Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CrAzYaL3X

Alianta ZoHaN

Recommended Posts

Guest DubLeCriMe
Posted

sal. cand mai aveti loc in guild ma luati si pe mn? :happy1:

Frumoasa poza cafe :beer:

Guest DubLeCriMe
Posted

da am reinceput sa joc :P

Posted

pentru toti cei care au cerut sa (re)vina in guild,chiar daca momentan este full va zic ceva.....tine-ti aproape si in joc si pe aici sau chiar pe forumul www.zohan.page.tl :D

Posted

pentru toti cei care au cerut sa (re)vina in guild,chiar daca momentan este full va zic ceva.....tine-ti aproape si in joc si pe aici sau chiar pe forumul www.zohan.page.tl :D

Ascultati ce zice ca stie el ce zice :P :right: :readthis:

O mel pe care nu am putut sa nu vi-o arat, este veche dar este GENIALA (parere personala), mai ales felul in care este cantata (original)

Click

Si da, tind sa cred din ce in ce mai mult ca numai am prietena ( :wub: ), asta este, viata merge inainte :right: .

Guest k_y_m
Posted

Cine`i gm acum ? :)

Posted

Pe cuvant daca inteleg cum merge forumu ala... Nu gasesc nicaieri undeva unde sa imi pot face cont...

Cine`i gm acum ? :)

duhu

Posted

Worked! Danke! :beer:

LE: nu prea e activitate acolo... mai deloc as putea spune :|

asa e,deoarece membrii cei noi nu-l prea frecventeaza,dar uita-te la cei care sunt inca pe acolo sa vezi din ce an sunt inregistrati,au mai ramas doar dinozaurii :cigarette:

Posted

asa e,deoarece membrii cei noi nu-l prea frecventeaza,dar uita-te la cei care sunt inca pe acolo sa vezi din ce an sunt inregistrati,au mai ramas doar dinozaurii :cigarette:

Pai e pacat... Ar trebui facuta o curatenie pe acolo pt ca sunt posturi de 2-3 ani amestecate cu cateva de pe s1 si nu mai intelegi nimic. Citeam topicul de ally si dupa cateva posturi vad ca se discuta de SOUTH... Poate daca s-ar face un thread mare, nou, numai pt s1, ar fi mai OK...

Posted

bravo,eu mai am inca 23 lvl pana la rr :crazy:

Esti acolo! Pe felie :) Ce-s 23 de lvl cand ai facut 377 deja? :P Mult :happy1: si :bananadance2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...