Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CrAzYaL3X

Alianta ZoHaN

Recommended Posts

Posted

toate au fost tari bancurile =)) eu nu va zic un banc, dar va urez NOAPTE BUNA! :nanana:

Bogy maine esti dator cu un banc ca de nu imi chem bodygardul meu propriu si personal si nu cred ca vrei :gunsfire: :starwars:

Posted

Bogy maine esti dator cu un banc ca de nu imi chem bodygardul meu propriu si personal si nu cred ca vrei :gunsfire: :starwars:

:wub:

Posted

Baieti , eu am ales sa ma retrag, pt k numai vad farmecu` in acest joc, am avut prieteni am avut dusmani, am avut tot ce se putea in acest joc, am legat prieteni multe in real life, mam simtit bine la gathere, a fost o perioada de neuitat, pe care am petrecut-o in joc, dar am ales sa ma retrag, pt k este prea multa dusmanie, se manca toti intre ei pt un jwl, pt xp, chiar nu , numai are rost. va doresc multa bafta in real life, si spor la liniutze si la lvl , si o sa ne mai auzim pe forum :*

Posted

' date='May 29 2009, 00:51' post='3872149']

Baieti , eu am ales sa ma retrag, pt k numai vad farmecu` in acest joc, am avut prieteni am avut dusmani, am avut tot ce se putea in acest joc, am legat prieteni multe in real life, mam simtit bine la gathere, a fost o perioada de neuitat, pe care am petrecut-o in joc, dar am ales sa ma retrag, pt k este prea multa dusmanie, se manca toti intre ei pt un jwl, pt xp, chiar nu , numai are rost. va doresc multa bafta in real life, si spor la liniutze si la lvl , si o sa ne mai auzim pe forum :*

Ai uitat sa zici ca este si prea mult timp pierdut pentru un joc :)

Posted

' date='May 29 2009, 02:59' post='3872255']

ok . pa

Dute tare fiule, eu am vb cu baieti care ma stiu, si am petrecut momente frumoase alaturi de ei , nu cu nepoti k tine :)

Posted

Bogy ai incurcat-o :hanged:

Ce ziceai tu ca "aia" (BUFFarwen) are nick-ul copiat dupa tine?Ia da un ochi la data de inregistrare a celui care a jucat prima data pe elf http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showuser=830244

Aha,e data cand tu descopereai cum se trece prima faza la mario bros.

Ce ziceai tu ca guilda voastra si south ati pus "maaaaaaaari" probleme celor din honey la cs trecut?

Ia uite ce zic ei :

In seara asta a fost un antrenament util, felicitari adversarilor,dar sa suferi cu 2 bk si sa zici "afk la bauta" sau "afk joc solitaire" cand nu esti in stare sa intri in camera tronului e patetic. fiind o seara usoara e clar ca nu ne-am dat interesul asa de mult , am testat cate ceva , eu sunt multumit de ce a iesit..

bafta pe viitor si mai lasati bashinile pentru altii , eu daca sufar macar am cu ce si de ce sa sufar ,dar pe altii nu-i inteleg ...

@la cs-ul asta SOUTH-ul a jucat defensiv, nicidecum ofensiv. singurii care ne-au atacat si si-au facut treaba, spre surprinderea mea, au fost sm-ii si elfii. bk-ii care ar fi avut un rol important la CS au jucat numa "sa nu murim frate, asta-i important". se duceau "ca calu" inainte, si incercau sa scape de combo-urile noastre, si se propteau in statui sau porti sa nu-i putem atinge.

elfii si sm-ii si-au facut super bine treaba cu buff si ms, mai bine ca ceilalti participanti de la cs-urile anterioare. felicitari lor.

cat despre gm-ul aliantei.. este mg :) de aici intelegeti voi ce vreti :P

PS:Ce ma intereseaza pe mine daca te superi cand iti spun adevar?

Sunt curios ce faci cand te superi ;;)

Posted

deza esti cu capul sa mor de nu ...serios acum.....ai aratat ca esti un copil.....si vai...a copiat numele dupa cel al prietenei tale...nu ma intereseaza .....vai vai...jale mare....ce sa spun .... e mai veche buff ....nici in cur nu ma doare de cand joaca....

p.s: a da ...stai in banca ta ca ea nu a zis nimik...ai inceput tu..."alta arwen"

Posted

Ce ziceai tu ca "aia" (BUFFarwen) are nick-ul copiat dupa tine?Ia da un ochi la data de inregistrare a celui care a jucat prima data pe elf http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showuser=830244

Aha,e data cand tu descopereai cum se trece prima faza la mario bros.

Nu stiu de ce te ataci atat de tare...nu am zis niciodata ca BUFFarwen a copiat numele de la mine, cum nici eu nu am copiat numele de la ea. Cand mi-am facut contul...acum vreo cativa ani , pur si simplu mi-am pus numele asta...

Nu inteleg problema ta....am jucat pe db 2 si 3 cu Arwen_elf si ea cu BUFFarwen...n-am avut niciodata neintelegeri....nu m-a deranjat cu nimic lucrul asta si nici ea nu mi-a dat de inteles ca a ar fi deranjat-o

Vad ca incerci sa ma citezi, dar nu-ti iese....ce am zis eu este ca am pus probleme avand in vedere ca era doar alianta SOUTH la cs...care nu avea cine stie ce rr-iti fata de HONEY ..

Nu ma supar ca nu-s suparacioasa de fel dar as vrea sa reflectezi si tu un pic inainte sa sari asa...de cand am intrat in ally ai sarit cu gura pe mine si ai vorbit urat....daca nu ma suporti evita-ma si totul va fii ok pentru amandoi.

P.S Ar fii fost chiar culmea sa zica Garonne ca South le-a creat probleme :))

Posted

deza esti cu capul sa mor de nu ...serios acum.....ai aratat ca esti un copil.....si vai...a copiat numele dupa cel al prietenei tale...nu ma intereseaza .....vai vai...jale mare....ce sa spun .... e mai veche buff ....nici in cur nu ma doare de cand joaca....

p.s: a da ...stai in banca ta ca ea nu a zis nimik...ai inceput tu..."alta arwen"

ma plictisesti

daca nu esti capabil sa intelegi 3 fraze repeta clasele primare

nu am zis ca a copiat ea nick-ul,ci ea a zis ca i'a fost copiat nick-ul.ai inteles sau iti fac un desen?

ps:la urmatoare jignire te dau cu capu' putin de masa

Nu stiu de ce te ataci atat de tare...nu am zis niciodata ca BUFFarwen a copiat numele de la mine, cum nici eu nu am copiat numele de la ea. Cand mi-am facut contul...acum vreo cativa ani , pur si simplu mi-am pus numele asta...

Nu inteleg problema ta....am jucat pe db 2 si 3 cu Arwen_elf si ea cu BUFFarwen...n-am avut niciodata neintelegeri....nu m-a deranjat cu nimic lucrul asta si nici ea nu mi-a dat de inteles ca a ar fi deranjat-o

Vad ca incerci sa ma citezi, dar nu-ti iese....ce am zis eu este ca am pus probleme avand in vedere ca era doar alianta SOUTH la cs...care nu avea cine stie ce rr-iti fata de HONEY ..

Nu ma supar ca nu-s suparacioasa de fel dar as vrea sa reflectezi si tu un pic inainte sa sari asa...de cand am intrat in ally ai sarit cu gura pe mine si ai vorbit urat....daca nu ma suporti evita-ma si totul va fii ok pentru amandoi.

P.S Ar fii fost chiar culmea sa zica Garonne ca South le-a creat probleme :))

Eu asa am inteles cand ai intrat si a zis Greedu ca sunt multe "arwen",ca tu ai fi zis ca "aia" a copiat nick-ul de la tine.Daca nu e asa,imi cer scuze,am inteles eu gresit.

N'am vb urat pt ca nu'mi sta in caracter sa vb urat cu fetele ;;)

Aaaaaaa,crede'ma chiar nu le'ati pus probleme la CS,au jucat lejer,n'au fost toti,s'a testat ceva.

Posted

tare in gura esti......mister musculo

fii multumit,am vorbit cat de frumos am putut la ce atitudine de miserupist ai. :)

Posted

' date='May 29 2009, 15:38' post='3873878']

Dute tare fiule, eu am vb cu baieti care ma stiu, si am petrecut momente frumoase alaturi de ei , nu cu nepoti k tine :)

aha .. toti va dati mari acum

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...