iNm Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Cred ca cine zice ca nu ar apasa butonul respectiv e ipocrit. Oamenii sunt impulsivi si din pacate banii vorbesc. Deci vreau sa il vad pe ala cu un milion de $ in fata care nu apasa pe butonul ala!p.s ironia ar fi sa iti moara cineva apropiat ...
iulyan92 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Cred ca cine zice ca nu ar apasa butonul respectiv e ipocrit. Oamenii sunt impulsivi si din pacate banii vorbesc. Deci vreau sa il vad pe ala cu un milion de $ in fata care nu apasa pe butonul ala!p.s ironia ar fi sa iti moara cineva apropiat ...daca tu esti avar normal ca spui asta tie inseamna ca banii iti aduc fericirea mie nu banii imi aduc fericirea nu zic ca am prea multi bani am un cacat bani, nu zic ca mi-ar trebui mai multi bani pentru un trai mai bun dar nu as apela la un asemenea lucru
Lucian Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 eu as apasa pana se strica butonul. pentru fiecare mort, salvez altii 1000 cu banii aia si-mi iau si 5 bmw-uri. si mi-o trag si cu megan fox.
Mehico Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Daca ar mai pune si-o ciocolata pe langa milion as apasa :D
iNm Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 daca tu esti avar normal ca spui asta tie inseamna ca banii iti aduc fericirea mie nu banii imi aduc fericirea nu zic ca am prea multi bani am un cacat bani, nu zic ca mi-ar trebui mai multi bani pentru un trai mai bun dar nu as apela la un asemenea lucru E bine ... inseamna ca ai mai ramas tu cu Iisus si cu Sfantu` Petru. Noroc cu voi ca nu va mai uitati la bani .
iulyan92 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 E bine ... inseamna ca ai mai ramas tu cu Iisus si cu Sfantu` Petru. Noroc cu voi ca nu va mai uitati la bani . nu am zis ca nu ma ma uit si la bani sau ca nu mi-ar trebui dar sunt multumit cu ce am.
IoNutzZ. Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 nu as apasa, pentru ca viata valoarea mai mult decat 1mil de$$$Faci pe crestinul dar nu prea e asa.Nu cred ca ai sa rezisti tentatiei Nimeni nu poate sa se minta ca nu apasa sau ca nu face un lucru care stie ca nu poate sa reziste tentatiei
MicKeY MouSe Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Faci pe crestinul dar nu prea e asa.Nu cred ca ai sa rezisti tentatiei Nimeni nu poate sa se minta ca nu apasa sau ca nu face un lucru care stie ca nu poate sa reziste tentatieiCrezi tu ? Sa-ti dau un exemplu : Acum 2 luni am gasit in mall un portofel pierdut. Si ghici ce ? Acel portofel era plin cu bani,avea peste 40 de milioane + o chitanta de la banca,cum ca si-a retras banii. N-am luat nici macar o scama de pe portofel,i l-am returnat domnishoarei caruia ii apartinea prin intermediul politiei. Puteam sa iau lejer cateva milioane fara sa observe cineva si sa las portofelul acolo,dar n-am facut-o pentru ca o persoana a muncit pentru banii aia. Chiar crezi ca as putea sa omor pe cineva pt niste bani ? Niciunul dintre voi n-are dreptu sa ii ia viata altui om. Sunteti niste sclavi ai banilor,incercati sa ii castigati cinstit,nu rezumandu-va la asemenea lucruri...
