Guest adytriplexxx Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Astazi am rapit-o pe Fitz0asa , sa nu o cautati sa o luati in party ca nu aveti sanse ^^
Sh@nT@jIsTa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Astazi am rapit-o pe Fitz0asa , sa nu o cautati sa o luati in party ca nu aveti sanse ^^Hopaaaa :))))) ..... :nanana: Rapeshte mi o punga de C C :X .... Vrei ?
Guest adytriplexxx Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Normal , o punga de CC si un capucino si o melodie cu dedicatie Praf in ochi - 1k ganduri =))
Sh@nT@jIsTa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 :))))))) nebunooooooooooo >:D<>:D< super tare :))) :))) Vezi , vezi !!!!!!!! ...... :))) ...... Tu ala care mergi cu FRIGIDERU pe contraSENS , ma faci pe mine neBUNA =)))
lucyan99 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Vezi , vezi !!!!!!!! ...... :))) ...... Tu ala care mergi cu FRIGIDERU pe contraSENS , ma faci pe mine neBUNA =)))mrrrrrrrrrrrrrr :blink: vezi ca tiai parkt bieamveul aiurea neBUNOOOOO :blush: :crazy2:
Sh@nT@jIsTa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 =))))) Pfff ..... Mamaie , fii atenta ... daca te prind cu frigideru ... yoo te tai ! :))) Maaaa ....... "Bieamve-ul" e parcat bine , stai u prost cu vazu` ! :))))Lucy umbla vorba ca cica ai nume nou de scena : Liviu ... si cik lucrezi si la BCR ! Adevarat ?
lucyan99 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 hai hai :))) cu liviu :))) cred ca nu ai auzit bine =)))))))
Guest adytriplexxx Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=pLspQRj7pOU
Cafeniu Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Lucy umbla vorba ca cica ai nume nou de scena : Liviu ... si cik lucrezi si la BCR ! Adevarat ?Lucrezi la BCR? :-?
Cafeniu Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 AHAHAHAHAHA :rofl2: :rofl2: Acuma am revazut filmuletul, facea furori cand a aparut prima data reclama aia de la bcr :)).
Sh@nT@jIsTa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 =))) Deci .... :))) .... El e Liviu :X =))) .... Ahh .... :))) :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: