dan!el Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ' date='May 4 2009, 02:06' post='3779260']Trist eu n-am somn, da nici in joc nu stau :))si eu sunt in aceeasi situatie :(
[Mg^Jupan] Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 da cred k ma apuc iara de mu :))) , da dp ma las ft greu . si asa k nu prea ma atrage
TaB Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Greierele si Furnica :)) Primavara. Furnica sapa, pune seminte, face straturi. Apare si greierele. - Ce faci, greierasule? - Merg la un tenis cu baietii. - Mai, mai! Sa nu vii la iarna sa-mi ceri mancare, ca nu stiu ce-ti fac! - Da, da, bine?. Vara. Furnica aduna, secera, coseste. Trece greierele, cu o chitara sub brat. - Ce faci, ma? - Ma duc sa cant cu baietii in parc. - Sa nu uiti: de la mine sa nu ceri de mancare. Toamna. Furnica culegea de zor, facea dulceturi, punea conserve. Trece greierul, tot cu chitara sub brat. - Ce faci, ma? - Ma duc sa cant cu baietii in bar. - Bine, ma, da? la munca nu vii pana la iarna? Vine iarna. Furnica statea in pridvor, infofolita intr-un sal si cu un ceai fierbinte in mana, cand vede o limuzina. Din ea coboara greierasul. - Ce faci, greierasule? - Uite, ma duc la Paris sa cant. Am avut succes cu chitara. - Bine, greierasule, bafta. Si daca-l vezi pe unu?, Toparceanu, zi-i ca-mi bag p*** in “Balada” lui?
n00b^^ Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 haha numai spam e pe aici :))) recrutam elfe bune btw :"> si nu ma refer bune in joc :-"
TaB Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 haha numai spam e pe aici :))) recrutam elfe bune btw :"> si nu ma refer bune in joc :-"
TzuKe Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 :nanana: nici politia nu va vrea :nanana:Eu zic ca ne vrea :> :kar: :kar: :kar: