Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CrAzYaL3X

Alianta ZoHaN

Recommended Posts

Posted

ori isi face duhu dl ori face cineva din old members un dl ca sa intre toti ... si gata ! sau daca nu facem cum zici tu ... un dl pe care sa joace 2-3 insi care au 2 calc acasa sau un laptop si un calc !

Posted

ori isi face duhu dl ori face cineva din old members un dl ca sa intre toti ... si gata ! sau daca nu facem cum zici tu ... un dl pe care sa joace 2-3 insi care au 2 calc acasa sau un laptop si un calc !

Si tot asteptam , si asa ramanem toti membri vechi pe langa

off toppic : 150 lvl :D

Posted

' date='Jun 19 2009, 15:20' post='3941834']

Si tot asteptam , si asa ramanem toti membri vechi pe langa

off toppic : 150 lvl :D

Stai linistit ca nu vei ramane pe langa...se va face loc pentru tine...tu puna mana si fa lvl-le :D

Posted

pfff ce de virusi am :( zicetii unu lu duhu sa arunce o privire pe aici.. sau mai intrebati prin guild care vrea sa isi faca un dl` :D

Posted

Stai linistit ca nu vei ramane pe langa...se va face loc pentru tine...tu puna mana si fa lvl-le :D

E aiurea sa ma plimb toata ziua singur :( , nu schimb nici o vb , tot singurel, o iau razna :|

Posted

deci daca credti ca reusiti sa aduceti un DL la 1 reset macar merge dar mai e problema oricine il ia la pt pierde o tona de experientza pe minut si nu prea vrea lumea sa ia DL in party. locuri in guild se vor face asa cum sau mai facut. acuma cate nu pot sa zic exact

Posted

re..poate v-ar fi mai utila ideea asta:

mai faceti un clan ZOHAN2 (la care gm sa fie unu dintr membrii mai vechi, de incredere, cu lvl mai mare) si faceti alianta intre cele 2-3-4 clanuri..cat aveti nevoie

chatul de aly functioneaza, asa ca....nu ar trebui sa aveti probl de comunicare

Guest Pedobear^
Posted

re..poate v-ar fi mai utila ideea asta:

mai faceti un clan ZOHAN2 (la care gm sa fie unu dintr membrii mai vechi, de incredere, cu lvl mai mare) si faceti alianta intre cele 2-3-4 clanuri..cat aveti nevoie

chatul de aly functioneaza, asa ca....nu ar trebui sa aveti probl de comunicare

si cu alianta HH ?! cum ramane ? woot ?! think twice before u say something stupid.

Posted

Am aflat ceva sad, un DL poate baga maxim 50 de pers (la lvl 400) si 80 daca are full comm.

Asa ca mai bine ramane guild-ul asa cum este el.

Si restu` care vrea sa revina in guild ce face?:) :)

Posted

Jupan cine creste un DL la full command...daca era cum zicea n00b era ok, dar am aflat acuma ca trebuie si full comand ...mi se pare o gramada de munca sa faci 32 de rr-uri pe dl (asta in caz ca bagi 1 k la command per rr). Nu stiu, eu mi-am spus parerea prima data, iar acuma mi-am schimbat-o. Am spus ca este o veste foarte sad :banghead::banghead:

ZoHaN are placerea de a anunta, ca 4 dintre adepti lui dau rr la diferente foarte mici :P (de cateva bari)

Cei subliniati cu rosu dau rr la diferenta ff mica ( ce aglomeratie va fi in bc 1 pff :happy1: )

[cRs], Cafeniul(eu), Arwen, RainSoul

PS: Da stiu nam ce sa fac...mai dureaza pana dau rr :happy1:

EDIT: prin ce am spus mai sus cu "guildul asa cum este" m-am referit ca duhu sa ramana gm. Daca sa inteles gresit, imi pare rau nu m-am exprimat bine.

Posted

' date='Jun 20 2009, 02:05' post='3943594']

In fne, se pare k nu o sa se faca loc in guilda, o sa joc cum pot si eu , o sa caut pt , sau o sa trag zilnic singur cum fac pana acuma...bft :)

locuri in guild se vor face asa cum sau mai facut. acuma cate nu pot sa zic exact

Atata stim si noi jupan, daca stiam mai multe iti spuneam :( ....

Posted

Atata stim si noi jupan, daca stiam mai multe iti spuneam :( ....

In fne, ma bag la somn k nu am gasit party , nimic, si numai am nici unde sa trag, ne mai auzim maine ,nb all:)

Posted

si cu alianta HH ?! cum ramane ? woot ?! think twice before u say something stupid.

adika eu vreau sa va dau o idee si u ma faci prost?.....mdea.....

rezolvati-va singuri atunci ^^........acum se vede cine e dupa interese si nu dupa prieteni

Guest cosmarreal
Posted

salutare zohanilor nu styu care ma mai tine mine am jucat in zohan acum 2 ani nick"cosmareal" si as dori sa revin in forta pe linkmania . problema este ca dak as revenii sa joc pe acest server as juca doar in guilda zohan . nu stiu cine mai joaca din baiety vechi( balauru, the mask,boddom,chiper,flaviu,etc) dar voi veni si eu cu un nume greu al old zohan "augustyn" cu siguranta il voi convinge sa revina.

astept raspunsul gm pana atunci spor si honor

Posted

Eu as propune o guilda "zohan2" condusa de cineva old, iar cand se face loc in zohan principal sa fie transferati pleyeri (asta ca sa nu stea pe uscat acele pers ). :tiphat:

Posted

Eu as propune o guilda "zohan2" condusa de cineva old, iar cand se face loc in zohan principal sa fie transferati pleyeri (asta ca sa nu stea pe uscat acele pers ). :tiphat:

Degeaba, fiecare e pentru el , pt k daca era sa o luam logic, cei vechi care au activat ani de zile in guilda zohan, trebuiau sa aiba prioritate,

off toppic : ntz all :)

Posted

nu vad care ar fi problema cafeniule.... ca un dl creste rpd cu cioara dupa 6-7 rr`uri ... si poate sa bage toate punctele numai la comm .. mai ales ca ia 7 pcte pe lvl :) la fiecare rr 2800 pcte ... 2 rr deja trece de 5 k in fine ar fi o solutie si 50 sa intre ... tot intra 10 in plus :)

ca asa nu stii pe cine sa dai afara... o sa trebuiasca membrii noi , care nici macar nu au user pe forumul zohan ! va stiti voi ..

Posted

NTZ :beer:

EDIT: n00b ideea ta e ff buna dar nu este pentru acuma, dupa cum vezi cel mai mare dl de pe srv are "293(5)", si merge greu. Daca te referi la viitorul indepartat undeva la peste cateva luni, da merge...

EDIT2: Am plecat, vb mai pe seara :-h

Posted

Chiar numai stiu ce sa zic, vad k va tot certati . care face un dl , care baga pct, care face aia, si tot asa ,nu ajungeti niciunde. daca este sa se faca loc se face, dar tine pe intereses exact cum zicea si mikydutza mai sus, numai este bazata pe prietenie , acuma se merge pe interes , k este castelu` k alianta aia ii tare, k daca il dau pe X afara din guild, pierdem alianta si etc..nu uitati acest joc este bazat pe prietenie nu pe interese :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...