RainSoul Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 delfinutza wtf:)))asa imi zice spartu..ca imi plac delfinii :))Haaa..meritam si eu o pagina azi..sa va vad, cum va ofticati ca eu am facut-o foarte salbatic azi =))
Guest Dezordine Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 o meritzi din plin pagina...delfinutza noastra :)) :))
Guest Dezordine Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Anda...mie-mi plac tigrii...imi poti spune pissy sau tigrishor:))))))))))MuHaHaHaHa
Guest -Jafar- Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Banc tare care mi-a venit pe mail azi:Q: Ce sunt delfinii?A: Niste rechini REALLY gay!!:)) :)) :)) :rofl1: :rofl1:
RainSoul Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Banc tare care mi-a venit pe mail azi:Q: Ce sunt delfinii?A: Niste rechini REALLY gay!!:)) :)) :)) :rofl1: :rofl1:Vai, NU ! :angry1: :sef: :angry1: :sef:
RainSoul Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Seara, Ion şi Maria se pregătesc de culcare. Ion iese afară să se uşureze. Se întoarce peste cîteva minute cu pantalonii uzi. Maria îl întreabă:- Plouă?- Nu, bate vîntul.Simte-te Ion Jafare, pentru tine l-am pus =))
Guest Dezordine Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 HA HA...te-a ars ca pe gushteri:)))
Guest Dezordine Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 anda...in joc cand mai intri?...ca nu am cu cine face duel (adica nu am pe cine tavalii) eu sunt rotundu din dreapta:))
RainSoul Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 anda...in joc cand mai intri?...ca nu am cu cine face duel (adica nu am pe cine tavalii) eu sunt rotundu din dreapta:)) Asteapta, ca o sa ajung si eu intr-o zi :)) Gentzy, ciudatica melodia :)). Vezi pe pagina anterioara am pus si eu o melodie smechera :P
Arwen_elf Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 TonightLeave me alone I'm lonelyAlone I'm lonelyI'm tiredLeave me alone I'm lonelyAlone I'm lonely tonight :> :> :wub:Mai faina asta :)Pagina mea webfaina si aia :D si astaO2cgx1sHwMw toonight leave me alooone..... I'm lonelyAm fost aseara la ea la concert, nu stiam nimic de ea si m-a captat 100% :). Originalitate, talent..puritate, superba.Arwen, vezi daca iti place :) : Numai tusuper si mel asta :wub:nu e ciudatica mel aia...e suuuper fainaaaa....uite inca una de la ei...sigur o stiiJFwQoqbWgSs&feature=fvst
RainSoul Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Da, o stiu..asta mi piace :)) Da prima nu prea #-oAuzi, sefa...da invata-ma si pe mine sa le pun asa sa nu tot dau link, te yooog :D
RainSoul Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 ba iti place si prima mai ascult-o :))Obligat fortat ca la gradinita? :((
RainSoul Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 uof ....bine :crybaby:Na bine, hai ca mai incerc..cat rezist, da? :PSkype ? :>
Guest -Jafar- Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Seara, Ion şi Maria se pregătesc de culcare. Ion iese afară să se uşureze. Se întoarce peste cîteva minute cu pantalonii uzi. Maria îl întreabă:- Plouă?- Nu, bate vîntul.Simte-te Ion Jafare, pentru tine l-am pus =))Vechi... si in plus nu ma cheama Ion :P Hai ca poti mai mult matzule, stiu eu :D
Arwen_elf Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Na bine, hai ca mai incerc..cat rezist, da? :PSkype ? :>Sunt cu laptopul in bucatarie..ascult muzica...beau vin fiert ..scriu pe aici si stau de vorba cu doua prietene...funny a? :))Intru un picutz mai tarziu..iti gasesti tu anturaj pana intru eu :D
RainSoul Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Vechi... si in plus nu ma cheama Ion :P Hai ca poti mai mult matzule, stiu eu :DNu mai vreau nici Ion nici Marie nici Ghita, Ionitza, Spanac sau Morcov..da nici delfinii mei nu sunt gay, da? :(Sunt cu laptopul in bucatarie..ascult muzica...beau vin fiert ..scriu pe aici si stau de vorba cu doua prietene...funny a? :))Intru un picutz mai tarziu..iti gasesti tu anturaj pana intru eu :DHey u lil`gaga..esti pe havin`fun, hah? asa trebe...pofta la vin. Nu-mi caut eu anturaj cu nimeni.. :D