Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest LuckyBoy

Cum se fura spoturi in arena ! Citeste !

Recommended Posts

Posted

O intrebare - in acest timp tu ai parasit vreodata spotul ?Mai exact intre 22:08 si 22:13

da a parasit spotul :))

si boom team mai rugat o data sa nu te mai bagi in seama cand ii vb de persoana mea

ne distram si noi :)))

Guest [RAGE]Mata_
Posted

si boom team mai rugat o data sa nu te mai bagi in seama cand ii vb de persoana mea

ce fel se distreaza travestita asta :))) , prostavanu dupa ce ca ii da party mai vrea sa o si ajute =))) si tartanca asta obosita asa se distreaza =))))))) doamne ce vaca

Posted

bag-o ma la plangeri ce mai postezi aici?sa invete minte sa nu mai faca nesimtiri de astea,grav ce specimene au ajuns in HH

uitate mai intai in oglinda si dupaia vb de specimene :)))

Guest [RAGE]Mata_
Posted

Naomi taci! tu vb de oglinda chiar tu ? :))

Posted

Mata_' date='Jan 17 2010, 09:47' post='4652968']

Naomi taci! tu vb de oglinda chiar tu ? :))

No ca te`ai bagat si u in seama :))

Vb singur in continuare :)) nu ai decat si masoarati cuvintele copil inapt ce esti

Guest [RAGE]Mata_
Posted

deja mai bagat in seama proasto nu vezi ca te contrazici singur =))

Posted

Dulce, tatavostru sa va fie rusine.

Vedeti foarte bine cat de repede eticheteaza oamnii o intreaga grupare in urma faptelor a cativa membrii ce fac parte din ea. La asta nu v-ati gandit cand i-ati furat spotul?

Si apropo, una e sa dai un pk, sa-ti asumi un suspend, si alta e sa prostesti un player si sa-i furi spotul ca tiganu. E o diferenta mare zic eu.

Posted

ba ce copilasi :)) ei se distreaza nu e foame de xp :crazy:

posteazai sa isi ia 1 ss frumos dar ai grija ca e periculos si vine la tn aksa =))

Guest LuckyBoy
Posted

Daca asa va distrati voi in joc.. oare cum va distrati in RL ? :despair:

E foame de XP... nu e "distractie" (cred ca nu cunoasteti aceasta notiune)

Posted

Dulce, tatavostru sa va fie rusine.

Vedeti foarte bine cat de repede eticheteaza oamnii o intreaga grupare in urma faptelor a cativa membrii ce fac parte din ea. La asta nu v-ati gandit cand i-ati furat spotul?

Si apropo, una e sa dai un pk, sa-ti asumi un suspend, si alta e sa prostesti un player si sa-i furi spotul ca tiganu. E o diferenta mare zic eu.

:-j dupa treaba aia aseara , ii dau pm lu tatavostru si`l intreb de ce e nesimntit ? la care el "Ce fain esti" :blink:

Posted

:-j dupa treaba aia aseara , ii dau pm lu tatavostru si`l intreb de ce e nesimntit ? la care el "Ce fain esti" :blink:

lasa ma fanta noi sa fim sanatosi.....hocus tatavostru si inca vreo 2 cocalari sunt considerati tarani si pe versiunea asta dar si pe fostele :)) nu ai ce sa le faci daca au fost crescuti cu oile

si totusi nu inteleg dc moderatorii nu ia masuri chiar daca a postat la diverse

Guest [RAGE]Mata_
Posted

propun sa primeasca 99 dolce si cu tatavostru :cool2:

Guest AleXanDrHo
Posted

No ca te`ai bagat si u in seama :))

Vb singur in continuare :)) nu ai decat si masoarati cuvintele copil inapt ce esti

Nu stiu cum ai tupeul.. sa mai si comentezi dupa ce ai facut ! :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...