Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest La_Cabana_Trei_Brazi

Un nou precedent creat ?

Recommended Posts

Posted

Din plangerea pentru pk facuta impotriva lui Gunit am inteles pana la urma ca :

1 ) Chiar daca nu faci o plangere impotriva cuiva el poate lua suspend daca din discutiile purtate intr-un alt topic se poate deduce ca cel in cauza a savarsit o neregularitate .

2) Daca ni se intampla sa luam pk pe spot si nu avem print cu spotul , putem folosi ca si '' print cu spotul '' un print de la un coleg de party ?

3 ) Nu cumva ar trebui sa se puna problema daca acel coleg de party care ne-a dat printul cu spotul ;intre momentul in care a facut printul si momentul in care am luat pk .. el a parasit spotul ... si in consecinta printul lui cu spotul nu mai este valid...?

Print valid facut de Gunit la ora 23si23:

http://img691.imageshack.us/img691/9453/screen011423230001.jpg

Print cu spotul facut de Perla ( pe spot mai apare un SM fara party )deci nu este valid... la ora 02 si 12 adica 3 ore mai tarziu:

http://img6.imageshack.us/img6/2623/screen011502120005.jpg

Print valid cu pk pe spot facut de Perla la ora 05 si 49

http://img10.imageshack.us/img10/4489/screen011505490007.jpg

Deci Perla nu are print cu spot .. are numai print cu PK ..

Un coleg de party si anume Gunit ii da un print cu spotul facut in urma cu6 ore aproximativ ( ceva imi spune ca Gunit a parasit acel spot in acest interval .. CC , balgas etc )

Foarte adevarat este insa ca din tot ceia ce s-a discutat in acel topic faptele sunt clare .. Rashta a facut pk pe tot party-ul ...

Impotriva lui Rashta nu s-a formulat o plangere .

Probele aparute intr-un alt topic sunt incorecte deoarece caracterul care are print cu PK .. nu are print cu spot ... iar cel care are print cu spot .. nu are print cu pk .( cel care are print cu spot era afk in momentul PK-ului , iar cel care are print cu pk nu a stiut sa isi faca un print corect cu spotul)

INTREBARE

De acum incolo putem posta pe cineva folosind ca si print cu spotul un print facut de un coleg de party ?

Daca printul pe care il primim de la colegul de party nu este valabil ... motivele ar fi :( a dat sw.., a plecat de pe spot, etc ) va fi acuzati de inducere in eroare caracterul care formuleaza plangerea sau cel ce i-a oferit printul ...?

Deja ne complicam .. se pare ca s-a creat un precedent care va da nastere altor si altor dispute .. acuze etc.

Posted

for the record

sm din poza aia e moshucu care l`am lasat initial phono acolo dar s`a facut murder si normal ca l`a pk cineva ..

Nu conteaza cine este acel SM .. putea fi si georgescu .. sau Garone ...putea fi si phono si murderer... nu are importanta .

Ca sa nu deviem de la subiectul acestui topic te rog fara sa vreau sa te jignesc ...Nu o mai lua pe aratura !

Intrebarea e clara si se adreseaza moderatorilor si daca s-ar putea nu Lancelot ... pentru ca s-a vazut inca o data si din topicul de la plangeri ca nu poate sa fie echidistant intr-o disputa Honey - HH .

Definitorie ar fi pozitia lui Odyzeus.

Posted

pnm,Oddy cam mereu a analizat plangerile dupa linia logica a evenimentelor si nu neaparat dupa litera regulamentului .Atat timp cat judeca el acest gen de plangeri ar fi Ok,partea rea ar fi daca acest drept ar intra moderatorilor care stim toti ca favorizeaza anumite guilde/aliante .

Posted

Din plangerea pentru pk facuta impotriva lui Gunit am inteles pana la urma ca :

1 ) Chiar daca nu faci o plangere impotriva cuiva el poate lua suspend daca din discutiile purtate intr-un alt topic se poate deduce ca cel in cauza a savarsit o neregularitate .

2) Daca ni se intampla sa luam pk pe spot si nu avem print cu spotul , putem folosi ca si '' print cu spotul '' un print de la un coleg de party ?

3 ) Nu cumva ar trebui sa se puna problema daca acel coleg de party care ne-a dat printul cu spotul ;intre momentul in care a facut printul si momentul in care am luat pk .. el a parasit spotul ... si in consecinta printul lui cu spotul nu mai este valid...?

Print valid facut de Gunit la ora 23si23:

http://img691.imageshack.us/img691/9453/screen011423230001.jpg

Print cu spotul facut de Perla ( pe spot mai apare un SM fara party )deci nu este valid... la ora 02 si 12 adica 3 ore mai tarziu:

http://img6.imageshack.us/img6/2623/screen011502120005.jpg

Print valid cu pk pe spot facut de Perla la ora 05 si 49

http://img10.imageshack.us/img10/4489/screen011505490007.jpg

Un coleg de party si anume Gunit ii da un print cu spotul facut in urma cu6 ore aproximativ ( ceva imi spune ca Gunit a parasit acel spot in acest interval .. CC , balgas etc )

Foarte adevarat este insa ca din tot ceia ce s-a discutat in acel topic faptele sunt clare .. Rashta a facut pk pe tot party-ul ...

Impotriva lui Rashta nu s-a formulat o plangere .

Probele aparute intr-un alt topic sunt incorecte deoarece caracterul care are print cu PK .. nu are print cu spot ... iar cel care are print cu spot .. nu are print cu pk .( cel care are print cu spot era afk in momentul PK-ului , iar cel care are print cu pk nu a stiut sa isi faca un print corect cu spotul)

INTREBARE

De acum incolo putem posta pe cineva folosind ca si print cu spotul un print facut de un coleg de party ?

Daca printul pe care il primim de la colegul de party nu este valabil ... motivele ar fi :( a dat sw.., a plecat de pe spot, etc ) va fi acuzati de inducere in eroare caracterul care formuleaza plangerea sau cel ce i-a oferit printul ...?

Deja ne complicam .. se pare ca s-a creat un precedent care va da nastere altor si altor dispute .. acuze etc.

iti raspund dupa cs, mi-e lene acum -____-

Posted

pnm,Oddy cam mereu a analizat plangerile dupa linia logica a evenimentelor si nu neaparat dupa litera regulamentului .Atat timp cat judeca el acest gen de plangeri ar fi Ok,partea rea ar fi daca acest drept ar intra moderatorilor care stim toti ca favorizeaza anumite guilde/aliante .

agree :)

linia logica a evenimentelor:

eu stateam linistit cu party-ul pe spot vine rashta ne pk pe toti, eu revin si imi recuperez spotul prin pk...

daca chiar nu va pasa de charul Rashta eu zic sa ia 99 :-?

Guest Sarazin
Posted

eu stateam linistit cu party-ul pe spot vine rashta ne pk pe toti, eu revin si imi recuperez spotul prin pk...

Pot fi opriti figurantii sa mai posteze pentru +1...?

Un warn nu ar strica ... poate asa vor posta on topic...acolo unde este cazul .

Posted

lasand deoparte linia logica a evenimentelor, ar fi trebuit sa-ti faci topic in care sa o postezi pe rashta pentru pk pe spot. in topicul ala ai fost TU cel postat pentru pk pe spot si din cate am observat printurile care le-ai pus tu nu te-au ajutat cu nimic, decat sa dai suspend lui Rashta.

suspendul lui rashta nu mi se pare acordat corect. a facut pk pe spot? bun. pune printu cu spotu, si printul cu pk-ul si fa-ti topic la plangeri.

Posted

Cred ca tu ai auzit doar MAXIM din ce-am scris eu mai sus .

Posted

Eu zic sa ia Gunit 99 ca el a demonstrat ca nu ii pasa de caracter , a folosit programe interzise , a dat pk pe spot , a vanat , etc etc.Iar mie imi pasa de charul Rashta dar stiam ca sunteti afk.

Posted

sa inteleg ca mai nou, moderatorii se autosesizeaza?

SS-ul acordat lui rasta nu e corect din moment ce nu exista plangere impotriva ei/lui, pentru ce mai exista regulamentul? sa-l invartim fiecare cum vrem?

Inca o data nu inteleg de unde autosesizarea asta la rashta, din mom ce nu exista o plangere :-??

PS: nus nici HH nici honey, insa prin astfel de rezolvarii ne"incurajati" pe noi restul playerilor sa nu mai incercam nici macar preluare impotriva guildelor mentionate mai sus!

