Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CrAzYaL3X

Alianta ZoHaN

Recommended Posts

Posted

=)))))))) ......... Nu :crybaby: , tu numa pe sens unic mergi ! :))) Si ... mai rau e ca .... nu stai la semafor .... !

;) ..... Credeam ca ai avansat ...... ma gandeam ca ai "Bieamveu" ...... Puteai sa fi cel mai bun prieten al meu ^^ ! Dupa TripleX ... ca el imi da jwl ... nu ca tine ^^

Ahhh .... :)

Guest -Jafar-
Posted

=)))))))) ......... Nu :crybaby: , tu numa pe sens unic mergi ! :))) Si ... mai rau e ca .... nu stai la semafor .... !

;) ..... Credeam ca ai avansat ...... ma gandeam ca ai "Bieamveu" ...... Puteai sa fi cel mai bun prieten al meu ^^ ! Dupa TripleX ... ca el imi da jwl ... nu ca tine ^^

Ahhh .... :)

Pffff numa pe interes. Incredibile femeile astea :))

@Bogy, parca esti mai frumos asa in poza aia ;)

@all Neata!

Posted

Did we tellz yu we lovez catz? Sweet tender catz. Spicy catz. Gorgeus yang kittiz.

Hint: yu removez fur and cat iz triple deliciooz. A storm of fresh meat in thy fangs, broder.

Spread the cat love, broderz. Spread it thin all over the loaf of bread.

Woof!

:rofl2:

Guest cyobytm
Posted

salut se poate sa intru si eu in guild ? nick: GodFather

am 18 ani

Posted

salut se poate sa intru si eu in guild ? nick: GodFather

am 18 ani

Hmm..incearca forumul zohan, sau hh, cu o cerere si asteapta parerea membriilor din guild despre cererea ta implicit tu :> ...daca vrei iti dau un pm cu site`ul, aici nu pot..as face reclama :)

Yellow

Posted

Buei..atata radeti..nu va doare gura si stomacelu? aveti grija ca ingrasa rasu asta intr-o prea mare cantitate :))

nu ingrasa ca ne faceam cat china pana acum :))

cu dedicatie speciala pentru tine :D

Lu1pfHpsuNU

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...