Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marijuanna

Sugestie event balgass

Recommended Posts

Posted

no party la elfe in intervalul in care nu este facut balgasul :D

sa stii ca ar fi o idee, asa ar fi mult mai interesate sa mearga la balgass decat sa stea pe spot si sa creasca

Posted

no party la elfe in intervalul in care nu este facut balgasul :D

cel mai bine :) daca nu vin elfele la balgas le dam afara din pt cand nu e balgasu facut :D

Pro..din 2 in 2 ore e prea greu totusi...voi spuneati sa nu fim no liferi si sa nu stam toata ziua in fata pc-ului

Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ Jan 21 2010, 19:32)

Pro..din 2 in 2 ore e prea greu totusi...voi spuneati sa nu fim no liferi si sa nu stam toata ziua in fata pc-ului

Si tot noi spunem ca atunci cand nu stai in fata PC-ului, sa iesi din joc. :)

Posted

cu balgass din 2 in 2 ore se fac prea multe iteme... o sa se ajunga sa fie bagate la aripi...( :(( bunatate de explosion blade :(( )

nu poti face aripi din explosion blade care iti pica la balgass

pt ca este item neexe

explosion blade se face de catre gm aly care are cs

si nu cred ca baga item 380 la aripi (trebuie sa fii prea nebun sa faci asta)

Iar in legatura cu ideea sant Contra

Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ Jan 21 2010, 19:32)

cel mai bine :) daca nu vin elfele la balgas le dam afara din pt cand nu e balgasu facut :D

Si daca fac balgass-ul primesc alceva decat 1 bless amarat ?

CITAT(-ija- @ Jan 16 2010, 10:54)

Hmmm ma intorc la ideea mea dinainte si anume la 30 de minute Balgass.. sau maxim 1 ora. (Daca tot nu va place).

E cel mai bine ... :)

Posted

nu poti face aripi din explosion blade care iti pica la balgass

pt ca este item neexe

explosion blade se face de catre gm aly care are cs

si nu cred ca baga item 380 la aripi (trebuie sa fii prea nebun sa faci asta)

Iar in legatura cu ideea sant Contra

item +4 cu add>>>chaos item>>>aripi mici>>>aripi mari

vezi k se pot baga

Posted

Sa zicem..+1...cu toate ca nu prea vad la ce ajuta ! :| Asta ar insemna ca daca aia cu rr uri nu se duc sa faca Balgasul scade xp u....si va dati seama ca dupa vro 1 saptamana sa tot fugi depe spot sa faci Balgasul se mai plictiseste omu....mai ales cu recompensa uriasa....cel mai bine ar fi Balgasul de 2 ori pe zi si la recompensa 1 boka +5 sigur ar sari lumea :D

Posted

contra e bn asa cum e si sar face mereu de ar veni si elfa ca asta e baiu, ca sunt destui care se duc pt iteme dar daca nu vine elfa soarta crezi ca daca se face la 12 noaptea sau 6 dimineata o sa gasesti mai multe elfe on ca acum eu tare cred ca te inseli

Posted

"ca sunt destui care se duc pt iteme"

bv, dar ce sa caute elfa acolo daca ea nu poate aduna iteme ?

1 bless e prea putin, ar fi frumos sa 1 bok +5 pt elfa si item nou pt balgass.

Posted

decat 5-6elfe odata a balgas si dupa 2h sa nu fie niciuna, mai bn va hotarati pe sv1 care la ce ora merge la balgas :D

Posted

din punctul de vedere al adminilor este o solutie pentru a tine on o mica parte din playerii serverului.

on: contra, 90% din elfele de pe server sunt in general afk, eventual as fi deacord cu o marire a recompensei pentru elfe, de la 1 bless la un bok +3/4.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...