Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CrAzYaL3X

Alianta ZoHaN

Recommended Posts

Guest -Psycho-
Posted

Salut Zohaneii and welcome in za hood ;)

Elian was here...

Posted

bine hai ca va zic unu :D La un examen oral proful aduce niste picioare de insecte. - Identificati insectele! - Haideti, dom'profesor, se revolta un elev, de unde p**a mea sa stiu eu insectele dupa craci?! - Te pic daca nu-mi spui! - N-aveti decat! si iese nervos din clasa. Profesorul isi da seama ca nu stia numele elevului si striga dupa el: - Baiete, cum te numesti? Acesta scoate prin usa putin crapata un picior si zice triumfator: - Ghici!

Posted

bine hai ca va zic unu :D La un examen oral proful aduce niste picioare de insecte. - Identificati insectele! - Haideti, dom'profesor, se revolta un elev, de unde p**a mea sa stiu eu insectele dupa craci?! - Te pic daca nu-mi spui! - N-aveti decat! si iese nervos din clasa. Profesorul isi da seama ca nu stia numele elevului si striga dupa el: - Baiete, cum te numesti? Acesta scoate prin usa putin crapata un picior si zice triumfator: - Ghici!

:lol: :clapping: mai vreeeem

Posted

e randu lu arwen` :))

O ardeleanca intra intr-un magazin de lenjerie intima si cumpara 7 perechi de chiloti. Vanzatoarea o intreaba: -Ce faceti cu atatia chiloti? - Pai, saptamana nu are 7 zile? -Ba da. Apoi intra moldoveanca si cumpara 5 perechi de chiloti. Vanzatoarea intreaba: -Ce faceti cu atatia chiloti? - Ii port in timpul saptamanii ca sambata si duminica nu ma lasa sotul. Apoi intra olteanca si isi cumpara 12 perechi de chiloti. Vanzatoarea intreaba: - Ce faceti cu atatia chiloti? - Pai anul nu are 12 luni? - Ba da.

:))

Posted

O ardeleanca intra intr-un magazin de lenjerie intima si cumpara 7 perechi de chiloti. Vanzatoarea o intreaba: -Ce faceti cu atatia chiloti? - Pai, saptamana nu are 7 zile? -Ba da. Apoi intra moldoveanca si cumpara 5 perechi de chiloti. Vanzatoarea intreaba: -Ce faceti cu atatia chiloti? - Ii port in timpul saptamanii ca sambata si duminica nu ma lasa sotul. Apoi intra moldoveanca si isi cumpara 12 perechi de chiloti. Vanzatoarea intreaba: - Ce faceti cu atatia chiloti? - Pai anul nu are 12 luni? - Ba da.

:))

=))

si de la mine unul :>

Doi moroşeni, Gheorghe şi Vasile, merg la lucru în ţară. După prima zi de lucru, merg şi ei la cîrciumă. Ca sa nu zică oamenii că-s beţivi, ei cer două cafele.Gheorghe bea din cafea şi-i dau lacrimile,Vasile îl întreabă:

- De ce plîngi, măi Gheorghe?...

- Plîng pentru că mă gîndesc la mama, care a rămas acasă singură cu gospodăria.

Vasile îl consolează:

- Lasă, măi, că ajungem şi noi acasă după ce facem un ban.

Bea şi Vasile din cafea şi-i dau şi lui lacrimile, la care Gheorghe îl întreabă:

- Ce ai, măi Vasile, de ce plîngi?

- Mă gîndesc la săracu' tata cum ar băga p**a-n mă-ta că nu mi-ai spus că-i fierbinte cafeaua!

edit:

Culmea răbdării: să fii român.!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...