Posted

Nu stiu ce te framanta pe tine de te bagi in seama cu postul asta dar eu iti spun ceva... Perla are si print cu spotul chiar la cateva minute inainte de pk`ul lui Rashta... printul il are si Gunit dar nu stiu din ce motiv nu la postat..probabil ca nu era necesar din moment ce are si el print cu spotul.. acuma ca e inainte cu cateva ore de eveniment..ce mai conteaza? Poate sa dovedeasca cineva ca el intre timp a parasit spotul? Poti tu?

Daca nu poti sa dormi noaptea pentru ca inca mai crezi ca Perla nu are print cu spotul...am sa fac eu un efort pentru tine si am sa`l postez aici.

Guest Sarazin
Posted

Nu stiu ce te framanta pe tine de te bagi in seama cu postul asta dar eu iti spun ceva... Perla are si print cu spotul chiar la cateva minute inainte de pk`ul lui Rashta... printul il are si Gunit dar nu stiu din ce motiv nu la postat..probabil ca nu era necesar din moment ce are si el print cu spotul.. acuma ca e inainte cu cateva ore de eveniment..ce mai conteaza? Poate sa dovedeasca cineva ca el intre timp a parasit spotul? Poti tu?

Daca nu poti sa dormi noaptea pentru ca inca mai crezi ca Perla nu are print cu spotul...am sa fac eu un efort pentru tine si am sa`l postez aici.

Esti pe langa ..

Acel print care sustii tu ca ar exista ar fi trebuit postat intr-o plangere initiata de Perla unde sa puna si print cu spot si print cu PK .

Eu am auzit ca Ceausescu traeste ....o fi adevarat ?

Problema se punea de o alta maniera .

La sectiunea plangeri intr-un topic initiat de Rashta si unde era acuzat Gunit de pk pe spot ,in lipsa probelor si pe baza celor discutate acolo s-a tras concluzia ca Rashta a facut pk pe spot in prealabil si a fost sanctionat cu 8 zile ss ... ( a fost indulgent Odyzeus ..tinand cont de faptul ca a fost ''executat un party intreg ) , ( pana acum se acorda 5 zile suspend indiferent cate caractere erau omorate pe un spot ... 1 sau 5 )

Problema este ca nu a fost initiata o plangere impotriva caracterului Rashta .. si nici probele necesare nu au existat .

Daca Perla avea print cu spotul valid ar fi trebuit sa il puna pe acela si nu printul acela in care mai apare un SM ..... si sa o faca intr-un topic initiat de ea si unde sa acuze pe Rashta de pk pe spot .

Incercati sa nu postati pe langa subiect .

Asta e intrebarea acestui topic :

INTREBARE

Posted

Esti pe langa ..

Acel print care sustii tu ca ar exista ar fi trebuit postat intr-o plangere initiata de Perla unde sa puna si print cu spot si print cu PK .

Eu am auzit ca Ceausescu traeste ....o fi adevarat ?

Problema se punea de o alta maniera .

La sectiunea plangeri intr-un topic initiat de Rashta si unde era acuzat Gunit de pk pe spot ,in lipsa probelor si pe baza celor discutate acolo s-a tras concluzia ca Rashta a facut pk pe spot in prealabil si a fost sanctionat cu 8 zile ss ... ( a fost indulgent Odyzeus ..tinand cont de faptul ca a fost ''executat un party intreg ) , ( pana acum se acorda 5 zile suspend indiferent cate caractere erau omorate pe un spot ... 1 sau 5 )

Problema este ca nu a fost initiata o plangere impotriva caracterului Rashta .. si nici probele necesare nu au existat .

Daca Perla avea print cu spotul valid ar fi trebuit sa il puna pe acela si nu printul acela in care mai apare un SM ..... si sa o faca intr-un topic initiat de ea si unde sa acuze pe Rashta de pk pe spot .

Incercati sa nu postati pe langa subiect .

Asta e intrebarea acestui topic :

INTREBARE

te obosesti degeaba. vor trece cele 8 zile de suspend si dupa o sa vina careva aici sa spuna ca e inutil topicul :) asa am patit si eu dar nu numai odata.

regulamentul este interpretabil, si toti il interpreteaza dupa bunul plac. daca il interpretam noi in favoarea noastra si reusim sa eschivam un suspend, suntem acuzati de lipsa de fairplay sau chiar nesimtire; daca il interpreteaza moderatorii n-ai ce sa comentezi, ca ei au ultimul cuvant. deal with this :)

Posted

sa inteleg ca mai nou, moderatorii se autosesizeaza?

SS-ul acordat lui rasta nu e corect din moment ce nu exista plangere impotriva ei/lui, pentru ce mai exista regulamentul? sa-l invartim fiecare cum vrem?

Inca o data nu inteleg de unde autosesizarea asta la rashta, din mom ce nu exista o plangere :-??

PS: nus nici HH nici honey, insa prin astfel de rezolvarii ne"incurajati" pe noi restul playerilor sa nu mai incercam nici macar preluare impotriva guildelor mentionate mai sus!

Ma uimesti !!! ;)

Te-ai exprimat si tu ca un om mare .. felicitari .

Total deacord cu tine .

Posted

Esti pe langa ..

Print cu spotul exista, print cu pk`ul exista, daca moderatorul a considerat ca sunt suficiente... sa gasit un copac sa comenteze !

Posted

De ce sa faci 2 topicuri separate, daca sunt legate? Doar ca sa discuti in 2 parti si adminul sa fie <_> ? Faci din 2 topicuri,1 singur si aia e. Nu asta e pb.

lasand deoparte linia logica a evenimentelor, ar fi trebuit sa-ti faci topic in care sa o postezi pe rashta pentru pk pe spot. in topicul ala ai fost TU cel postat pentru pk pe spot si din cate am observat printurile care le-ai pus tu nu te-au ajutat cu nimic, decat sa dai suspend lui Rashta.

suspendul lui rashta nu mi se pare acordat corect. a facut pk pe spot? bun. pune printu cu spotu, si printul cu pk-ul si fa-ti topic la plangeri.

Asta pt ca nu prea ai cu ce.. sti tu la ce ma refer.

Gunit a pus poza cu spotul, poza de la ora 23. Perla a pus poza cu partyul, faptul ca e un sm pe acolo, poate era doar in trecere, nu conteaza, poza cu spotul al lui Gunit si poza postata de perla cu spotul se completeaza. => poza cu pk-ul este buna.

Pozele postate au fost cerute de ody, nu le-a pus G de unul singur.

Eu zic sa ia Gunit 99 ca el a demonstrat ca nu ii pasa de caracter , a folosit programe interzise , a dat pk pe spot , a vanat , etc etc.Iar mie imi pasa de charul Rashta dar stiam ca sunteti afk.

Da? :(( eram toti afk man3 :(( Fa preluare atunci, pana atunci ciocu mic si lasa aerele de victima. (sa nu-ti aduc aminte de boom care a facut acelasi lucru pe cristal in k7? Daca vrei iti schimb putin afirmatia, sa-mi zici daca am dreptate)

Eu zic sa ia boom 99 ca el a demonstrat ca nu ii pasa de caracter , a folosit programe interzise (dupe) , a dat pk pe spot , a vanat , etc etc.

Toata pb voastra e ca nu s-a facut topic separat? Stiti cum iti dai seama daca un moderator este bun?

Daca nu poarta ochelari de cal la analiza plangerilor. Ody a vazut: poza party spot G, poza party spot Perla ( cu sm sau fara, ambii erau pe spot, in acelasi party -> poza spot buna) Poza pk perla cand oamenii sunt morti, poza G pk, devias ( interval orar identi, G e mort in poza lui Perla, G are poza mort devias... hmm, oare i-a dat pk lorencia scheleti?) -> ss rashta

P.S. nu cred ca e prima oara cand face 1 omulet o plangere si iau mai multi, doar ca acum sunteti niste mironosite :(

Alte neclaritati?

Posted

Cred ca stiu care e problema din acest topic. Capra vecinului :). Daca cel suspendat ar fi fost altcineva, adica cineva din guilda adversa, as fi fost felicitat pentru decizie, ca sunt atat de intelept si mai stiu eu cum :))

Dar cum nu e asa, va legati de detalii marunte si nesemnificative.

Hai sa explic ce am vazut in acea plangere. Am vazut ca s-a dovenit ca party-ul lui gunit a stapanit acel spot mai multe ore. Nu a existat vreo poza care sa demonstreze ca acel spot ar fi apartinut altcuiva decat acelui party. (btw, nu e prima data cand accept poze puse de altcineva, care a fost implicat in incident, mai ales daca pozele sunt relevante si ma ajuta sa rezolv corect o plangere. Nu ar fi ilogic din partea mea sa le ignor doar pentru ca nu a apasat Gunit butonul printscreen?)

Spotul fiind al acelui party, in mod neregulamentar Rashta a facut pk. Suspendul a fost intr-adevar unul indulgent (asa sunt in general suspendurile mele, sunt un naiv, n-am ce sa fac, inca mai cred ca voi puteti sa va indreptati si de vorba buna, de logica, nu doar de suspenduri), unul demn de acea plangere ar fi fost un suspend in care Sadi*bk sa ia un suspend usturator pentru modul in care s-a folosit de charul Rashta pentru a face rost de spot. Dar voi avea grija ca Sadi sa aiba parte de suspend usturator daca continua sa aiba aceleasi metode de a juca. Vedeti, aici sunt naiv, crezand ca poate Sadi se va potoli, stiind ca a gresit si ca poate lua suspend mai mare sau nu. Singurul care ma poate dovedi naiv sau nu e Sadi si felul in care se va comporta de acum inainte.

Concluzie, nu e prima data (se poate verifica asta si pentru plangeri trecute, eu nu am timpul necesar) cand accept sau cand voi accepta si poze facute de alte caractere, daca sunt relevante in plangere si ma ajuta sa iau o decizie corecta.

Nu scrie niciunde in regulament ca pot accepta doar poze in care tasta printscreen a fost apasata de catre cel care posteaza.

Posted

Cred ca stiu care e problema din acest topic. Capra vecinului :). Daca cel suspendat ar fi fost altcineva, adica cineva din guilda adversa, as fi fost felicitat pentru decizie, ca sunt atat de intelept si mai stiu eu cum :))

Hai sa explic ce am vazut in acea plangere. Am vazut ca s-a dovenit ca party-ul lui gunit a stapanit acel spot mai multe ore. Nu a existat vreo poza care sa demonstreze ca acel spot ar fi apartinut altcuiva decat acelui party. (btw, nu e prima data cand accept poze puse de altcineva, care a fost implicat in incident, mai ales daca pozele sunt relevante si ma ajuta sa rezolv corect o plangere. Nu ar fi ilogic din partea mea sa le ignor doar pentru ca nu a apasat Gunit butonul printscreen?)

Spotul fiind al acelui party, in mod neregulamentar Rashta a facut pk. Suspendul a fost intr-adevar unul indulgent (asa sunt in general suspendurile mele, sunt un naiv, n-am ce sa fac, inca mai cred ca voi puteti sa va indreptati si de vorba buna, de logica, nu doar de suspenduri), unul demn de acea plangere ar fi fost un suspend in care Sadi*bk sa ia un suspend usturator pentru modul in care s-a folosit de charul Rashta pentru a face rost de spot. Dar voi avea grija ca Sadi sa aiba parte de suspend usturator daca continua sa aiba aceleasi metode de a juca. Vedeti, aici sunt naiv, crezand ca poate Sadi se va potoli, stiind ca a gresit si ca poate lua suspend mai mare sau nu. Singurul care ma poate dovedi naiv sau nu e Sadi si felul in care se va comporta de acum inainte.

Concluzie, nu e prima data (se poate verifica asta si pentru plangeri trecute, eu nu am timpul necesar) cand accept sau cand voi accepta si poze facute de alte caractere, daca sunt relevante in plangere si ma ajuta sa iau o decizie corecta.

Nu scrie niciunde in regulament ca pot accepta doar poze in care tasta printscreen a fost apasata de catre cel care posteaza.

Problema din acel topic nu e capra vecinului .

Esti dupa parerea mea cel mai ok moderator si chiar daca rezolvi plangerile intr-un mod mai ... sa-i spunem '' bazat pe logica si intuitie '' si nu neaparat numai si numai pe probele prezentate de cel ce formuleaza plangerea , nu poate nimeni sa te acuze pe tine ca ai protejat sau neindreptatit cu buna stiinta pe una dintre partile implicate in plangere nici in cazul acesta si nici in altele .

Intrebarea era simpla ; daca de acum inainte vor putea fi folosite intr-o plangere printuri care au fost facute de un coleg de party ...

Adica .. eu am print cu spotul aflandu-ma in party cu alti 5.

Peste noapte sunt omorat .. eu nu sunt on .. colegul din party face printuri cu PK-ul asupra mea .

Pot folosi printul cu spotul facut de mine ... si printul cu pk asupra mea facut de un coleg de party ?... O asemenea plangere ar fi considerata .. fondata ?

Print cu spotul exista, print cu pk`ul exista, daca moderatorul a considerat ca sunt suficiente... sa gasit un copac sa comenteze !

Oare cu ce te-am deranjat eu pe tine tinere de iti permiti sa ma jignesti ?

Posted

Esti f nub omule -_____- G are poza cu pk-ul, doar ca are in devias, deci nu are cu pk pe spot. Perla are poza cu pk-ul lui G pe spot, acelasi interval -> cele 2 poze se completeaza. A+B=C. Intelegi? Ce e asa de greu?

Pot folosi printul cu spotul facut de mine ... si printul cu pk asupra mea facut de un coleg de party ?... O asemenea plangere ar fi considerata .. fondata ?

Diferenta intre ce zici tu si ce s-a intamplat acolo e ca, acolo G, avea poza in care el era devias si arata selfdefence -_-

Deci, raspunsul e: NU, nu poti sa folosesti poza cu pk de la un coleg din party, atat timp cat tu nu ai nicio dovada -_-

Posted

bun. am inteles in mare parte pe ce te-ai bazat cand ai dat acest suspend lui Rashta. dar vreau sa stiu de ce nu i-ai dat doar 5 zile :) adica totusi, prima abatere de pk pe spot este pedepsita cu 5 zile pk pe spot nu?

rashta a facut pk PENTRU un singur spot si PE un singur spot chiar daca acolo erau mai multe caractere.

Posted

Si care e de fapt problema aici?ca n-am facut eu plangere?sau pozele mele cu spotul?sau poate decizia moderatorului?

poate nici pe noi cei implicati nu ne-a multumit decizia luata pt ca fiecare ne-am fi dorit altceva dar n-am comentat atata cum o fac altii care n-au nici o treaba cu povestea asta.

Hai sa va spun cum vad eu lucrurile:atata timp cat eu nu am nici o plangere de facut nu sunt obligata sa va arat pozele cu spotul.Daca cineva in topicul ala imi cerea mie acea poza ,o puneam.Nu sunteti voi nici moderatori si nici Gunit nu va cheama ca sa ma puteti face sa va arat poza cu spotul.Asa ca luati-va gandul.Poate nici nu o am,poate cum ati zis nu stiu sa fac printuri,poate pozele cu pk le-am facut cu aparat foto la monitor ,ce mai conteaza?topicul s-a inchis, suspenduri s-au dat,au si trecut,n-a durut pe nimeni,poate nu ne-a placut cum s-a terminat dar a trecut....gata....sa mergem mai departe.Cred ca fiecare avem altceva mai bun de facut ....eu zic sa terminam.Daca va place sa va lasati imaginatia sa zboare mai departe si va place sa va certati pentru un spot....n-aveti decat dar nu cred ca o sa rezolvati ceva.

Posted

Pentru voi astia din HHunterS ... care postati numai pe langa si care nu puteti fi obiectivi va spun asa:

Cine se aseamana se aduna .

Ramaneti grupati ca va sta bine asa .

#-o

Posted

Intrebare: Au fost atatea cazuri, in care s-au verificat log-urile, si s-a dat suspend pe caracterul principal al celui care-a comis "crima". Ce conteaza ca Rashta are X rr-uri, atata timp cat nu este al celui care a facut pk? De ce nu s-a procedat la fel si aici?

Logic vorbind, nu s-a pedepsit faptasul, s-a pedepsit un char al carui posesor nu mai activeaza. Deci, au scapat basma curata. Spre deosebire de voi, Gunit nu a dat sw, a venit cu propriul char si a platit cu aceeasi moneda. Si cu toate astea, mai aveti tupeu sa faceti atata tam-tam aici :).

De ce sa se faca topicuri separate, cand de fapt este vorba de acelasi incident? Aceiasi playeri, acelasi spot.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...