Sh@nT@jIsTa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Ma gandeam sa te mai chinui un pic , vrei ? :)
Sh@nT@jIsTa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ^^ Ahh ... mai cu viatza tinere , nu te-ai trezit prea bine .... Si ... ca fluturasii ... :bananadance2: Vrei ? ^^
Sh@nT@jIsTa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 >>> ziceam daca vrei sa faci ca fluturasii : :bananadance2: ... dar am uitat ca u esti o molie ^^ !!
Sh@nT@jIsTa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 :bananadance2: Sunt frumushel , sunt frumushel :bananadance2:
Sh@nT@jIsTa Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 :cool2: :cool2: :cool2: Bravo !..... Salutari Oanei ! .....Noapte buna ! :nanana:
Guest AdyTripleX Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Noapte buna si tie Fitz0asa:PSomn usor si vise cu oana }{ :nanana:
Guest -Jafar- Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 :kar: Neata Bruce Lee de Brasov! Sa te vad ce faci impotriva lu Rambo de Bucuresti :D
Guest Arwena Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Neatza :P Nu stiu cum sa-ti zic dar Bruce Lee e mult mai tare decat Rambo, si in plus il mai are si pe Brandon si mai e si de Brasov :)) mai continui? ;;)
Guest -Jafar- Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Neatza :P Nu stiu cum sa-ti zic dar Bruce Lee e mult mai tare decat Rambo, si in plus il mai are si pe Brandon si mai e si de Brasov :)) mai continui? ;;)Hmmmm nu stiu cat de mult se poate feri Rambo de nuncheagu lu Bruce dar sunt extrem de convins ca Bruce nu se poate feri de semiautomatu lu Rambo =))
Sh@nT@jIsTa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Bunaaa Biili .... Sunt frumushel , sunt frumushel ^^
Arwen_elf Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 eee nu se poate ferii...pana se gadeste Rambo cum sa zica in engleza "semiautomat"...ii da bruce de nu se vede....app de Rambo...apare cumva si Rambo 5 sau 6? cred ca el si Chuck Norris se vor bate pana dispar toti rusii, mercenarii, statul Burma, mostenitorii rusi, bautorii de bere, bautorii de vin si nu in ultimul rand, Dark Vader cu forta lui cu tot!(deci Obi te-ai scos=)))) ) Dupa aia vor sta ei doi si vor fuma pipa pacii! :))
lucyan99 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Salut ! Ma cheama... (Aaa, cum ?) Ma cheama... (Aaa, cand ?) Ma cheama... (Aaa, cichi-cichi) Dia Draga lucy lucy lucy Iti scriu pentru a sapte-a oara direct din patul de spital Am invatat sa scriu cu stanga, la dreapta sunt lovita mortal C-am interceptat cu gura o potcoava prinsa-n cuie Pe un picior de cal! b-( Ne stim de cand eram copii, de cand eram uite-atatica( dia lucy ) Te fugaream prin cimitir la-nmormantarea lu' bunica Acum ti-aduci aminte, fiindca eu n-o sa uit nicicand Piedica mea si tu cazand cu capu-n piatra de mormant Cand te-am vazut plin de sange mi-o parut asa de rau Si mi-am jurat sa te iubesc toata viata( :wub: ) Sa moara eu! :>
Sh@nT@jIsTa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 2 crocodili zburau pe cer , la care cel din mijloc (Lucy) spune : de o sapt zburam si tot Vineri e ^^ ! Lucy } { .... :> Ce urat te-ash sifona eu pe tine ... cu drujba , normal :D
lucyan99 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 2 crocodili zburau pe cer , la care cel din mijloc (Lucy) spune : de o sapt zburam si tot Vineri e ^^ ! Lucy } { .... :> Ce urat te-ash sifona eu pe tine ... cu drujba , normal :D :rofl2: cell din mijloc=))))))))))))))))))))))