Arwen_elf Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Arwen, ce s-a intamplat cu weed? :(s-a intamplat inevitabilul :)) ...iar prima.....sac sac bilutza
Guest Iepurica Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 offf iar arwen e ultima pe pagina de spam?:-wi`m back , care sunt stirile?:D tell me tell me:D
Obi-Wan Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ding! spam time...Rila, mai nimic nou. Weed ss 5 zile, duhu in vacanta, arhey si clover s-au reapucat de MU (membrii vechi ZoHaN) ... the usual :))
Arwen_elf Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 :crazy:aaaa bilutza ...ai dormit bine azi noapte?
Cafeniul Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Neata zohanei :bananadance2: Ce face cafe in pauza, de la munca? Exact va ajuta la spam :right: :)) :tiphat: PS Arwen, ce-a facut weed ;;)
Arwen_elf Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Neata zohanei :bananadance2: Ce face cafe in pauza, de la munca? Exact va ajuta la spam :right: :)) :tiphat: PS Arwen, ce-a facut weed ;;)neatza...tot la munca si eu :D Cafe...n-ai zis bine "ce-a facut weed"...mai bine zis ce-a facut Arwen de pe weed :)) ehh...un mic pk... :whistle:p.s. biloiul nu s-a trezit inca? :))
Arwen_elf Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 De peste tot :nanana:Adi acum pun mana pe telefon si sun la Orange sa te reclam :)) :))
maiconteaza Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Adi acum pun mana pe telefon si sun la Orange sa te reclam :)) :))se pare ca nenea Adi s-a speriat si a dat X repede aici :))
Obi-Wan Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Adi acum pun mana pe telefon si sun la Orange sa te reclam :)) :))Pfff pai si dupa aia cine mai face spam? :whistle: se pare ca nenea Adi s-a speriat si a dat X repede aici :))Neah... eram doar prin alte parti ale forumului... (adica vreau sa zic MUNCEAM! ca nu am timp de forum da!?!? :crazy: )LE: Hmmm m-am oprit din dat mai dimineata si cand vine Max inapoi, cred ca iau un taxi si dau o fuga pana acasa sa-l fac un party :)) Daca voi nu ma vreti niciunu in party... :(LLE: Vizitati forumul ZoHaN (linkul e pus la mesajul de guild ca aici parca n-am voie sa-l pun :)) )Asteptam (noi cei care mai dam cu nasul pe acolo) sa veniti acolo sa va dati cu parerea la topicurile deschise, sau sa veniti cu idei noi, sau pur si simplu sa ne povestiti ce bere buna ati mai baut ;)Daca tot e forumul nostru propriu si personal, hai sa-l folosim!!!
Obi-Wan Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Pfff ce prostie cu regula asta noua de afk... Nu mi se pare normal. E un joc online ca sa stai online nu sa stai afk. #-o
TheMask Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 lasa ca e bine asa ca unii mai si muncesc :whistle:
Obi-Wan Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 lasa ca e bine asa ca unii mai si muncesc :whistle:Si eu :P
Guest Drojdie Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 neatza...tot la munca si eu :D Cafe...n-ai zis bine "ce-a facut weed"...mai bine zis ce-a facut Arwen de pe weed :)) ehh...un mic pk... :whistle:p.s. biloiul nu s-a trezit inca? :)) :sef:
Obi-Wan Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Dupa ce ca te-a ridicat la rangul de biloi... :rofl1:
Guest Drojdie Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 s-a suparat biloiul pe mine :crybaby:pe tine si pe aialalti 2 :sef: ... era 3 noaptea ... TREI IN PANA MEA !