Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CrAzYaL3X

Alianta ZoHaN

Recommended Posts

Guest 2hot2touch
Posted

:crybaby:

io primu cica ^_^

Posted

Neata urati :D , eu am intrat la hh pana dau de bala si evident pana se face loc in guild ( ca sa nu stau pe aratura). Cand e vb pe ally si intru la voi.

Welcome back senor! :tiphat:

Posted

Neata urati :D , eu am intrat la hh pana dau de bala si evident pana se face loc in guild ( ca sa nu stau pe aratura). Cand e vb pe ally si intru la voi.

hello cafe and wb

Guest 2hot2touch
Posted

Am trecut pe langa tine azi dim, dar erai afk prin arena :P (sau nai vrut sa imi raspunzi) :D

cel mai probabil n-a vrut sa-ti raspunda =))

Posted

Am trecut pe langa tine azi dim, dar erai afk prin arena :P (sau nai vrut sa imi raspunzi) :D

daca zici "dim" eram afk power :D...

P.S si hai cu spamul daca tot ai revenit...sa vad activitate :))

Posted

Salutare la toata lumea :beer: ma numesc Dany am 19 ani si sunt din Suceava as vrea si eu sa intru la voi in in guild daca se poate !stau foarte mult on :)

Nick DanYxxl

LVL: 305

Class:Magic Gladiator :) Ms ! spor la lvl :bananadance2: :D

Posted

Salutare la toata lumea :beer: ma numesc Dany am 19 ani si sunt din Suceava as vrea si eu sa intru la voi in in guild daca se poate !stau foarte mult on :)

Nick DanYxxl

LVL: 305

Class:Magic Gladiator :) Ms ! spor la lvl :bananadance2: :D

Iustine cu parere de rau, momentat in ZoHaN nu se mai fac inscrieri. Dar poti sa ne vizitezi pe www.zohan.page.tl ;)

@all

Neaaaataaaa :kar:

LE: nu stiu voi dar eu clar imi fac cont si pe ReRe... arata prea beton Sez4 ca sa nu ma bag si acolo. Iar la x100 XP e perfect! Din pacate pentru Arwen, voi juca si pe Link si pe ReRe in acelasi timp asa ca nu plec :P

Posted

Si eu imi fac acc pe rere :P, cred ca as putea juca pe amandoua, dar oricum cu link-ul o las usor (nu stiu daca intru zilnic), si dupa ies ca sa nu iau contoar ( pentru ca trebuie sa plec de acasa), deci cam no chance sa joc calumea... :-??

Guest 2hot2touch
Posted

Am jucat si eu pe ReRe pe S3 si a fost marfa, crek intru si pe S4 :D

Seara la toata lumea :P

Posted

Iustine cu parere de rau, momentat in ZoHaN nu se mai fac inscrieri. Dar poti sa ne vizitezi pe www.zohan.page.tl ;)

@all

Neaaaataaaa :kar:

LE: nu stiu voi dar eu clar imi fac cont si pe ReRe... arata prea beton Sez4 ca sa nu ma bag si acolo. Iar la x100 XP e perfect! Din pacate pentru Arwen, voi juca si pe Link si pe ReRe in acelasi timp asa ca nu plec :P

:crybaby: :crybaby:

Posted

wrong user <_<

ahh ......lasateeeeee :))

cred ca intru si eu pe rere sa vad cum e elfitza acolo ^_^

Si eu imi fac acc pe rere :P, cred ca as putea juca pe amandoua, dar oricum cu link-ul o las usor (nu stiu daca intru zilnic), si dupa ies ca sa nu iau contoar ( pentru ca trebuie sa plec de acasa), deci cam no chance sa joc calumea... :-??

deci asa...pai e frumos mai zcafeniule ce faci tu?....vii aici cu dinalea... loc in guild ca se reapuca cafeaua...oale trambitze...pui lumea pe jar...si dupaia ramane zatul din tine :mellow:

Guest 2hot2touch
Posted

e frumoasa elfitza acolo arwen dar sa fie mare :D sa vezi ce aripi faine are :X

Posted

pai e frumos mai zcafeniule ce faci tu?....vii aici cu dinalea... loc in guild ca se reapuca cafeaua...oale trambitze...pui lumea pe jar...si dupaia ramane zatul din tine :mellow:

Artifici te rog :P

Am spus ca am niste probleme momentan, si imi este imposibil sa stau mai mult de cateva ore ON. Din ce am auzit, tot nu sa renuntat la razii. Deci sa iau contoar aiurea, nu prea cred :(. Oricum am zis ca o sa joc pe ambele :D (da, 2 pc-uri, sa ma tina wireless-ul doar :P )

PS: ZoHaN 35 [balaurul]

Mai sunt cereri, dar mi se pare ca am loc :nanana:

Posted

O data si o data tot o sa aiba lvl sa ma ia :D, pe rere nu stiu. Acuma am intrat si eu pe site si vad ca inca se lucreaza...cel mai probabil diseara o sa intru si eu, am ceva treaba pe la 3-4.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...