Sh@nT@jIsTa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Nu ma ! .... Lama de la buldozer ! =))) Lucy .....Fii atent , daca te prind cu frigideru ... yoo te tai ! :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana:
lucyan99 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 cum sa ma prinzi ma ca nu ma prinzi :| stii....sunt prea rapid prea furios eo merg cu bieamveul iar u cu frigideru :))) pac pac ma intelegi?:)))
Sh@nT@jIsTa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 cum sa ma prinzi ma ca nu ma prinzi :| stii....sunt prea rapid prea furios eo merg cu bieamveul iar u cu frigideru :))) pac pac ma intelegi?:))) Da ma ? I-auzi ce zic ashtia ... ca esti praf ! Zic astia ca mergeai cu "bieamve-ul" pe contrasens , ai intrat pe sens unic si n-ai stat la semafor ! Rushine ! ;)) .......... Cine-i fanu` cel mai mare al vitrinei frigiderului ?
lucyan99 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Da ma ? I-auzi ce zic ashtia ... ca esti praf ! Zic astia ca mergeai cu "bieamve-ul" pe contrasens , ai intrat pe sens unic si n-ai stat la semafor !Rushine ! ;)) .......... Cine-i fanu` cel mai mare al vitrinei frigiderului ?deci la faza asta " Cine-i fanu` cel mai mare al vitrinei frigiderului ?" nu am replica=))) se num MAXIM:)))dar la faza cu contra sensul ma pot scuza....eram atent la o piti :Ddeci :)))dar uite cine vb .... cum tiam gasit parcata drujba X_Xmai ai si tupeul sa spui d mine:)) :comp1:
Sh@nT@jIsTa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 :))) Nu te lua de drujba mea roz .... :X .... Normal mah ! .... Cat mai straduit sa-ti fac freza aia EMO cu drujba si franjurile la urechile alea de ELF ^^ .... glumesc :)
lucyan99 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 ma nu te lua d urechii ca poate te vede epurila si te :))) faci discriminari paci??? nu tie rusine asa putin?? mai spui ca esty mare DIVA X_X rusine >:P
Sh@nT@jIsTa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 :D Neee .... Epu nu-mi face nimic , i-as face eu lui ... ghici ce ? .... Exact .... L-as epila pe picioare , evident , cu ceara ! =))) ...Lucy ... Tre sa te mai intreb iar ? :))))
lucyan99 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 :)))oare suporta saracu?:)))daca ma intrebi daca am par pe picioare rasp e dasi daca ma mai intrebi (mai mult ca sigur) daca ma epilezsa sti ca raspunsul este NU:)))
Sh@nT@jIsTa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Nu ma ! Intrebarea era : 2 cai frumosi ! SLABULE ^^
lucyan99 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 =)))))):))))la replica asta nu mam asteptat:)))=))6caii:))) sunt mai tru decat 2:))ps: faci pisu pe tine??? nu mai poti???=))):">simteam nevoia sa scriu asta :))):D
Sh@nT@jIsTa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 =)))))):))))la replica asta nu mam asteptat:)))=))6caii:))) sunt mai tru decat 2:))Hai ma ! .... Dar ai uitat ca DIVA de mn te uimeshte tot timpu ? :))) slabutzu de Lucy :violent: Violenta de Fitz0
Sh@nT@jIsTa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Se distreaza , intr-adevar ! :)) Lucyan ..... poate zic ceva de MG-ul ala al tau , exact , CRACANATU ala !
lucyan99 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Hai ma ! .... Dar ai uitat ca DIVA de mn te uimeshte tot timpu ? :))) slabutzu de Lucy :violent: Violenta de Fitz0 =)))) vai ma :))) dia lucy dia >> :help: eu >>> :hello:
Sh@nT@jIsTa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 :ceuameni: Cu dedicatie > :down: :D :D :D :D :D :D :D
Sh@nT@jIsTa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 :nanana: .... Ma duc sa joc remy .... povestim mai tz .... pardon .... ne certam .... ca noi numa asta facem ! ^^ ..... Zici ca ne cunoshtem =))
Sh@nT@jIsTa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: