eugen88 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 La multi ani animalule,,,,Sanatate si virtute s-avem bani s-avem ce...bea :D
Razvan Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 multz`an mani, `al de m-ai facut sa-mi schimb parerea in legatura cu bautura... sa ne traiesti :beer:
iNm Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 lma, tu aproape in fiecare zi mananci la biggys ? wtf? pe acolo ma opresc cand is prin centru ... trebuia sa ma saluti daca m-ai recunoscut biggys :wub: lma vecina stai pe langa mine? ' date='Jan 14 2010, 14:59' post='4642481']La Multi Ani si tot ce-ti doresti porcule! Sanatate, fericire, bani, femei si mai putine kg! p.s. daca ai raspunde la telefon ti-as zice si acolo nu am vazut sa ma fi sunat :(, lasa ca oricum bem duminica ... Deci recunosti ca dai limbi la ochiu maro :lol: Apropo,vezi ca dai o bere daca ajung cumva vara asta prin Oradea. cu mare placere! multz`an mani, `al de m-ai facut sa-mi schimb parerea in legatura cu bautura... sa ne traiesti :beer: macar raman si eu in istorie cu ceva p.s va multumesc tuturor din nou ... eugene poate prin vara ajung si prin cluj si te contactez atunci sa iesim la un pahar de ceva :P
Spartacus Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 La multi ani, tot ce iti doresti , si sa ai parte de multa sanatate fericire si bani !!!!!!
pitikoo Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 stai pe langa mine? cred stau vizavi de lotus
sefu_bancii Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 cand erai tanar fecior erai spaima sticlelor umblai ziua mort de bat si seara din pat in pat Uite vremea ti-o trecut Si uite c-ai imbatranit Sa mai mergi, putere nu-i (financiara) Sa bei puiu ursului Lma si te pupa jean :D
Dropkillerz Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 money nu inbatraneste,devine mai tanar pe zi ce trece,nu-i asa nub ?:lol:
iNm Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 cand erai tanar fecior erai spaima sticlelor umblai ziua mort de bat si seara din pat in pat Uite vremea ti-o trecut Si uite c-ai imbatranit Sa mai mergi, putere nu-i (financiara) Sa bei puiu ursului Lma si te pupa jean :D money nu inbatraneste,devine mai tanar pe zi ce trece,nu-i asa nub ?:lol: indubitabil p.s ms inca o data!
THuG-Radu Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ti`am trimis si mesaj, dar datorita semnalului la Orange din zona ta, creka l`ai primit dupa ore bune LA MULTI ANI FRATELO SI TOATE CELE BUNE ! :x
Life Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 wtf? pe acolo ma opresc cand is prin centru ... trebuia sa ma saluti daca m-ai recunoscut moni moni, insinuezi ca trebuia sa te opresc din ritualul tau de mancat ?! nu ma risc ... ihihihi