Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

CrAzYaL3X

Alianta ZoHaN

Recommended Posts

Posted

Taximetristul (Lucy)

Un client ( Eu) intr-un taxi il ating pe umar pe Lucy ptr ca doream sa-l intreb cv , soferul (Lucy) tipa speriat , pierde controlul masinii ( frigiderului) , aproape loveshte o camioneta , ia curba si opreshte la cativa centimetrii de vitrina unui magazin

Soferul ( Lucy) ii spune clientului (mie) : "Divo , te rog sa nu mai faci asa cv niciodata, sti ca m-ai speriat de moarte !?" .... Eu imi cer scuze si-i spun : " Nu mi-am dat seama ca o simpla atingere o sa te sperie" ....

Lucy : "Imi cer scuze, in realitate nu este vina ta , sti , azi e prima mea zi ca taximetrist , ultimii 20 de ani am condus o camioneta de inmormantare . "

Posted

Taximetristul (Lucy)

Un client ( Eu) intr-un taxi il ating pe umar pe Lucy ptr ca doream sa-l intreb cv , soferul (Lucy) tipa speriat , pierde controlul masinii ( frigiderului) , aproape loveshte o camioneta , ia curba si opreshte la cativa centimetrii de vitrina unui magazin

Soferul ( Lucy) ii spune clientului (mie) : "Divo , te rog sa nu mai faci asa cv niciodata, sti ca m-ai speriat de moarte !?" .... Eu imi cer scuze si-i spun : " Nu mi-am dat seama ca o simpla atingere o sa te sperie" ....

Lucy : "Imi cer scuze, in realitate nu este vina ta , sti , azi e prima mea zi ca taximetrist , ultimii 20 de ani am condus o camioneta de inmormantare . "

:)))

firai u sa fi

taximetrist auzi u

:)))

=)))

:cool2:

Posted

...................

a f;lkmadg;kl m;ladKGm a;lk

a;l gks;lhkm d.m,

a

AL :MGs;lkfh ,;kd;ldh gm

SH

SHMF ;lSMH

m

SF:H s; h

s:LH ,S:LDh gm

SH

SHMF ;lSMH

m

SF:H

nervi nervi nervi nervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervinervi nervi nervi

:hair: :hair: :hair: :hair: :hair: :hair: :hair: :hair: :hair: :hair:

Guest -Jafar-
Posted

Ce-i aici frate/soro?! Cica sa lasi copiii singuri acasa... Pffff.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...