Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CrAzYaL3X

Alianta ZoHaN

Recommended Posts

Posted

salut. as dori sa fac si eu parte din ZoHaN (am fost membru pe 0.97 vreo ceva timp :D ). sunt mg lvl 340, fara rr (dar se remediaza...) si stau destul de mult on, mai ales noaptea (am ceva exp la pazit spoturi de furacioshi si admini :P ). daca ar mai fi loc si ptr. mine, as aprecia mult. Sal Cafe si gg ZoHaN :D

:beer:

Guest claudio91
Posted

prostii .. ma provocat unu si am raspuns mai dur .. mam luat de mamica lui am facut post la banati reevaluare .. sper ca se rezolva ceva :)

Posted

tin sa va anunt ca v`am mai elibrat un loc in guild pt cineva mai activ... nu avea rost sa continui si asa nu faceam nimic :D mi`am sters charu si nu mai joc.... va urez succes cu guilda sa ii spargeti pe toti :))

p/s: mi`a parut bine >:D< :beer:

Guest claudio91
Posted

ce faceti ? eu ma plictisesc :( :))

Posted

Jupan, intra pe MU ASAP.

imi pare rau, doar acuma am ajuns acasa, k am fost la tm de mi-am rezolvat cv la facultate, am incercat sa dau de duhu timp de 3 ore, nu mi-a raspuns la nimic, contu` nu am avut la cine sa il las, sper sa am noroc data viitoare, daca nu o sa urmez si eu "exemplu" lu` stf si gata.

offtoppic: nb.

Posted

s-a eliberat si un loc :P parca e scris... :D v-ati mai gandit la cererea mea ? :beer:

Este fix un loc, iar locul ala este rezervat pentru jupanu.

Guest claudio91
Posted

neata fetele :>

Guest endO
Posted

buna ziua buna ziua....dupa o pauza de 5 ani cred (dupa primu db) m-am intors si vad ca s-au schimbat multe p'aici...nu stiu cati d'aici ma stiu sau din membrii vechi...am jucat pe bk Phlegm si vreo juma d an pe Trance mg. Mi-a placut atmosfera si genul de oameni care erau in guild si sper sa retraiesc momentele d'atunci si sper ca odata ce voi intra in ZoHaN viata pe Linkmania va fi mult mai usoara. Sunt sm 312 momentan trag tare si daca va fi un loc as dorii din tot sufletu sa intru iar in cel mai tare GUILD. ez lvlin si revin cu un reply SPOR

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...