Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Marijuanna

Sugestie event balgass

Recommended Posts

Posted

Propun ca eventu sa fie de 4 ori pe zi sa fie mai acesibil ....

Primu event ora 00:00

al 2 lea event ora 06:00

al 3 lea event ora 12 :00

al 4 lea ora 18:00

dupaia iar

ora 00:00 si tot asa ...

Posted

Contra.. E foarte bine cum e acum ;)... Daca s-ar face la orele zise de voi atunci cei mici cu putine rr chiar nu ar mai avea nici o sansa la iteme! Asa , macar seara cand POSIBIL cei "mari" se odihnesc au si cei mici o sansa in plus...

Posted

Contra.. E foarte bine cum e acum ;)... Daca s-ar face la orele zise de voi atunci cei mici cu putine rr chiar nu ar mai avea nici o sansa la iteme! Asa , macar seara cand POSIBIL cei "mari" se odihnesc au si cei mici o sansa in plus...

aa da? si unde erau cei mici la 4:45??? la 2:45 unde erau ? zi si mie ca tot atat va plangeti ca sunteti mici ca nush ce :-j

Pt 1 item exc si cateva de 380 ne exc sa sufere tot svr? nu cred ca e corect

Aici e vb de exp nu de iteme

Posted

pro, asta cu aia mici e vraja marii... sa fim seriosi .. vinzi satani tot iti scoti jwl si altea alea faci invazii (si alea is aiurea tare, noroc ca mai tipa lumea pe pm invazie). dar sa fim serios esti mic iti trebe item eclipse ? ashcrow? laso asa ;))

Posted

Hmmm ma intorc la ideea mea dinainte si anume la 30 de minute Balgass.. sau maxim 1 ora. (Daca tot nu va place).

ija faza e ca nus elfi on noaptea :( Deaia mam gandit la sugestia asta ......

Posted

Pro clar , stim ca se cere no afk , dar cum tzinem fetele treze toata noaptea , se intampla si ziua sa nu fie elf la balagas .. din 2 in 2 ore e prea detot , cum e scris in sugeste e fff bine , parerea mea :tiphat:

Posted

CONTRA ! Voi trebuie sa invatati ca Mu Online nu e numai despre stat cu fundul ala al vostru gras pe spot si sa cresteti . ^_^

E foarte bine asa cum este...sper sa cresc si eu un pic ca sa contez mai mult la Crywolf :D

Si nu inteleg la ce te referi cand spui

mai accesibil
Posted

Atunci trebuie sa gasim o metoda sa tinem fetele online :) D

no party la elfe in intervalul in care nu este facut balgasul :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...