Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest corione

d/c

Recommended Posts

Guest corione
Posted

deci cand vreau sa merg la event balgass si dau /movecrywolf.d/c.. :comp2: cand vreau sa dau sw...tot asa ma da afara din joc...asa facea si inainte in tk sau icarus...acum doar cand dau sw ...exista o solutie ?Multumesc :)

Posted

Interesant, credeam ca doar mie mi se intampla

sa le dau MISS.

Si inca ceva, ucid m00bii mari si imi da exp diferita

la unii 60k (aveam lvl 128 ) la urmatorul 4k, 8 k

oare de ce asa o mare diferenta?

Ma refer la m00bii din CryWolf la cei mari din spate

si la cei din fata mai mici tot MISS le dau exact

cum se zice mai sus .

Posted

Interesant, credeam ca doar mie mi se intampla

sa le dau MISS.

Si inca ceva, ucid m00bii mari si imi da exp diferita

la unii 60k (aveam lvl 128 ) la urmatorul 4k, 8 k

oare de ce asa o mare diferenta?

Ma refer la m00bii din CryWolf la cei mari din spate

si la cei din fata mai mici tot MISS le dau exact

cum se zice mai sus .

la asta cu xp depinde poate iti face cnv ks..sau poate ca xp'ul pe care trebuia sa il de-a mobi aia depaseste rata maxima cu 4-8k si de aceia primesti doar atat.

tin minte ca pe 97d la lvl 140 cand omorai 1 golden in tarkan iti dadea xp 1-2k si de la lvl 200 in sus primeai 100k

Guest corione
Posted

la asta cu xp depinde poate iti face cnv ks..sau poate ca xp'ul pe care trebuia sa il de-a mobi aia depaseste rata maxima cu 4-8k si de aceia primesti doar atat.

tin minte ca pe 97d la lvl 140 cand omorai 1 golden in tarkan iti dadea xp 1-2k si de la lvl 200 in sus primeai 100k

si o solutie exista??? :beer:

Posted

pai ce solutie sa fie? rata maxima de xp (in cifre) care o poti primi stiam ca e undeva pe la 64k. ce este peste, se da peste cap. voi la lvl mic daca omorati mobi foarte mari vedeti ca primiti doar 4-5-8k xp dar se adauga si cei 64k (xp-ul dat peste cap)

despre problema d/c-ului nu stiu ce sa zic; o fi o problema de la charurile voastre.

Guest corione
Posted

pai ce solutie sa fie? rata maxima de xp (in cifre) care o poti primi stiam ca e undeva pe la 64k. ce este peste, se da peste cap. voi la lvl mic daca omorati mobi foarte mari vedeti ca primiti doar 4-5-8k xp dar se adauga si cei 64k (xp-ul dat peste cap)

despre problema d/c-ului nu stiu ce sa zic; o fi o problema de la charurile voastre.

asta e:Dnumai merg balgass:D ca exista si alte elfitze;;) bn eu mergem sa-mi fac set-ul sylphid:) dar l-am facut:D ms ptr raspunsuri;;) spor la lvl! :dance:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...