Sh@nT@jIsTa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Taximetristul (Lucy)Un client ( Eu) intr-un taxi il ating pe umar pe Lucy ptr ca doream sa-l intreb cv , soferul (Lucy) tipa speriat , pierde controlul masinii ( frigiderului) , aproape loveshte o camioneta , ia curba si opreshte la cativa centimetrii de vitrina unui magazin Soferul ( Lucy) ii spune clientului (mie) : "Divo , te rog sa nu mai faci asa cv niciodata, sti ca m-ai speriat de moarte !?" .... Eu imi cer scuze si-i spun : " Nu mi-am dat seama ca o simpla atingere o sa te sperie" ....Lucy : "Imi cer scuze, in realitate nu este vina ta , sti , azi e prima mea zi ca taximetrist , ultimii 20 de ani am condus o camioneta de inmormantare . "
lucyan99 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Taximetristul (Lucy)Un client ( Eu) intr-un taxi il ating pe umar pe Lucy ptr ca doream sa-l intreb cv , soferul (Lucy) tipa speriat , pierde controlul masinii ( frigiderului) , aproape loveshte o camioneta , ia curba si opreshte la cativa centimetrii de vitrina unui magazin Soferul ( Lucy) ii spune clientului (mie) : "Divo , te rog sa nu mai faci asa cv niciodata, sti ca m-ai speriat de moarte !?" .... Eu imi cer scuze si-i spun : " Nu mi-am dat seama ca o simpla atingere o sa te sperie" ....Lucy : "Imi cer scuze, in realitate nu este vina ta , sti , azi e prima mea zi ca taximetrist , ultimii 20 de ani am condus o camioneta de inmormantare . ":)))firai u sa fitaximetrist auzi u :)))=))) :cool2:
Sh@nT@jIsTa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 =))) Eeee na .... :nanana: N-ai ce-mi face >>> Lucy :violent: Dya
Sh@nT@jIsTa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 :-?? Stii u adevarul ... nu tre` sa ti-l mai spun ... nu ? :))) :right: ...... :tiphat: Respect Lucy ... cel mai slab grasan in viatza :tiphat: :)))))))))
lucyan99 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 wtf?:|grasan?=)))DIVO care esty /:)u ma faci p mine gras? obezo care esty :comp1:
Sh@nT@jIsTa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 :-?? Eu mare ?????? :( ..... Sunt frumushel , sunt frumushel =)))))))
lucyan99 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 dya am sa te pun sa porti sombrero cu ceapa toata ziua :violent:
Sh@nT@jIsTa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 =))))))))))))))))))))))))) Nu te tzineeeeeee :))))))))))))))))))))))) :sef: :sef: :sef: :sef: :sef: :sef:
Sh@nT@jIsTa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 :blink: Hmm ... :> ... Sa vedem ... sa vedem ... ce-o sa iasa ! :))))))) Deja o dau pe Candy sau Asia ? ... parca :)))
lucyan99 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 ...................a f;lkmadg;kl m;ladKGm a;lk a;l gks;lhkm d.m, aAL :MGs;lkfh ,;kd;ldh gmSH SHMF ;lSMH mSF:H s; hs:LH ,S:LDh gmSH SHMF ;lSMH mSF:H nervi nervi nervi nervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervi :hair: :hair: :hair: :hair: :hair: :hair: :hair: :hair: :hair: :hair:
Guest -Jafar- Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Ce-i aici frate/soro?! Cica sa lasi copiii singuri acasa... Pffff.
Sh@nT@jIsTa Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 =))) ..... Calm Lucy :( ..... Offf .... creshti u mare :D
Sh@nT@jIsTa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: :nanana: