Obi-Wan Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 marius transforma-te in sm :rolleyes:Revine si SMu speram azi (mama lui de net ca nu merge de 3 zile :(( Cica vine azi o echipa sa investigheze!?!? )Intre timp am semnat un contract cu RDSu :)) Da pana vin astia...PS: Salutam! :tiphat:
Arwen_elf Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Revine si SMu speram azi (mama lui de net ca nu merge de 3 zile :(( Cica vine azi o echipa sa investigheze!?!? )Intre timp am semnat un contract cu RDSu :)) Da pana vin astia...PS: Salutam! :tiphat:Mai rezista un pic...pana vine Rds-ul o sa faci peri albi :)) app..te cheama Marius? ca eu vorbeam cu Pentagram :unsure:wish you a beautiful morning ^_^
Obi-Wan Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Mai rezista un pic...pana vine Rds-ul o sa faci peri albi :)) app..te cheama Marius? ca eu vorbeam cu Pentagram :unsure:wish you a beautiful morning ^_^Daca vrei tu, ma cheama si Marius :P
Arwen_elf Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 afara ploua torential si mi-am uitat umbrela acasa :crybaby: :crybaby::(( :((vine careva cu o umbrela ? :unsure:
Arwen_elf Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 I'm singing in the rain ^_^ ^_^ haide-ti cu umbrelaaaaaaaa :glare:
Guest DarkCh!lD Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 hai sa facem niste strofe ^_^... care incepe :D