Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CrAzYaL3X

Alianta ZoHaN

Recommended Posts

Posted

rainsoul ar fi cazul sa scoti semnatura, asta ca sa dai dovada de putin creier.. nu ca m-ar deranja, dar eu n-am avut la semnaturi nick-uri care sa contina nick-ul tau.

hai LMA

daca tot nu te deranjeaza...

Si cred ca se putea rezolva cu un pm chestia asta...

Posted

rainsoul ar fi cazul sa scoti semnatura, asta ca sa dai dovada de putin creier.. nu ca m-ar deranja, dar eu n-am avut la semnaturi nick-uri care sa contina nick-ul tau.

hai LMA

Dovada de putin creier =)) nu stiam ca virgula creierul se cantareste sau are vro masura..te cred, lipsa de ocupatie si te-ai gandit sa te iei de semnatura mea. O tin atat cat vreau, nu mi-e creatie proprie ci pur si simplu mi-a placut observatia lui eu_bk.

LMT..boom, cand zic boom ma gandesc la o bomba, noroc ca il zic foarte rar :))

Posted

Eu propun sa incetati. RainSoul scoate-ti semnatura, ai 24 de ore.

Daca stia sa vorbeasca si sa nu introduca subtil ca dau dovada de prostie se rezolva foarte usor si merita sa o scot. Nu sunt prima deci nu stiu de ce a fost necesar avand in vedere ca a si specificat, "nu ma deranjeaza". O scot pentru bunny, urat cu termenu iepurasule..ma simt de parca ar trebui sa platesc o amenda :)). Ok, stearsa in 5 min :))

Posted

E ok..inteleg..asta deranjeaza ? :-?

That's not nice, you're kindah' stalking me. Scoate-o te rog. :P

Nu prea e frumos sa pui un quote la semnatura, denota smth bad la adresa acelei persoane. And i'm not bad, i did my thing. ^^

Posted

<_<

Ce onoare :) spammer-ul sef face spam cu noi :blush2:

Vai..ma simt soldat..Soldan I. Anda, permiteti sa raportez : soldat Gandy pe RainSoul poate el sa va ajute cu ordinul dv !

GOD !

bine soldat-o am receptionat :))

Posted

Vai..ma simt soldat..Soldan I. Anda, permiteti sa raportez : soldat Gandy pe RainSoul poate el sa va ajute cu ordinul dv !

GOD !

PRIVATE! Get down and give me fifty. ^^

arwen >:P, de ce toata lumea ma face spammer? >.< nu ma consider unul. <_<

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...