cyborgGod Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 ba cafe da stiu ca iti lucreaza puternic cerebelul ..cu cat mai dimineata cu atat aberezi mai tare:))da eu tot n-a, priceput te-ai reapucat..te reapuci? :o fii mai explicit :))in fine aici am facut "teorema" Spam-ului :)))Ps: ou my new page ^^
Cafeniul Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ma reapuc ryuk.Cand? Nu stiu exact, probabil in 1-2 saptamani. Am niste probleme si nu am timp de mu...
Obi-Wan Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Salutam piticii care incep scoala azi B) Si pe restu care-s la munca! :))
Guest 2hot2touch Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Salutam piticii care incep scoala azi B) Si pe restu care-s la munca! :))si pe restu care nu sunt nici la scoala nici la munca, nu? :(
maiconteaza Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 cafe....avem nevoie de holderi sa creasca piticii....sper ca nu te reapuci si stai singur pe spot -_-
Cafeniul Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Cum de ai ghicit ? :nanana: Ma cunosti doar ( adica sper ca ma cunosti). Cum face toata lumea, asa o sa fac si eu. Dar daca unul singur iese din regulament (asta daca este mentionat in regulament) si nu se va lua nici o masura, foarte simplu o sa fac si eu la fel ca el :tiphat: . Inca am gura mare, asa ca nu cred sa fie asta vro problema :nanana: Asta daca este un regulament, daca sunt niste vorbe aruncate, si nimeni nu le respecta, nu am de ce sa fiu eu acela care le respecta si este corect :nanana: . Si inainte am facut party in limita bunului simt, probabil asa o sa fac si acuma :-? (aka pana la lvl 350-370).
Sh@nT@jIsTa Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 :nanana: :nanana: Felicitari Arwen ptr rr ! :) pam-pam ... ! am chef de duel ! ;)) ... cu care Bilutza fac ? ;)) ... pfff ... :)) ... ce praf am fost :))
Obi-Wan Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 pam-pam ... ! am chef de duel ! ;)) ... cu care Bilutza fac ? ;)) ... pfff ... :)) ... ce praf am fost :))Pfff poti comenta ceva aici fara sa ti se spuna dupa aia ca esti un porc? =))