Arwen_elf Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 :nanana: :nanana: Felicitari Arwen ptr rr ! :) pam-pam ... ! am chef de duel ! ;)) ... cu care Bilutza fac ? ;)) ... pfff ... :)) ... ce praf am fost :)) thx ^_^ ieiiii...de cand n-am mai avut prima pagina... :D furaciosilor :)) iepuiele si morcovul sau
Brotherhod Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 O mica cerere pt a intra in Guilda ZoHaN .Salve la toti.Ma gandeam sa ma alatur si eu langa voi cu toate ca mai cunosc cateva persoane din Guilda ZoHaN dar asta depinde numai de voi si de Alianta.Cateva detalii despre mine:Ma numesc Marius am 27 ani locuiesc in Iasi si sunt pe servarul asta din 2005 cu pauza pana acuma ...:PAm 2 caractere unul este in Ang3lik nick BrotherHoD si as dori sa intru la voi in guilda cu Bk-ul care are lvl 123 nick White_OneMa cresc singur nu e problema :D ....abia mi-am facut BK Tzin sa mentionez ca am un pc si un laptop pot intra cu amandoua caractere pe servar ,sunt mai mereu on, iteme nu cer din guilda incerc sa mi le procur singur si la party doar daca este nevoie. Alte detalii mi le puteti cere pe servar sau aici ... Multumesc. ...Have Fun
Guest 2hot2touch Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 O mica cerere pt a intra in Guilda ZoHaN .Salve la toti.Ma gandeam sa ma alatur si eu langa voi cu toate ca mai cunosc cateva persoane din Guilda ZoHaN dar asta depinde numai de voi si de Alianta.Cateva detalii despre mine:Ma numesc Marius am 27 ani locuiesc in Iasi si sunt pe servarul asta din 2005 cu pauza pana acuma ...:PAm 2 caractere unul este in Ang3lik nick BrotherHoD si as dori sa intru la voi in guilda cu Bk-ul care are lvl 123 nick White_OneMa cresc singur nu e problema :D ....abia mi-am facut BK Tzin sa mentionez ca am un pc si un laptop pot intra cu amandoua caractere pe servar ,sunt mai mereu on, iteme nu cer din guilda incerc sa mi le procur singur si la party doar daca este nevoie. Alte detalii mi le puteti cere pe servar sau aici ... Multumesc. ...Have Funpt a intra trebuie sa faci cerere pe forumul HH ...http://head-hunters.forumer.ro/forum.htm
Brotherhod Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ce face lumea ? ... :) Buna dimineatza.
Guest 2hot2touch Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ce face lumea ? ... :) Buna dimineatza.ce sa facem, bine... am vazut ca nu ti-au dat acceptul dak nu intri cu ambele ... :(