Arwen_elf Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 nup....wrong answerMICUL NEGRU MANCATOR DE PIETRE era =))
Guest DarkCh!lD Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 =)))alo domnu, nu aveti voie sa stai pe sezlong, este inchiriat pentru domnisoara Eba. Auzi ? tu stii ce e fiumiu ?
Guest DarkCh!lD Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 culmea zoofiliei??Sa pui o oaie sa stea capra ^_^
Arwen_elf Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 :crazy: O femeie la vreo 30 de ani, după ce şi-a rezolvat treburile în capitala de judeţ, voia să ajungă acum acasă şi nu mai avea bani. Se apropie de un taximetrist şi îi spune:- Uite, tre' s-ajung şi eu în Trescovenii de Sus, dar nu am bani... Cum ajungem acolo ne socotim noi.- Bine, las' că ne socotim noi pe drum!, zice taximetristul.După vreo oră, opreşte taximetristul pe un câmp, ia o pătură din portbagaj şi o aşterne pe lucernă. Femeia, îngrijorată, îi zice:- Vai, dar nu pot să fac asta, sunt măritată, am acasă doi copii!- Şi ce? Şi eu sunt însurat, am femeie, am copii, dar am şi 40 de iepuri de hrănit, aşa că taci şi rupe lucerna... :))
Guest DarkCh!lD Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 :)))))))))):))))))):))))):))) CULMEA LACOMIEI ?:)))))Sa iei pumni si sa nu te mai saturi :))
Arwen_elf Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Sa mananci bataie si sa nu te saturi? :rofl2:tot aia :))
Guest DarkCh!lD Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Iepurele era beat mort intr-o noapte. La un momentdat, intorcandu-se spre casa, aude un zgomot din tufis. Era lupul, care isi spunea:- Daca il prind pe acesta, imi potolesc si eu foamea! Iepurele era ultimul animal din padure pe care-l mai putea manca, deoarece pe toate celelalte le mancase deja. Tasneste lupul din tufisuri si il alearga pe iepuras prin padure. Acesta reuseste sa intre in vizuina lui si adoarme. Lupul, era nervos rau ca nu l-a prins si a inceput sa strice toata padurea.Dimineata se trezeste iepurele, iese din vizuina, de uita in jur si spune:- Mai dar periculos mai sunt la bautura!
Arwen_elf Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 :lol: Doi programatori într-un bar:- Vezi tipa aia? Vezi ce "properties" are?- Da. Am "testat-o" aseară... este read-only.
Guest DarkCh!lD Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Berbard Bear>>> http://www.trilulilu.ro/dragos_man10/288f94525a03fb Happy Three Frinds>>>>
theogritzi Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 salut baietii :)vedeti ca eu am luat 2 zile pauza pentru contor :)
maiconteaza Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 salut baietii :)vedeti ca eu am luat 2 zile pauza pentru contor :)pauza placuta :bye2: