Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest La_Cabana_Trei_Brazi

Un nou precedent creat ?

Recommended Posts

Posted

in atatea plangeri am vazut suspnd pt vanatoare/nesimtire care nu isi aveau rostul dar aici unde chiar avea rost un ss consistent nu se da :) cute linkmania...

Posted

Fix de aia nu mai pot eu ca cineva se streseaza aiurea pe aici.

Nu stiu care e mai pe langa dar sa te intreb ceva foarte simplu si foarte la subiect:

Cui i-a cerut moderatorul pozele cu spotul?

De ce sa mai fac plangere daca Rashta a luat suspend deja?

De ce n-ar fi buna poza cu spotul a lui Gunit daca era spotul lui?Se vede clar acolo cine mai era in party.

daca tot n-ai inteles,tot conflictul de acolo a fost intre Sadi si Gunit,restul neinteresant,eu am fost doar in locul nepotrivit in momentul nepotrivit.Si se pare ca ei si-au rezolvat problemele.

La tine ploua??

Posted

Pentru voi astia din HHunterS ... care postati numai pe langa si care nu puteti fi obiectivi va spun asa:

Cine se aseamana se aduna .

Ramaneti grupati ca va sta bine asa .

#-o

O.. prietene, este valabil si la voi. Vad ca nu prea intelegi, ti-au explicat atatia pe aici, ody, eu de 2 ori si tot nu intelegi. Este ceva comun vad in Honey sa nu intelegeti (kinda slow) Ramaneti grupati, va sta bine asa.

@thora

Eu zic sa ia Gunit 99 ca el a demonstrat ca nu ii pasa de caracter , a folosit programe interzise , a dat pk pe spot , a vanat , etc etc.Iar mie imi pasa de charul Rashta dar stiam ca sunteti afk.

Uite aici ce zicea nenea pk-ist, mai vrei ceva? Stia ca suntem afk si mai vrea si 99 de zile :( Dar el care a demonstrat ca nu ii pasa de caracterul rashta? oare merita si el 99 de zile?

Posted

Pentru voi astia din HHunterS ... care postati numai pe langa si care nu puteti fi obiectivi va spun asa:

Cine se aseamana se aduna .

Ramaneti grupati ca va sta bine asa .

#-o

Stii ceva atata timp cat nu cunosti pe cineva nu vb aiurea....... deja s-a ajuns prea departe cu ura asta intre Honey si HH ...... nu incercati sa puneti paie pe foc ca nu mai are rost....... normal si corect e sa faci o preluare ca in regulament nu sa vii sa faci pk pe spot, dar in fine el a procedat cum l-a dus capul, asa ca si Gunit a procedat la fel..... a fost un simplu pk pe spot asa ca va rog nu mai aberati aiurea si creati topicuri ca sa va dati importanti........ am spus si o mai spun "E un simplu joc. Play it for fun."......

Posted

Am explicat in replyul precedent de ce am procedat cum am procedat.

Daca am acceptat sau voi accepta poze facute de alte caractere, asta nu inseamna ca nu voi cere sau ca voi nu veti folosi pozele prevazute de regulament. Atunci cand acestea nu ma conving sau nu sunt foarte clare, pot cere si pot considera relevante si alte poze.

:closed:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...