Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CrAzYaL3X

Alianta ZoHaN

Recommended Posts

Guest 2hot2touch
Posted

:D

wrong teddy, me first :P

Guest 2hot2touch
Posted

:angry1: :banghead: :sef: :sef: :sef:

flo ai incurcat-o...mi-ai furat pagina :crybaby:

P>S> teddy.... obviously -_- you're not first :lol:

:oops: :nanana:

Guest 2hot2touch
Posted

Salutare oameni buni, vad ca va bateti pe pagini...Eu am tot pierdut si mi-am cumparat un caiet ca sa am toate paginile pentru mine... :)

:rofl2:

Posted

Salutare oameni buni, vad ca va bateti pe pagini...Eu am tot pierdut si mi-am cumparat un caiet ca sa am toate paginile pentru mine... :)

:read: cum de nu ne-am gandit si noi la asta :blink:

am gasit cartita, tradatorul <_<

Posted

:blink: :blink: jafare draga...pai daca te apucai si de rere...cand mai dormeai, cand mai munceai, dar mai ales cand te mai plangeai ca n-ai timp? :))

M-am plans eu ca n-am timp? :blink: Dar daca tot ai ridicat problema, n-am pe cat as vrea :))

Posted

Cafeaua chiar nu are timp :D, e ocupat cu alceva, sau mai bine zis alcineva :> :P

PS: Am lvl 120 pe rere.

PS2: Tocmai am citit un pm de la a 7a persoana care vrea sa ii dau acc, ba da toti il vor pe Cafeniul. Stiam ca toti vor sa aibe un nick ca al meu "jmecher", dar nici chiar asa #-o :)) :))

Posted

Cafeaua chiar nu are timp :D, e ocupat cu alceva, sau mai bine zis alcineva :> :P

PS: Am lvl 120 pe rere.

PS2: Tocmai am citit un pm de la a 7a persoana care vrea sa ii dau acc, ba da toti il vor pe Cafeniul. Stiam ca toti vor sa aibe un nick ca al meu "jmecher", dar nici chiar asa #-o :)) :))

pai avand in vedere ca nu mai joci...intri doar sa te plangi ca n-ai timp -_- ...n-ar fi rau sa-l lasi cuiva de incredere.....cu toate ca esti cam slabutz :D

Posted

Cafegiule, chiar si eu incep sa te prind din urma! :)))

In alta ordine de idei, nu am mai luat ss se pare. Si asta se datoreaza in principal lui Jack Daniel. Sincer sa fiu, intotdeauna am crezut ca oamenii importanti din HONEY sunt baieti de treaba iar toata disputa asta e muuuult amplificata aiurea iar acum mi s-a confirmat acest lucru.

PS: asta nu inseamna ca nu o sa le tabacesc posteriorul la CS, atat cat o sa pot :)

Posted

Nu renunt la CaFe din joc :P :D

care-i ala? :))....sa fie sm-ul ala mic si pricajit...cu 7 rr-uri amarate si pe jumatate dezbracat? :lol:

aaa....renunti la asta de pe forum? :banned:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...