Obi-Wan Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Este fix un loc, iar locul ala este rezervat pentru jupanu. :right:
Guest DubLeCriMe Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 sal. cand mai aveti loc in guild ma luati si pe mn? Frumoasa poza cafe :beer:
TheMask Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 pentru toti cei care au cerut sa (re)vina in guild,chiar daca momentan este full va zic ceva.....tine-ti aproape si in joc si pe aici sau chiar pe forumul www.zohan.page.tl :D
Cafeniul Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 pentru toti cei care au cerut sa (re)vina in guild,chiar daca momentan este full va zic ceva.....tine-ti aproape si in joc si pe aici sau chiar pe forumul www.zohan.page.tl :D Ascultati ce zice ca stie el ce zice :P :right: :readthis: O mel pe care nu am putut sa nu vi-o arat, este veche dar este GENIALA (parere personala), mai ales felul in care este cantata (original) Click Si da, tind sa cred din ce in ce mai mult ca numai am prietena ( :wub: ), asta este, viata merge inainte :right: .
Cafeniul Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Unu vine, altu pleaca (de sambata dim o sa fiu offline o sapt ) :nanana:
Obi-Wan Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 pentru toti cei care au cerut sa (re)vina in guild,chiar daca momentan este full va zic ceva.....tine-ti aproape si in joc si pe aici sau chiar pe forumul www.zohan.page.tl :DPe cuvant daca inteleg cum merge forumu ala... Nu gasesc nicaieri undeva unde sa imi pot face cont...Cine`i gm acum ? :)duhu
TheMask Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Pe cuvant daca inteleg cum merge forumu ala... Nu gasesc nicaieri undeva unde sa imi pot face cont...duhuintra aici ca sa-ti faci cont pe forumul ZoHaN
Obi-Wan Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 intra aici ca sa-ti faci cont pe forumul ZoHaNWorked! Danke! :beer:LE: nu prea e activitate acolo... mai deloc as putea spune :|
TheMask Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Worked! Danke! :beer: LE: nu prea e activitate acolo... mai deloc as putea spune :| asa e,deoarece membrii cei noi nu-l prea frecventeaza,dar uita-te la cei care sunt inca pe acolo sa vezi din ce an sunt inregistrati,au mai ramas doar dinozaurii
Obi-Wan Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 asa e,deoarece membrii cei noi nu-l prea frecventeaza,dar uita-te la cei care sunt inca pe acolo sa vezi din ce an sunt inregistrati,au mai ramas doar dinozaurii Pai e pacat... Ar trebui facuta o curatenie pe acolo pt ca sunt posturi de 2-3 ani amestecate cu cateva de pe s1 si nu mai intelegi nimic. Citeam topicul de ally si dupa cateva posturi vad ca se discuta de SOUTH... Poate daca s-ar face un thread mare, nou, numai pt s1, ar fi mai OK...
Cafeniul Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Jackson in sus, Jackson in jos m-am saturat de el :hair: stiu stiu :crazy: :crazy:
Obi-Wan Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Salutam!Mai am 2 lvl juma si FINALLY, primu rr! :bananadance2:
TheMask Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Salutam!Mai am 2 lvl juma si FINALLY, primu rr! :bananadance2:bravo,eu mai am inca 23 lvl pana la rr :crazy:
Obi-Wan Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 bravo,eu mai am inca 23 lvl pana la rr :crazy: Esti acolo! Pe felie :) Ce-s 23 de lvl cand ai facut 377 deja? :P Mult si :bananadance2:
[Mg^Jupan] Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 baieti eu am plecat la summer break la SImeria, ne vedem pe duminica seara :D
n00b^^ Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ce e Simeria ?:)))) daca vi in cta anunta sa dai niste beri aici :))
Obi-Wan Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Inca 9 beri si dau rr :beer:Neataaaaa :bananadance2: