::Red_Bull:: Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 re all,am auzit lucruri bune de guilda voastra,ce ati spune de un 97d adevarat? sa refaceti guilda acolo...inca e fresh db,doar cativa 1-2 rr...a jucat pe un vechi db,cineva din zohan acolo...dar n-a mai jucat din probleme personale,si,spunea ca o sa vina cu toata guilda....avea numele ceva cu GreenElf,si avea char elf :) cine doreste,sa-mi dea pm :tiphat: spor
Sh@nT@jIsTa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 neatzaaaaaaaaaa dia sa vezi ce te bat :))) Pe mineeee ? N-ai tupeu , frate ! Lucy: >>> Ma numesc : femeie intretinuta ! Lucy: >>> Cine se ofera sa ma ajute ? Fitz0asa : Esti de rasu curcilor ! .... :))
lucyan99 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Pe mineeee ? N-ai tupeu , frate !Lucy: >>> Ma numesc : femeie intretinuta ! Lucy: >>> Cine se ofera sa ma ajute ?Fitz0asa : Esti de rasu curcilor ! .... :))wtfmaaaaaanenorocito:)))sa vezi ce iti fac:))=)))
Sh@nT@jIsTa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 wtfmaaaaaanenorocito:)))sa vezi ce iti fac:))=)))I-auzi ma ! .... Ai prins tupeu ! .... Dupa ce ca ai carnetu ` ala degeaba .... mai si semnalizezi ... ! :))))Frateeeee ! Nu mai merg cu tine cu frigideru ..... Pfff ..... x( ..... noroc cu patinele lu Arwen :)
lucyan99 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 I-auzi ma ! .... Ai prins tupeu ! .... Dupa ce ca ai carnetu ` ala degeaba .... mai si semnalizezi ... ! :)))) Frateeeee ! Nu mai merg cu tine cu frigideru ..... Pfff ..... x( ..... noroc cu patinele lu Arwen :) poi da cum sa nu prind tupeu na am bieamveu u ce ai? nu mai ai nimik ca de diva ce esty ti sa stricat si frigiderul:)))))))0 carnetu ti la luat curcanii deci deci =)) taci din gura DIVO :))
Sh@nT@jIsTa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 intr-adevar : sunt o DIVA ! Lucy >>> Ma frate , u esti naroada ! Lucy >>> : :hair: Ahhh .... mi-ai amintit ca sunt o DIVA .... Pot sa spun cuv magic ? pls pls ! ;;) ;;) ;;) ;;) ;;)
lucyan99 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 adevarat dia >> mi so dus frigideru :((eu >>> :nanana: dia >>> ma iei cu bieamveul tau? :(eu >>> nici gand DIVO u mergi cu frigiderul tau....dia >>> :hair: hai maaaaaeu >> nu dute cu patinele lui arwen :-? dia >>> :pray: eu >>> nici gand DIVOdia >>> :crybaby:
Sh@nT@jIsTa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ce glumets esti beszmeticule! =))) ..... Lucy ...... Am chef de un POKER ! Vrei sa iti fac cunoshtintza cu o lama ? :)))
lucyan99 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 :))deci te rog frumos "chico bom" noul nick name :">chiar stiu sa joc poker:))lama orbit??:D:D