bunny Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 YOU DID WHAT?!Cateva milioane? Ii luam pe toti. Oricum ce bine e cand esti tu generos, in cazul tau n-o sa fie asa, sa fii sigur. :)
Guest SherkaN Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Crezi tu ? Sa-ti dau un exemplu : Acum 2 luni am gasit in mall un portofel pierdut. Si ghici ce ? Acel portofel era plin cu bani,avea peste 40 de milioane + o chitanta de la banca,cum ca si-a retras banii. N-am luat nici macar o scama de pe portofel,i l-am returnat domnishoarei caruia ii apartinea prin intermediul politiei. Puteam sa iau lejer cateva milioane fara sa observe cineva si sa las portofelul acolo,dar n-am facut-o pentru ca o persoana a muncit pentru banii aia. Chiar crezi ca as putea sa omor pe cineva pt niste bani ? Niciunul dintre voi n-are dreptu sa ii ia viata altui om. Sunteti niste sclavi ai banilor,incercati sa ii castigati cinstit,nu rezumandu-va la asemenea lucruri... esti destept foc , cinste tie, nu suntem sclavi ai banilor ci doar "eficienti" , vorba aluia de mai sus "as apasa pana as strica butonul" ) , app care`i satisfactia pt gestu` tau ? Sunt oameni care sunt in stare sa faca compromisuri, si care pot trai lejer cu constiinta incarcata (aici ma dau exemplu ) si sunt oameni care nu ... indiferent cum ar fi, nu`i judeca ! asa cum spuneai mai sus "n`aveti dreptu` sa luati viata altui om" nici tu n`ai dreptu`sa judeci alt om ...
Sensini Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Crezi tu ? Sa-ti dau un exemplu : Acum 2 luni am gasit in mall un portofel pierdut. Si ghici ce ? Acel portofel era plin cu bani,avea peste 40 de milioane + o chitanta de la banca,cum ca si-a retras banii. N-am luat nici macar o scama de pe portofel,i l-am returnat domnishoarei caruia ii apartinea prin intermediul politiei. Puteam sa iau lejer cateva milioane fara sa observe cineva si sa las portofelul acolo,dar n-am facut-o pentru ca o persoana a muncit pentru banii aia. Chiar crezi ca as putea sa omor pe cineva pt niste bani ? Niciunul dintre voi n-are dreptu sa ii ia viata altui om. Sunteti niste sclavi ai banilor,incercati sa ii castigati cinstit,nu rezumandu-va la asemenea lucruri...si eu as fi facut la fel daca as fi stiut ca atunci cand o sa-mi pierd si eu portofelul mi-l va returna cineva intact :)dar evident, voi avea noroc daca-l voi mai vedea gol macar.in societatea contemporana daca esti bun, cinstit, drept, atunci vei fi calcat in picioare.
Mayhem Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Necunoscuta ? De unde stiu sigur ca e necunoscuta , doar nu o sa cred tot ce-mi spune ala , daca e mama sau tata acea persoana necunoscuta ?
Guest SherkaN Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 ai avea vreo prbl sa`ti omori parintii pt 1 mil de $ ? Eu as apasa butonu` dupa care as fugi acasa sa ma asigur ca .... o sa castig banii
Mayhem Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 ai avea vreo prbl sa`ti omori parintii pt 1 mil de $ ? Eu as apasa butonu` dupa care as fugi acasa sa ma asigur ca .... o sa castig banii ce rost ar mai avea sa traiesc fara parinti ? de ce sa duc o viata chinuita ? ma va ajuta 1 mil de $ sa-mi recapat parintii ?
0ne Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 In legatura cu faza cu portofelul.Nu te cred iar daca e adevarat atunci ce sa zic nici bravo dar nici ca ai facut ceva gresit.Atunci cand o sa castigi bani, ai tai o sa te omoare sau o sa iti fure altcineva pe toti sau o parte din ei.Asa e lumea asta,in primul rand te gandesti al tine,oricat de mult te-ai straduii tu sa nu o faci.
K1ddo Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Intr-un fel da intr-un fel nu.. daca apasam speram sa fie cineva rau.
MicKeY MouSe Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 In legatura cu faza cu portofelul.Nu te cred iar daca e adevarat atunci ce sa zic nici bravo dar nici ca ai facut ceva gresit.Atunci cand o sa castigi bani, ai tai o sa te omoare sau o sa iti fure altcineva pe toti sau o parte din ei.Asa e lumea asta,in primul rand te gandesti al tine,oricat de mult te-ai straduii tu sa nu o faci.E 100% adevarata,nu-mi sta in caracter sa mint. Si mie mi-ar placea la randul meu sa-mi returneze o persoana straina un obiect ce-mi apartine fara sa-mi fure ceva din el (ex: portofel). Cu toate acestea,sunt constient , daca se va intampla il voi recupera fara bani in el. (exact ceea ce a zis si sensini :D) Si daca as fi luat bani din el ce as fi facut ? As fi fost fericit pentru cateva ore,banii vin si pleaca. Asa i-am inapoiat portofelul fetei si mi-am vazut de drum linistit,fara a ma mai gandi la acest lucru. Cu tine SherkaN nici n-am ce vorbi odata ce ai afirmat ca ti-ai omori parintii pentru bani. :(
NoComment Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Banii fac pamantul sa se-nvarta ... Ce pot sa zic ... as apasa ... sunt cam multi bani sa fie refuzati @Si cel care zicea ca suntem sclavii banilor ... avea foarte mare dreptate :)
gimy100 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 acum sau imediat:D..? poate persoana care tre sa crape e un criminal :)
IoNutzZ. Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Asta e chestia ca nu stii.Poate sa moara un copil sau un hot,un om batran sau un criminal s.a.m.d...deasta toata lumea accepta !@Faza cu portofelul,bravo.Eu unu nu as fi rezistat.Sclavii banilor? Fara bani in ziua de azi ce faci?Ai mai multi,ai posibilitati.Sa ti se ofere o asemenea ocazie nu cred ca ai fi rezistat.Niciunu de aici
celmaislabaN Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 E usor sa ziceti aici ca voi nu, voi n-ati apasa butonul... dar daca ar veni la voi la usa, nu cred ca ar fi vreunu care sa refuze, doar in cazul in care acel cineva, ar fi o persoana milionara in (EUR,USD), atunci ar putea refuza, dar altfel nu prea vad pe cineva sa refuze, mai ales ca n-o sa stie nimeni ca el a apasat pe buton sa moara cineva pt 1 mil de ce-o fi ei ...
Bakacsin Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 esti destept foc , cinste tie, nu suntem sclavi ai banilor ci doar "eficienti" , vorba aluia de mai sus "as apasa pana as strica butonul" ) , app care`i satisfactia pt gestu` tau ? Daca ar ajunge planeta sa poarte spate doar oameni ca tine demult nu ar mai exista planeta! Esti ca si un caine care il mananca pe celalalt. Unii chiar nu pricep diferenta dintre om si animal Cred ca ai apasa butonu de 6 mild de ori si la capat ai muri si tu tot de buton, drept fapt ca nu te cunosti nici pe tine asa cum ar trebui ;) hf la apasat butoane p.s. bravo lui Mickey, banii aia ii vei primii de zece ori ;)
TheodorescuS Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Daca ar ajunge planeta sa poarte spate doar oameni ca tine demult nu ar mai exista planeta! Esti ca si un caine care il mananca pe celalalt. Unii chiar nu pricep diferenta dintre om si animal Cred ca ai apasa butonu de 6 mild de ori si la capat ai muri si tu tot de buton, drept fapt ca nu te cunosti nici pe tine asa cum ar trebui ;) hf la apasat butoane p.s. bravo lui Mickey, banii aia ii vei primii de zece ori ;) Asa este :) Eu n-as apasa butonul nici pentru 2 milioane fiindca n-as putea trai liber gandidu-ma ca cineva a murit din cauza mea si eu ma bucur de moartea lui... poate era un tanar care era iubit pana la cer si inapoi de iubita lui si familie care avea viitor si restul.. poate era un copil nevinovat.. poate era si un puscarias ... esti tu Dumnezeu sa decizi cine moare si cine nu ? Esti tu Dumnezeu sa decizi ca salvezi 1000 de oameni de la moarte, dar il ucizi pe unu ? nup Va dau asigurarea ca nici nu m-as gandi de doua ori si as zice nu