Arwen_elf Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 :angry1: :sef: :sef: :sef: flo ai incurcat-o...mi-ai furat pagina :crybaby: P>S> teddy.... obviously -_- you're not first :lol:
Guest 2hot2touch Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 :angry1: :sef: :sef: :sef: flo ai incurcat-o...mi-ai furat pagina :crybaby: P>S> teddy.... obviously -_- you're not first :lol: :nanana:
Anomys Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Salutare oameni buni, vad ca va bateti pe pagini...Eu am tot pierdut si mi-am cumparat un caiet ca sa am toate paginile pentru mine... :)
Guest 2hot2touch Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Salutare oameni buni, vad ca va bateti pe pagini...Eu am tot pierdut si mi-am cumparat un caiet ca sa am toate paginile pentru mine... :):rofl2:
Arwen_elf Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Salutare oameni buni, vad ca va bateti pe pagini...Eu am tot pierdut si mi-am cumparat un caiet ca sa am toate paginile pentru mine... :) :read: cum de nu ne-am gandit si noi la asta :blink:am gasit cartita, tradatorul <_<
Obi-Wan Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 :blink: :blink: jafare draga...pai daca te apucai si de rere...cand mai dormeai, cand mai munceai, dar mai ales cand te mai plangeai ca n-ai timp? :))M-am plans eu ca n-am timp? :blink: Dar daca tot ai ridicat problema, n-am pe cat as vrea :))
Arwen_elf Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 M-am plans eu ca n-am timp? :blink: Dar daca tot ai ridicat problema, n-am pe cat as vrea :))faza cu timpul era o aluzie la cafea :))
Cafeniul Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Cafeaua chiar nu are timp :D, e ocupat cu alceva, sau mai bine zis alcineva :> :P PS: Am lvl 120 pe rere.PS2: Tocmai am citit un pm de la a 7a persoana care vrea sa ii dau acc, ba da toti il vor pe Cafeniul. Stiam ca toti vor sa aibe un nick ca al meu "jmecher", dar nici chiar asa #-o :)) :))
Arwen_elf Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Cafeaua chiar nu are timp :D, e ocupat cu alceva, sau mai bine zis alcineva :> :P PS: Am lvl 120 pe rere.PS2: Tocmai am citit un pm de la a 7a persoana care vrea sa ii dau acc, ba da toti il vor pe Cafeniul. Stiam ca toti vor sa aibe un nick ca al meu "jmecher", dar nici chiar asa #-o :)) :))pai avand in vedere ca nu mai joci...intri doar sa te plangi ca n-ai timp -_- ...n-ar fi rau sa-l lasi cuiva de incredere.....cu toate ca esti cam slabutz :D
Obi-Wan Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Cafegiule, chiar si eu incep sa te prind din urma! :)))In alta ordine de idei, nu am mai luat ss se pare. Si asta se datoreaza in principal lui Jack Daniel. Sincer sa fiu, intotdeauna am crezut ca oamenii importanti din HONEY sunt baieti de treaba iar toata disputa asta e muuuult amplificata aiurea iar acum mi s-a confirmat acest lucru.PS: asta nu inseamna ca nu o sa le tabacesc posteriorul la CS, atat cat o sa pot :)
Arwen_elf Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Nu renunt la CaFe din joc :P :Dcare-i ala? :))....sa fie sm-ul ala mic si pricajit...cu 7 rr-uri amarate si pe jumatate dezbracat? :lol: aaa....renunti la asta de pe forum? :banned:
Cafeniul Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ma refeream la asta :)) :> :> SM-ul e secsi de e asa dezbracat. L-au prins elfele in noria si l-au incoltit :nanana:
Obi-Wan Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 SpaaaaaaaamMa duc la o bila si pe la 9 vin sa dau rr :)
Arwen_elf Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Ma refeream la asta :)) :> :> SM-ul e secsi de e asa dezbracat. L-au prins elfele in noria si l-au incoltit :nanana: :duh: