-eu-bk- Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Vise placute Dk ma visezi pe mn totu`l e placut :)) : :crazy: :dance:
Ion cu vaca Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Deci este dupa pagina...a cui este...Urmatoarea este a mea=))
Cafeniul Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 CaFe are placerea sa vina la cs-ul de saptamana asta. Cine ramane fara hp poate procura de la mine, bine inteles cu un adaos incredibil de mic. PS: Cred ca voi sta la catapulte... :naughty: La coroana se sta ... :)) Eu le asigur spatele... =)) Asta ziceam si eu :)) Toata vina este a ta, poate spune lumea ce vrea Te-as inchide in inima mea Daca as putea .... Toata vina este a ta Poate spune lumea ce vrea Doar cu-n zambet m-ai cucerit M-am indragostit Wow. Chiar am talent la asa ceva. De maine ma apuc sa agat corect pe hi5 :D. Cafe tu esti baza Exact. Forta CaFe :comp1:
Sicaa Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ioi ...a trebuit sa ma trezesc sa merg la munca:((Neatza la toata lumea
Arwen_elf Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 tu pleaca de aici la vanzari cump....numai colo stii sa faci spm