Cafeniul Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Real CaFe off pe o perioada nedefinita, nu ma scoateti din g va rog, oricum mai tin legatura cu unele pers .Ms anticipat.
CelsiusiK Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Buna Seara Zohaney ! Ce mai e pe aici ! :) cred k ma reapuc !:))
[Mg^Jupan] Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Real CaFe off pe o perioada nedefinita, nu ma scoateti din g va rog, oricum mai tin legatura cu unele pers .Ms anticipat.Bun venit pe planeta mea ! xD ;)
Arwen_elf Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Buna Seara Zohaney ! Ce mai e pe aici ! :) cred k ma reapuc !:))nu e momentul cel mai oportun acum pentru a te reapuca :))
Obi-Wan Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Pffff ce bine ca am fost la munte weekendu asta B) Chiar sunt curios cum repara pb asta ca e destul de grava...
Arwen_elf Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Pffff ce bine ca am fost la munte weekendu asta B) Chiar sunt curios cum repara pb asta ca e destul de grava...la ce munte ai fost? ^_^
theogritzi Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 wazaaa? de maine o sa intru si eu daca se reface serverul .i`m back :>
[Mg^Jupan] Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 neatza bala , e ft simplu in lipsa de mu, sunt multe terase , bere rece , strand , gratare, in weekend, un traseu pe munte, cam asta fac eu :))) , restu` nu stiu, a da si acuma de 2 zile imi ingrijesc prietena :))) k e racita.
Obi-Wan Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 la ce munte ai fost? ^_^Masivul Cozia. Sincer nici nu stiam ca e munte... Stiam doar de manastire. Am fost socat sa vad nu numai ca e munte dar am facut un traseu de 3h pana in varf care a fost absolut superb!! Dificultate medie, lanturi ca sa urci niste stanci, apa, tot tacamu. Super tare!Neatza,ce mai faceti in lipsa de Mu? :-?Muncim :| Daca nu se repara pana diseara, ma duc la o tura cu bicla. :right:
Arwen_elf Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 ' date='Aug 3 2009, 16:12' post='4078448']Liniste in sala :))) :pokeye: