lucyan99 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 alex spartu :-"dia suzeta :))arwen shefa (ptr prima oara cand ii spun shefa :))) ):D nb zohaneip maine.....acum nanimaine iar la ora 7 suna telu si imi vine sa ma arunc p garaje :((:-<spor la bara lvl rr ma rog :-??app din nou pagina mea :rofl2:
Sh@nT@jIsTa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Modifica in aceasta secunda de moment acel post ... pana nu sare pe tine Alex ... si ti darama asa usor caninii !Suzetaaa !!!
Guest -Jafar- Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 ce copii :slap:Da-le, da-le! Poate se linistesc :))
Cafeniul Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Neata zohanei, se pare ca una dintre cele 2 persoane care imi stiau pass-ul (de acum 8 luni) are chef de o gluma proasta (sper sa fie o gluma proasta).In decursul zilei de astazi voi lua legatura cu cele 2 persoane si o sa le intreb ce pana mea au avut de mi-au schimbat pass-ul. Sper ca imi voi recupera contul in cel mai scurt timp posibil.PS: Imi explica si mie cineva ce trebuie sa fac sa blochez contul (99) pana imi rezolv problemele ? Nu stiu pana unde se poate ajunge si chiar nu am chef sa ma vad pe la plangeri aiurea. Ce sa faci e plina lumea de astfel de "amici", partea proasta e ca ii stiam in real life de 5 ani.PS2: Din cate vad characterele inca mai exista in ranking asa ca tind sa cred ca este o gluma proasta. :comp1:http://img39.imageshack.us/img39/6633/screen011112510000.jpgEDIT: Am luat legatura cu ija si contul va fi blocat. Ramane sa discut cu acele persoane sa vad ce sa intamplat mai exact (in capul lor). Va tin la curent ...
lucyan99 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Neata zohanei, se pare ca una dintre cele 2 persoane care imi stiau pass-ul (de acum 8 luni) are chef de o gluma proasta (sper sa fie o gluma proasta).In decursul zilei de astazi voi lua legatura cu cele 2 persoane si o sa le intreb ce pana mea au avut de mi-au schimbat pass-ul. Sper ca imi voi recupera contul in cel mai scurt timp posibil.PS: Imi explica si mie cineva ce trebuie sa fac sa blochez contul (99) pana imi rezolv problemele ? Nu stiu pana unde se poate ajunge si chiar nu am chef sa ma vad pe la plangeri aiurea. Ce sa faci e plina lumea de astfel de "amici", partea proasta e ca ii stiam in real life de 5 ani.PS2: Din cate vad characterele inca mai exista in ranking asa ca tind sa cred ca este o gluma proasta. :comp1:http://img39.imageshack.us/img39/6633/screen011112510000.jpgEDIT: Am luat legatura cu ija si contul va fi blocat. Ramane sa discut cu acele persoane sa vad ce sa intamplat mai exact (in capul lor). Va tin la curent ...cafe nasol cu chestii dastea sa schimbe passu sa iti ia itemele .... :-s
Cafeniul Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Nu ma doare de iteme. Ma doare de gest si de faptul sa nu ajung la plangeri, dar cum acc este blocat numai exista posibilitatea sa se faca ceva.O sa merg sa vad ce dracu au patit avand in vedere ca ii stiu de atata timp ...
Sh@nT@jIsTa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Buna ! PS : Lucy e cea mai mare suzeta afacerista :))
-eu-bk- Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 crk scot bk-u de la hibernare......:)) ...poate ne vdm prin jok sa`mi dati pk:>
lucyan99 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Nu ma doare de iteme. Ma doare de gest si de faptul sa nu ajung la plangeri, dar cum acc este blocat numai exista posibilitatea sa se faca ceva.O sa merg sa vad ce dracu au patit avand in vedere ca ii stiu de atata timp ...cafe dar poate nu a umblat nimeni la cont si o fi vreo problema...sa ma intamplat si la alti vb cu dragos...poate o rezolvi :Pdiaaaaaaaiti dau 2 in suzeta:)))
Sh@nT@jIsTa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Bla , bla , bla :-@Si crocodilu` din mijloc .. zise .. :))
lucyan99 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 ma te bat ma :)))nu e nici alex sa te salveze :)))))))asa ca :violent: :>
Sh@nT@jIsTa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Pfff ... Incepi sa te pui rau cu el ^^ ... > ... suzeta ! :))
lucyan99 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 eu rau??? niciodata alex cel mai bun prt(spart) al meu :-":D