stely_yoo Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Buhuhuhuhuuuuu ! Am venit sa va bantuuuui ! :duh:
Cafeniul Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Neata urati :D , eu am intrat la hh pana dau de bala si evident pana se face loc in guild ( ca sa nu stau pe aratura). Cand e vb pe ally si intru la voi.
Obi-Wan Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Neata urati :D , eu am intrat la hh pana dau de bala si evident pana se face loc in guild ( ca sa nu stau pe aratura). Cand e vb pe ally si intru la voi.Welcome back senor! :tiphat:
Arwen_elf Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Neata urati :D , eu am intrat la hh pana dau de bala si evident pana se face loc in guild ( ca sa nu stau pe aratura). Cand e vb pe ally si intru la voi.hello cafe and wb
Cafeniul Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 hello cafe and wbAm trecut pe langa tine azi dim, dar erai afk prin arena :P (sau nai vrut sa imi raspunzi) :D
Guest 2hot2touch Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Am trecut pe langa tine azi dim, dar erai afk prin arena :P (sau nai vrut sa imi raspunzi) :Dcel mai probabil n-a vrut sa-ti raspunda =))
Arwen_elf Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Am trecut pe langa tine azi dim, dar erai afk prin arena :P (sau nai vrut sa imi raspunzi) :Ddaca zici "dim" eram afk power :D...P.S si hai cu spamul daca tot ai revenit...sa vad activitate :))
JustynSgP Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Salutare la toata lumea :beer: ma numesc Dany am 19 ani si sunt din Suceava as vrea si eu sa intru la voi in in guild daca se poate !stau foarte mult on :) Nick DanYxxlLVL: 305Class:Magic Gladiator :) Ms ! spor la lvl :bananadance2: :D
Obi-Wan Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Salutare la toata lumea :beer: ma numesc Dany am 19 ani si sunt din Suceava as vrea si eu sa intru la voi in in guild daca se poate !stau foarte mult on :) Nick DanYxxlLVL: 305Class:Magic Gladiator :) Ms ! spor la lvl :bananadance2: :DIustine cu parere de rau, momentat in ZoHaN nu se mai fac inscrieri. Dar poti sa ne vizitezi pe www.zohan.page.tl ;)@allNeaaaataaaa :kar:LE: nu stiu voi dar eu clar imi fac cont si pe ReRe... arata prea beton Sez4 ca sa nu ma bag si acolo. Iar la x100 XP e perfect! Din pacate pentru Arwen, voi juca si pe Link si pe ReRe in acelasi timp asa ca nu plec :P
Cafeniul Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Si eu imi fac acc pe rere :P, cred ca as putea juca pe amandoua, dar oricum cu link-ul o las usor (nu stiu daca intru zilnic), si dupa ies ca sa nu iau contoar ( pentru ca trebuie sa plec de acasa), deci cam no chance sa joc calumea... :-??
Guest 2hot2touch Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Am jucat si eu pe ReRe pe S3 si a fost marfa, crek intru si pe S4 :DSeara la toata lumea :P
maiconteaza Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Iustine cu parere de rau, momentat in ZoHaN nu se mai fac inscrieri. Dar poti sa ne vizitezi pe www.zohan.page.tl ;)@allNeaaaataaaa :kar:LE: nu stiu voi dar eu clar imi fac cont si pe ReRe... arata prea beton Sez4 ca sa nu ma bag si acolo. Iar la x100 XP e perfect! Din pacate pentru Arwen, voi juca si pe Link si pe ReRe in acelasi timp asa ca nu plec :P :crybaby: :crybaby:
Arwen_elf Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 wrong user <_< ahh ......lasateeeeee :)) cred ca intru si eu pe rere sa vad cum e elfitza acolo ^_^Si eu imi fac acc pe rere :P, cred ca as putea juca pe amandoua, dar oricum cu link-ul o las usor (nu stiu daca intru zilnic), si dupa ies ca sa nu iau contoar ( pentru ca trebuie sa plec de acasa), deci cam no chance sa joc calumea... :-??deci asa...pai e frumos mai zcafeniule ce faci tu?....vii aici cu dinalea... loc in guild ca se reapuca cafeaua...oale trambitze...pui lumea pe jar...si dupaia ramane zatul din tine :mellow:
Guest 2hot2touch Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 e frumoasa elfitza acolo arwen dar sa fie mare :D sa vezi ce aripi faine are :X
Cafeniul Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 pai e frumos mai zcafeniule ce faci tu?....vii aici cu dinalea... loc in guild ca se reapuca cafeaua...oale trambitze...pui lumea pe jar...si dupaia ramane zatul din tine :mellow:Artifici te rog :P Am spus ca am niste probleme momentan, si imi este imposibil sa stau mai mult de cateva ore ON. Din ce am auzit, tot nu sa renuntat la razii. Deci sa iau contoar aiurea, nu prea cred :(. Oricum am zis ca o sa joc pe ambele :D (da, 2 pc-uri, sa ma tina wireless-ul doar :P )PS: ZoHaN 35 [balaurul] Mai sunt cereri, dar mi se pare ca am loc :nanana:
Obi-Wan Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Deci? Cum e pe ReRe? Din pacate abea diseara apuc sa imi fac cont. Dupa micul gather. :)
Arwen_elf Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 e loc dar n-are lvl bala sa te ia...apuca-te si creste-l :D
Cafeniul Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 O data si o data tot o sa aiba lvl sa ma ia :D, pe rere nu stiu. Acuma am intrat si eu pe site si vad ca inca se lucreaza...cel mai probabil diseara o sa intru si eu, am ceva treaba pe la 3-4.