl2:
Sh@nT@jIsTa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 >:P .... Lucy e prea bataran MA .... Are aproape 40 de ani , terminati :| .... Si n-are bani =)))
lucyan99 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 din cauza unei tipe prea inteligente mi sa dus dracu tot chefu :) cer scz.... nush ce sa ii fac lu dia... as ca pe ceauseasca stiu eu,,
Sh@nT@jIsTa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Am ratat discutia aia cu tipa :( .... Hai si povesteshte-mi :) ....
Sh@nT@jIsTa Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Offf ..... Atunci sa te ciufulesc =)) ..... Eu AFK .....
Cafeniu Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Tipa aia e din alianta ? sau din real? :> Ca poate vedem cum ne intelegem pe mu o prindem in ambuscada in lot :rofl2: . Acolo pe pod :)) Imi retrag cuvintele daca e vb de mira. Imi cer scuze :tiphat:
RainSoul Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Lucy, sunt lucuri care tre sa le lasam de la noi, nu putem sa ne suportam chiar toti. Si daca tot e cafe pe aici, sa-ti spuna el de cate ori ne-am certat si ne-am spurcat, si cand era de ceva saream unul pentru altul ca arsi. That`s zohan ! Mira e o fata inteligenta cu care te poti intelege, tu la randul tau un baiat de nota 11...stiu ca poti sa o faci sa fie bine..da? like this :beer:
lucyan99 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Tipa aia e din alianta ? sau din real? :> Ca poate vedem cum ne intelegem pe mu o prindem in ambuscada in lot :rofl2: . Acolo pe pod :)) lol cafeniu -=))))