born2be1 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Diseara la 22:00 bem o bere in lot ok? :beer: :beer: :beer:
Cafeniu Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 E aiurea ca e weekend, dar mai bine dupa ora 22 sa iesim pe undeva :D, oricum born vedem ce se intampla.
[Mg^Jupan] Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Alohaaaaaaaaaa all , eu beat :))) din discoteci :))
Arwen_elf Posted May 24, 2009 Posted May 24, 2009 ' date='May 24 2009, 15:54' post='3854519']ntz, cine a refacut guilda?:Pduhu a refacut :dance:
[Mg^Jupan] Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 o sa intru si eu astazi knd ajung la facultate k acuma plec sa intru si eu in guild :P
Guest -Psycho- Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Salut Zohaneii and welcome in za hood ;)Elian was here...
TheMask Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Salut Zohaneii and welcome in za hood ;)Elian was here...verry old one...... :cool2:
Arwen_elf Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 hai cu spamuuuullll si cu rr-ul :yum: cine zice bancuri ? :D tu :D
n00b^^ Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 bine hai ca va zic unu :D La un examen oral proful aduce niste picioare de insecte. - Identificati insectele! - Haideti, dom'profesor, se revolta un elev, de unde p**a mea sa stiu eu insectele dupa craci?! - Te pic daca nu-mi spui! - N-aveti decat! si iese nervos din clasa. Profesorul isi da seama ca nu stia numele elevului si striga dupa el: - Baiete, cum te numesti? Acesta scoate prin usa putin crapata un picior si zice triumfator: - Ghici!
Arwen_elf Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 bine hai ca va zic unu :D La un examen oral proful aduce niste picioare de insecte. - Identificati insectele! - Haideti, dom'profesor, se revolta un elev, de unde p**a mea sa stiu eu insectele dupa craci?! - Te pic daca nu-mi spui! - N-aveti decat! si iese nervos din clasa. Profesorul isi da seama ca nu stia numele elevului si striga dupa el: - Baiete, cum te numesti? Acesta scoate prin usa putin crapata un picior si zice triumfator: - Ghici! :lol: :clapping: mai vreeeem
Arwen_elf Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 e randu lu arwen` :))O ardeleanca intra intr-un magazin de lenjerie intima si cumpara 7 perechi de chiloti. Vanzatoarea o intreaba: -Ce faceti cu atatia chiloti? - Pai, saptamana nu are 7 zile? -Ba da. Apoi intra moldoveanca si cumpara 5 perechi de chiloti. Vanzatoarea intreaba: -Ce faceti cu atatia chiloti? - Ii port in timpul saptamanii ca sambata si duminica nu ma lasa sotul. Apoi intra olteanca si isi cumpara 12 perechi de chiloti. Vanzatoarea intreaba: - Ce faceti cu atatia chiloti? - Pai anul nu are 12 luni? - Ba da. :))
maiconteaza Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 O ardeleanca intra intr-un magazin de lenjerie intima si cumpara 7 perechi de chiloti. Vanzatoarea o intreaba: -Ce faceti cu atatia chiloti? - Pai, saptamana nu are 7 zile? -Ba da. Apoi intra moldoveanca si cumpara 5 perechi de chiloti. Vanzatoarea intreaba: -Ce faceti cu atatia chiloti? - Ii port in timpul saptamanii ca sambata si duminica nu ma lasa sotul. Apoi intra moldoveanca si isi cumpara 12 perechi de chiloti. Vanzatoarea intreaba: - Ce faceti cu atatia chiloti? - Pai anul nu are 12 luni? - Ba da. :))=))si de la mine unul :> Doi moroşeni, Gheorghe şi Vasile, merg la lucru în ţară. După prima zi de lucru, merg şi ei la cîrciumă. Ca sa nu zică oamenii că-s beţivi, ei cer două cafele.Gheorghe bea din cafea şi-i dau lacrimile,Vasile îl întreabă:- De ce plîngi, măi Gheorghe?...- Plîng pentru că mă gîndesc la mama, care a rămas acasă singură cu gospodăria.Vasile îl consolează:- Lasă, măi, că ajungem şi noi acasă după ce facem un ban.Bea şi Vasile din cafea şi-i dau şi lui lacrimile, la care Gheorghe îl întreabă:- Ce ai, măi Vasile, de ce plîngi?- Mă gîndesc la săracu' tata cum ar băga p**a-n mă-ta că nu mi-ai spus că-i fierbinte cafeaua!edit: Culmea răbdării: să fii român.!!!