Jump to content
smash922

Adevarul despre vaccinuri

Recommended Posts

Ştire Bombă! Un epidemiolog german a convins Consiliul Europei să investigheze falsele pandemii. El acuză companiile farmaceutice că au determinat inocularea a milioane de oameni cu un vaccin ineficient şi insuficient testat

Epidemiologul german Wolfgang Wodarg, preşedintele Comisiei de Sănătate din Parlamentul European, critic vehement la adresa tratamentului împotriva virusului A/H1N1, care, potrivit lui, a fost calificat în mod fals drept pandemie, "sub presiunea laboratoarelor" a solicitat Consiliului Europei declanşarea unei anchete privind declararea pandemiei de gripă porcină şi abordarea acesteia în Germania cît şi la nivel european. El a dat publicităţii un apel, pe care l-au cosemnat încă 10 parlamentari europeni, prin care acuză companiile farmaceutice că pentru a-şi promova vaccinurile au înfluenţat oameni de ştiinţă şi agenţii oficiale, responsabile cu standardele de sănătate publică, care au alarmat guvernele la nivel mondial, pentru a face risipă de resurse destinate îngrijirilor medicale şi a pune în aplicare strategii de inoculare a milioane de oameni sănătoşi cu un vaccin ineficient, şi însuficient testat, şi i-au expus pe aceştia, inutil, la o sumă necunoscută de efecte secundare, a afirmat Wodarg în apelul său postat pe blogul personal şi preluat de presa europeană.

În opinia parlamentarului german, repezeala cu care OMS a legitimat în aprilie 2009 cîteva sute de cazuri de gripă normală, în Mexic, ca fiind începutul unei pandemii, este cel puţin suspectă, în contextul în care dovezile ştiinţifice în sprijinul acestei hotărîri erau insuficiente.

Adunarea parlamentară (APCE), reunită în sesiune în perioada 25-29 ianuarie, urmează să includă tema pandemiei în programul său. Comisia Socială şi de sănătate a invitat în aceeaşi perioadă Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi companiile farmaceutice la o dezbatere cu uşile închise, a declarat parlamentarul german.

Va fi vorba de asemenea despre a afla cum şi pe ce baze ştiinţifice Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a decretat că este vorba despre o pandemie, "cu scopul prevenirii altor alerte false", a declarat doctorul german.

sursa : http://www.ziarul-bn.ro/detalii-articole.html&id=648

ieri am primit stirea pe mail dar cum nu ma intreseaza gripa asta nu i am dat atata importanta astfel incat sa o postez pe forum

Link to comment

Vaccinele noastre nici nu au fost importate din UE, au fost produse la institutul Cantacuzino de la noi din tara si chiar nu prezinta riscuri, asa ca nu mai vorbiti prostii si documentati`va :). Cititi si de la |DiamondZ| ce zice acolo!

Link to comment

@GaBytZu97

Prietene la 13 ani sunt sigur ca tu esti foarte informat in materie de medicina, du`te si deschideti un thread de desene animate si nu stresa oamenii pe aici! Mersi anticipat.

Link to comment

Vaccinele noastre nici nu au fost importate din UE, au fost produse la institutul Cantacuzino de la noi din tara si chiar nu prezinta riscuri, asa ca nu mai vorbiti prostii si documentati`va :). Cititi si de la |DiamondZ| ce zice acolo!

Hai ba ma lasi ! Scrie pe un site ROMANESC ca un vaccin facut in ROMANIA e diferit de alte vaccinuri si e bun ! WOW, ce minune ! Daca e scris pe site e litera de lege sau cum ?! Cei care scriu site-urile "nu poate sa minte" ?!

Link to comment

Care este diferenta dintr'un vaccin normal si cel anti'porcina ? :)

Din ce am vazut acum intr`un filmulet, virusul AH1N1 a fost sintetizat intr`un laborator :s`a extras material genetic de la un cadavru din 1918 cand au murit , de gripa spaniola cel putin 50 de milioane de oameni din intreaga lume.

Virusul obtinut a fost combinat in mod artificial cu virusul comun H3N2 si o minora gena de lipitura din Eurasia -H5N1- tulpina gripei aviare.

Efectele ale vaccinului:

-autism, sindrom de atentie deficitara

-scleroza multipla, deficiente de vorbire

-paralizii

-infertilitate

Ambele au efecte secundare. De`a lungul timpului, milioane de oameni au murit de gripa (fie ea normala, fie de alt tip). Gripa porcina se trateaza la fel ca gripa normala.

http://www.youtube.com/watch?v=NNVbjlvKMa8...feature=related Uitati ce efecte poate avea acest vaccin.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...