maiconteaza Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 cafeniule.....ce sa zic....la ce ai intrebat tu mai sus nu eu pot raspunde ....dar iti spun un singur lucru.......gandesti mult dar degeaba -_-my page :D
Guest Drojdie Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 lol .. statia Zohan .. scuzati`ma , coborati ? XD
Cafeniul Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ground, nu stiu daca are relevanta gandirea mea, si cat de degeaba este. Este parerea ta/voastra despre cum gandesc, si nu inteleg ce legatura are acceptarea in guild sau nu. Cam totul sta in "iti place persoana respectiva", sau "nu". Oricum ar fi persoana cu bune si cu rele...Nu cred ca este o decizie foarte grea, pentru ca am fost in guild, ma cunoasteti deja cu bune si cu rele, puteti sa va pronuntati usor :tiphat: . Si cum am spus mai sus, refuzul nu este o problema, ideea e sa vina raspunsul :yum: Drojdie, mergem pana mai incolo...sa vizitam honey :nanana: :))EDIT: Sper sa nu fiu eu in locul lu "caap". Nu cred ca as putea sa fiu :)), dar ca fapt divers...intelegeti aluzia. Vreau raspunsul in fata orice ar fi...
Guest Drojdie Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Nu nu , e cap de linie , trebuie ! ... ma rog , PAGE 2 ?! Rusineee waa , R U S I N E ! #-o
TheMask Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Este posibil sa ma apuc peste 1/2 saptamani. Cum mai este procedura cu guilda ? Fac cerere de re-recrutare pe hh forum? Si daca ma primiti inapoi :D. Nu cer neaparat raspuns pozitiv, sau mai stiu eu. Ideea e sa fie raspunsul promt, nu frate nu te luam din cauza aia, sau din contra te luam cand te reapuci.se rezolva,nu cred ca mai este vorba de cerere
Cafeniul Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ms bala :tiphat: . Contul pe forumul de la hh inca este "activat" si sunt in zohan, se pare ca nu prea se mai ocupa lumea pe acolo :P. O sa va spun mai multe cand ma reapuc, ideea e ca stiu ca am un guild in care intru, si nu trebuie sa ma complic cu alte cereri etc.
Obi-Wan Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Ms bala :tiphat: . Contul pe forumul de la hh inca este "activat" si sunt in zohan, se pare ca nu prea se mai ocupa lumea pe acolo :P. O sa va spun mai multe cand ma reapuc, ideea e ca stiu ca am un guild in care intru, si nu trebuie sa ma complic cu alte cereri etc.De forumul ZoHaN se ocupa incontinuare lumea. Trebuie doar sa ne si vizitezi activ ;)Cat despre guild, NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ca esti urat rau in albastru ala :))Lasa vrajeala si hai pe MU ;) :beer:
Cafeniul Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 De forumul ZoHaN se ocupa incontinuare lumea. Trebuie doar sa ne si vizitezi activ ;)Cat despre guild, NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ca esti urat rau in albastru ala :))Lasa vrajeala si hai pe MU ;) :beer:Culmea face ca, chiar sunt imbracat in albstru in secunda asta :)). Nu am inteles aluzia la inceput, ma gandeam la multe lucruri, si am crezut ca sti cu ce sunt imbracat :)). Mi-am pus intrebarea vro 5 sec, de unde dracu stie asta cum sunt imbracat :))) dupa mi-am dat seama...:P O sa intru, momentan am niste probleme pe care vreau sa le rezolv, si nu prea am timp de mu... Sa se termine totul si o sa vin :P
DenY Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=309578 - oradea.
Obi-Wan Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 ce mai faceti sal allOooo ce onoare! Bine facem! Dvs?
Cafeniul Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Rusine zohanei, RUSINE #-o low spam . Voi nu sunteti constienti? vreti sa ajungem pe pagina 2?
Arwen_elf Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Este posibil sa ma apuc peste 1/2 saptamani. Cum mai este procedura cu guilda ? Fac cerere de re-recrutare pe hh forum? Si daca ma primiti inapoi :D. Nu cer neaparat raspuns pozitiv, sau mai stiu eu. Ideea e sa fie raspunsul promt, nu frate nu te luam din cauza aia, sau din contra te luam cand te reapuci.tu vorbesti serios mai cafe? :)) ce tot aberezi cu cereri ..de "re-recrutare", "raspuns pozitiv" bla bla :rofl2:
maiconteaza Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ground, nu stiu daca are relevanta gandirea mea, si cat de degeaba este. Este parerea ta/voastra despre cum gandesc, si nu inteleg ce legatura are acceptarea in guild sau nu. Cam totul sta in "iti place persoana respectiva", sau "nu". Oricum ar fi persoana cu bune si cu rele...Nu cred ca este o decizie foarte grea, pentru ca am fost in guild, ma cunoasteti deja cu bune si cu rele, puteti sa va pronuntati usor :tiphat: . Si cum am spus mai sus, refuzul nu este o problema, ideea e sa vina raspunsul :yum: Drojdie, mergem pana mai incolo...sa vizitam honey :nanana: :))EDIT: Sper sa nu fiu eu in locul lu "caap". Nu cred ca as putea sa fiu :)), dar ca fapt divers...intelegeti aluzia. Vreau raspunsul in fata orice ar fi...era o gluma cafe....vad ca nu prea le gusti -_-
Cafeniul Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Zohanei sunt on... Oare ei m-au sunat cu nr ascuns? sau o fi fost inca fosta care ma mai dispera ? :angry1: Raspunsurile urmatoare sunt date la 5 dim, proaspat trezit, asa ca asteptati-va la multe lucruri neclare.tu vorbesti serios mai cafe? :)) ce tot aberezi cu cereri ..de "re-recrutare", "raspuns pozitiv" bla bla :rofl2:Daca tot o facem, sa o facem diplomatic. Nu cred ca am aberat, am pus in valoare si "teorema" de a nu putea intra in zohan...era o gluma cafe....vad ca nu prea le gusti -_-Cand e serios, este serios. Oricat imi place caterinca si etc. cand fac un lucru serios, am pretentia sa mi se raspunda cu seriozitate, si iau ca un raspuns serios ( da da 4:40 dim ...)zpaam :hello:Vezi ca-ti fac astia preluare. :whistle: :nanana: notUite vezi...om care nu sta afk, nu ca tine arwen, repede spam spam spam :nanana:
Sh@nT@jIsTa Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 neatza... ce matinala esti ;)) :D normal ;))
Sh@nT@jIsTa Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 ai chiulit azi? :DDaaaa ... am stat la liceu 20 de minute ... si apoi am plecat ... si alea ... vai mama lor ;))