n00b^^ Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Jupan lucrurile s`au schimbat... deoarece sunt prea putini membrii din old zohan , am vazut si eu diferenta... acum cand zici prietenie zici " rr " :))) dar lasa ca o sa se faca loc si pt tine...
[Mg^Jupan] Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Jupan lucrurile s`au schimbat... deoarece sunt prea putini membrii din old zohan , am vazut si eu diferenta... acum cand zici prietenie zici " rr " :))) dar lasa ca o sa se faca loc si pt tine...Word ! inainte era bazat pe prietenie, acuma este bazat pe interes :)
n00b^^ Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 apropo cand am jucat eu ultima oara mu era o fata DarkGirl ceva d genu mai stie cineva cva d ea ?
[Mg^Jupan] Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Nu am mai auzit nimic de ea, a facut full, si tin minte k tinea zohan2 , de atunci nu sa mai auzit nimic de ea, sa lasat dintr-o data, si a disparut, Claudia o chema parca, cv de genu, numai retin sigur.
Arwen_elf Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Jupan lucrurile s`au schimbat... deoarece sunt prea putini membrii din old zohan , am vazut si eu diferenta... acum cand zici prietenie zici " rr " :))) dar lasa ca o sa se faca loc si pt tine... Draga n00b ...in primul rand bafta la bac ...sa te intorci cu bine...in al doilea rand, in ZoHaN nu s-au facut niciodata recrutari pe baza rr-ului, "pe interes" , eu zic sa nu mai vorbesti fara sa stii , ca spui prostii, serios :angry1: Inca sunt destul de multi membrii din old ZoHaN care joaca, si iti spun sigur ca ei iau deciziile , cat despre tine Jupan ti-am mai spus ca se va face loc sa intrii in guild zilele astea ...stai linistit... P.S Cei vechi au prioritate normal...dar a fost imposibil sa te ia cand te-ai reapucat tu pentru ca tocmai daduse rr si suntem si 40 in guild...maine vom fii 39 si daca duhu are lvl vei fii in guild ^_^
Cafeniul Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Am ajuns si eu acasa si surpriza srv off de 30-40 de min :crazy:, in seara asta numai revine dar mai incerc putin.
[Mg^Jupan] Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Draga n00b ...in primul rand bafta la bac ...sa te intorci cu bine...in al doilea rand, in ZoHaN nu s-au facut niciodata recrutari pe baza rr-ului, "pe interes" , eu zic sa nu mai vorbesti fara sa stii , ca spui prostii, serios :angry1: Inca sunt destul de multi membrii din old ZoHaN care joaca, si iti spun sigur ca ei iau deciziile , cat despre tine Jupan ti-am mai spus ca se va face loc sa intrii in guild zilele astea ...stai linistit... P.S Cei vechi au prioritate normal...dar a fost imposibil sa te ia cand te-ai reapucat tu pentru ca tocmai daduse rr si suntem si 40 in guild...maine vom fii 39 si daca duhu are lvl vei fii in guild ^_^nu ma mai iau dp gura la nimeni, am observat mai multe chesti , exact cum zicea stf , zici prieteni zici rr :)
TaB Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Am ajuns si eu acasa si surpriza srv off de 30-40 de min :crazy:, in seara asta numai revine dar mai incerc putin.ce bine mere in LOT :nanana:
RuSuLeTzZz Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 ce bine mere in LOT :nanana:mergea :((...aqm a cazut si lotul :(
n00b^^ Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 arwen nu ma refeream la recrutari :)))) uitate si tu pe forum la zohan sa vezi datele din care sunt inscrisi pe forum .. chiar tu , duhu , ground si poate si altii .. ma refer ca nu sunt chiar asa old member .. cel putin in 2005-2006 cand jucam eu mu nu va stiam , si ma refeream la prieteniile din joc nu la modul de recrutare... prietenia din joc e bazata pe rr`uri la asta ma refeream :) ti`as da un exemplu bun dintr`un alt guild dar nu are rost aici o sa vb noi pe guild . p.s: nu cred ca ai fost in perioada aia in guild la zohan ca nu te stiu dar iti zic sigur ca era alta atmosfera :) cand era zohan gm :P in fine doar un joc oricum ... ms pt bac` ;d
TaB Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 mega combo :)))http://www.2shared.com/file/6392817/e0d927...5_41_-0000.html
n00b^^ Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 nu ca scrie sus linkmania mu server ... ofi fost prin DS :-??
Arwen_elf Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 arwen nu ma refeream la recrutari :)))) uitate si tu pe forum la zohan sa vezi datele din care sunt inscrisi pe forum .. chiar tu , duhu , ground si poate si altii .. ma refer ca nu sunt chiar asa old member .. cel putin in 2005-2006 cand jucam eu mu nu va stiam , si ma refeream la prieteniile din joc nu la modul de recrutare... prietenia din joc e bazata pe rr`uri la asta ma refeream :) ti`as da un exemplu bun dintr`un alt guild dar nu are rost aici o sa vb noi pe guild . p.s: nu cred ca ai fost in perioada aia in guild la zohan ca nu te stiu dar iti zic sigur ca era alta atmosfera :) cand era zohan gm :P in fine doar un joc oricum ... ms pt bac` ;dPoate tu asa vezi lucrurile pentru ca nu te-ai mai jucat de ceva timp...pentru mine e chiar invers... eu vad un guild unit bazat pe prietenie nu pe rr-uri. Ti-as da multe exemple dar prefer sa-ti zic pe forum la noi nu aici....poate dupa bac cand o sa te reapuci o sa-ti dai si tu seama despre ce vorbesc.Prietenia din joc nu e bazata pe rr`uri... cum poti spune asta...mai e aia "prietenie"?...:))
Arwen_elf Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 ' date='Jun 21 2009, 17:40' post='3948434']O data am ucis o vrabie = Cenaclu` Flacara ! super melodie...foarte profunda :) ce lvl mai ai?...am vorbit cu duhu si incearca sa faca repede lvl-le si el sa te poata lua :yum:
Cafeniul Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 ' date='Jun 21 2009, 16:48' post='3948299'].,,.,,..,,.,.,.,.,;;;;::::;;;::::..,,.,,.,;;;;;...,.,.;::::::::,.,.,.::: :nanana:
[Mg^Jupan] Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 super melodie...foarte profunda :) ce lvl mai ai?...am vorbit cu duhu si incearca sa faca repede lvl-le si el sa te poata lua :yum:198:P