RainSoul Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Nu, n-as putea sa iau viata unui om pentru niste bani, indiferent de cine e acel om. Cat pot sa ma bucur? e ca si cum as fi o criminala necunoscuta pentru o suma de bani. Nu, chiar nu :)
Lemonade Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 As apasa Nu am remuscari pentru o persoana necunoscuta, cel putin daca nu o omor direct (ex. pe strada).
Life Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 trebuie sa fi prost sa nu apesi.toti ziceti aici ca "vai, doresc binele tuturor" .. damn, forum de bine-voitori, patetic.sa zicem ca nu apesi, iar cutia pica in mana unui maniac, care cu siguranta va apasa .. si poate tu esti persoana ghinionista sa mori :) de ce sa risti, cand poti evita ?
iulyan92 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 si poate tu esti persoana ghinionista sa mori :) de ce sa risti, cand poti evita ?corect :) dar tot nu as apasa cum a zis si mayhem dc sa am incredere intr-un necunoscut care vine cu o asemenea cutie la mine?Si nu mai judecati persoanele care nici nu le cunoasteti si nici nu stiti ce le sta in caracter.
Guest SherkaN Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 a spus baiatu` care a deschis topicu` de vreo 5 ori ca PERSOANA CARE MOARE NU ARE NICI O LEGATURA CU TINE (care apesi) a bold`uit, a colorat ... a subliniat, a marit ... Ma voi nu stiti sa cititi ? :)AM ZIS CINEVA TOTAL NECUNOSCUTAM ZIS CINEVA TOTAL NECUNOSCUTAM ZIS CINEVA TOTAL NECUNOSCUTcineva total necunoscut = persoana pe care nu ati vazut-o in viata voastra... adica nu o cunoasteti...a cunoaste = o persoana cu care ati avut interactiune pe timp indelungata nu cunoaste pe cineva este sinonim cu cineva total necunoscutNu mai postati in plm la +1
THuG-Radu Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 eu as apasa pana se strica butonul. pentru fiecare mort, salvez altii 1000 cu banii aia si-mi iau si 5 bmw-uri. si mi-o trag si cu megan fox. Uite`l maaaaa nebun ii ) in societatea contemporana daca esti bun, cinstit, drept, atunci vei fi calcat in picioare. AMIN TO THAT ! @ ala cu portofelu N`o sa patesti niciodata asa ceva (sa pierzi ceva si sa il primesti n`apoi intact). O sg. data eram in fata unei farmacii ... si iese un batran si cand scoate din buzunar ceva, ii cade 1 bancnota de 100 RON. Ma uit stanga, ma uit dreapta, NIMENI. Ma aplec, iau banii, il bat pe umar si ii dau banii. Puteam linistit sa plec cu banii, dar 100 de RON is fix pix, dar pt. batranelu ala saracu, poate banii aia fac diferenta de a trai de pe o zi pe alta. Sa fi fost in locu tau, de 40 de mil, asa jante imi trageam pe masina :X PFOA ! @on-topic Moama frate, cate cutii ai ? Cate butoane ai ? Atata apas pe buton pana scot lumea din criza economica ! :D Fara vrajeala, sa stiu ca moare cineva pe care nu cunosc, apas fara sa stau pe ganduri :)
iulyan92 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 a spus baiatu` care a deschis topicu` de vreo 5 ori ca PERSOANA CARE MOARE NU ARE NICI O LEGATURA CU TINE (care apesi) a bold`uit, a colorat ... a subliniat, a marit ... nu ma intereseaza asta ca e cunoscuta sau necunoscuta tot nu apas, ce tot incerci sa ma convingi si pe mine sa apas butonul? Daca intr-o buna zi vine cineva la usa la tine si iti zice sa ii dai casa ta ca el se duce si ii ia casa altcuiva si iti da una mai mare tu il crezi? va aruncati toti cu capu in fata, stiu ca nu are nicio legatura dar am dat un exemplu de ce nu as apasa eu acel buton, sper ca m-am facut inteles
Adi Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 nu ma intereseaza asta ca e cunoscuta sau necunoscuta tot nu apas, ce tot incerci sa ma convingi si pe mine sa apas butonul? Daca intr-o buna zi vine cineva la usa la tine si iti zice sa ii dai casa ta ca el se duce si ii ia casa altcuiva si iti da una mai mare tu il crezi? va aruncati toti cu capu in fata, stiu ca nu are nicio legatura dar am dat un exemplu de ce nu as apasa eu acel buton, sper ca m-am facut inteles Tu vrei sa ajuti pe altii, dar cine te-ar ajuta pe tine daca ai nevoie? Doar rudele , poate.
Guest Wandering Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 eu as apasa pana se strica butonul. pentru fiecare mort, salvez altii 1000 cu banii aia si-mi iau si 5 bmw-uri. si mi-o trag si cu megan fox. ))),si daca apesi de atat de multe ori si efectul se inverseaza astfel pierzand cat castigi? :D,nu tio mai tragi nici cu aia de pe strada
Chameleon_ Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 as apasa de mai multe ori....nu stiu care'i statistica, dar cred ca la nivel global este un nr destul de mare de persoane decedate/s.
Guest relife Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 eu unul as apasa, nu cred ca altui iar pasa de tn daca ai muri asa ca i dont care
sycron Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 nu ma intereseaza asta ca e cunoscuta sau necunoscuta tot nu apas, ce tot incerci sa ma convingi si pe mine sa apas butonul? Daca intr-o buna zi vine cineva la usa la tine si iti zice sa ii dai casa ta ca el se duce si ii ia casa altcuiva si iti da una mai mare tu il crezi? va aruncati toti cu capu in fata, stiu ca nu are nicio legatura dar am dat un exemplu de ce nu as apasa eu acel buton, sper ca m-am facut inteles Idea era ca totul este pe bune. Nu e vorba daca il crezi sau nu, conteaza decizia pe care o iei. Garantez ca toti ar apasa.
iulyan92 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Idea era ca totul este pe bune.Nu e vorba daca il crezi sau nu, conteaza decizia pe care o iei.Garantez ca toti ar apasa.credeti voi ce vreti sa credeti nu ma intereseaza pe mine, nu trebuie sa va demonstrez eu voua ca nu as apasa butonul daca vreti sa ma credeti ma credeti, daca nu nu, si cu asta basta nu ma intereseaza parerea voastra; cu asta am incheiat.
andix3x Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 As apasa , as dona vreo 50-100k la vreo asociatie umanitara ceva sa nu ma simt vinovat si apoi as cumpara o insula care as tranforma`o in statiune turistica B) ... Totusi , sa gandit cineva ca ai putea muri chiar TU ? )))))))
sycron Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 As apasa , as dona vreo 50-100k la vreo asociatie umanitara ceva sa nu ma simt vinovat si apoi as cumpara o insula care as tranforma`o in statiune turistica B) ... Totusi , sa gandit cineva ca ai putea muri chiar TU ? ))))))) Te consideri un necunoscut?
Radu21 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 As apasa Da. Asa as fi sigur ca nu as murii eu , de cat sa se duca la altul si sa ma nimere pe mine.....A...uitasem de bani, nu pentru bani as face-o.
andix3x Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Te consideri un necunoscut?Necunoscutul poti fi chiar tu , mama ta , tatal tau , etc ...te-ai gandit la asta ?
Random Hero Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Necunoscutul poti fi chiar tu , mama ta , tatal tau , etc ...te-ai gandit la asta ?Inca un motiv in plus sa apesi: sa nu apese altul si sa crapi tu :D
[Soul]Andree@ Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Necunoscutul poti fi chiar tu , mama ta , tatal tau , etc ...te-ai gandit la asta ?Daca e necunoscut , nu iti poate fi ruda/prieten s.a.m.dON : As apasa .. :) [si-asa suntem destui]Edit : e bun si filmul .. :D
andix3x Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 mda , acum vad ca a precizat ca persoana sa fie total necunoscuta tie .In cazul asta nu pot fi cunoscutii tai , nu poti fi tu , nu poate fi nici un politician roman :( ....tot as apasa , oricum ar fi mai fain sa fie un lant ...gen : nu apesa x , apasa y si moare x ..This looks like a SAW scenario .